Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 674
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Аз много харесвам гланцовете и моливите за устни на Кико . Ползвам също и Charlotte Tilbury, Lacome , Mac (няма по-хубав молив от whirl за мен ) , но имам и глосове на essence, молив на Импала . За глосове май любими са ми Кико и Fenty. Guerlain преди купувах много и се пренастих, за мен си е гъдел заради красивата опаковка , чак пък някакво качвство невиждано не съм забелязала .

# 211
  • София
Имам какви ли не червила и глосове на Кико и съм доволна от тях, както и от двукомпонентните им глосове за устни - нямат изтриване. Спирала съм купила само една, не съм я и ползвала. Купувах и бяла козметика - не съм впечатлена и се отказах. Лаковете за нокти също са добри.

# 212
Ей туй глосче на Кико ме чака, дори не ме блазни да го почна. В блесящия несесер имаше и черен молив и спирала...спирала посредствена! За глосчето мнения?

# 213
  • В морето
На мен не са ми познати в такива опаковки глосове, на молив ми прилича, така ли се ползва? Иначе цвета изглежда супер летен и свеж! А каква е спиралата?

# 214
Спиралата е тази, нащо особено и тя

# 215
Имам какви ли не червила и глосове на Кико и съм доволна от тях, както и от двукомпонентните им глосове за устни - нямат изтриване. Спирала съм купила само една, не съм я и ползвала. Купувах и бяла козметика - не съм впечатлена и се отказах. Лаковете за нокти също са добри.

А комфортни ли са вече? Тоест преформулирани ли са в последните 7-8 години?
Двойното червило (Unlimited Double Touch) беше вероятно първият продукт на Кико, който изпробвах, и наистина нямаше сваляне, но и правеше устните като стафида. Много подобно на Maybelline Super Stay Matte - дълготрайно, да, ще оцелее и в наводнение, но на цената на откровен дискомфорт и визуална неатрактивност (за мен).

След вчерашната дискусия минах през Кико да си спомня този и онзи продукт, минах и през двойните червила. Ми, след търкане с техния маслен разтвор и два душа все още суочовете ми бяха на ръката тази сутрин... Чак такава издръжливост на мен лично не ми е необходима Smile

Lip Crayon-четата с хубава кремообразна текстура, равномерен цвят и не твърде плътни, няма да се насложат и да тежат на устните.

От моливите за устни - Everlasting Colour Precision Lip Liner са с хубава цветова палитра, изглеждат издръжливи и тази гумичка-шпатулка накрая е много интересна като идея за преливане в червилото, от което в момента много хора имат нужда Smiley

И през моливите за очи минах - хубави цветове, обаче тези с гумичката не размазват, а направо изтриват, което окей, вероятно е до learning curve и ако се изчака моливът да сетне за 30 секунди, ще си свършат работата. Но пробвах поне 6-7 цвята от 2 различни серии, отчупват им се връхчетата за добър ден, а не са изсъхнали. Това си е много неприятен проблем.

Иначе като цветове от 3D Hydra глосчетата има готини с наистина уау блясък - 17, 18, 20, 35. Видяха ми се по-"тънки" като текстура от Лифтър глосовете на Мейбълин, например, което обикновено значи, че и блясъчетата потъват и се губят. Търсих някакъв кафяв с блясък, за да се убедя, че YSL-ското не е нищо толкова специално, само че явно... е. Smiley Grin

Като взема решение и ако на някого му е интересно, мога да направя едно кратко сравнение между:
YSL Loveshine Plumping Lip Oil (Espresso Stardust)
Maybelline Lifter Plump (007 Cocoa Zing)
Huda Beauty Faux Filler Gloss (She Flirty)
Fenty Gloss Bomb (Hot Chocolit Heat)
Clarins Lip Perfector Glow (Mulberry Glow 25)

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 10:35 от Ironfeather

# 216
  • Sofia
И аз на Kiko накупих доста неща покрай миналия Black Friday, но почти нищо не ми допадна. Sad

# 217
Това глосче на GR за мен е идентично с тези на Kiko и като консистенция, и като блясък
Скрит текст:

# 218
Аз използвам двойното червило на Кико, изобщо не го усещам на устните, не лепне и когато ям се изтрива цялото. Аз използвам само частта с цвета, без глоса, може би затова?

# 219
Искам да покажа разликата между lip stain-овете на Kiko и Huda. За съжаление, не успях да намеря Huda дори в Истанбул. Най-десният е той - не мръдна цял ден. Отляво са трите цвята на Kiko. Ясно се вижда колко са избледнели (още при първото измиване на ръце)

# 220
  • София
Минавам да похваля този тинт - https://douglas.bg/douglas-tattoo-forever-liquid-lipstick-conf-72148
Забърсах го случайно, мислейки, че е течно червило, явно ме е напекло. Оказа се доста приятен тинт, издръжлив, при мен не изсушава.
Сега се каня и на сатенените течни червила на Douglas, че съм преди море и не ми се дават сериозни пари за грим.

# 221
  • София
Ironfeather, този продукт ,
го имам в няколко цвята и въобще не изсушава устните ми. Ползвам и двете компоненти и не се изтрива, дори след хранене. Лично аз съм доволна и го ползвам с удоволствие.
За реформиране на продукти не мога да кажа, защото използвам марката от 3-4 години. Винаги съм смятала, че Том Форд са любимите ми продукти, но и в Кико откривам доста добри за мен.

# 222
  • Sofia
На Кико исках да си взема два цвята червила от коледната колекция, но свършиха светкавично. Засега нямам нищо от тях.
Да се оплача от този глос на Сефора. Частиците се усещат по устните и дращят    все едно скраб, а не гланц . С нюансите без блясък няма проблем.

# 223
Аз взех няколко от коледните, но ми изсушават.

# 224
  • Бургас
Аз пък бих похвалила това червило на Сефора. Взех го ей така, след като не можах да си избера цвят сенки от минитата на Денона Simple Smile))
Приятно го усещам на устните и е сравнително трайно.

Общи условия

Активация на акаунт