Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Ох, направо сте ужасни 🥰, и аз с Кайли. Взех и един молив на Babor, на първо четене ми хареса като консистенция! Моливът е за друго червило, но може да пасне и с това!!

# 691
Чувствам се виновна Simple Smile

# 692
И с право...Hug
Пробвах го...топ е!

# 693
  • В морето

Оо не, няма за какво, много са добри! Аз се чувствам шастлива! Hug

# 694
Купих това червило в цвят Electric love

Остава много хубав тинт при мен. Доволна съм от избора си за пръв път от дълго време насам.

# 695
Оо не, няма за какво, много са добри! Аз се чувствам щастлива! Hug
Hug Не е дребно нещо това да ощастливиш няколко жени Laughing Радвам се, че ви допадна! При тези продукти ситуацията може да е hit or miss много лесно!

Agent, наблюдавам че имаме много сходни вкусове за червила 😀
Ако имаш време някой път, можеш ли да споделиш топ 5-10 любими червила и моливи. Търся си нови любимци да допълня картинката.
Шкафът пълен, а на ротация са точно 4 😂
Не съм те забравила, мила ми Лола, на бекграунд мисля по въпроса ти, че и при мен ситуацията е подобна - уж много, а ползвам малко и на настроения.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 17:02 от Agent Provocateur

# 696
Нямам бърза работа 😀
Аз се опитвам да намаля количествата от всичко, ама партките продължават да идват 😀
Много ми е любим моливът на Диор 329, ползвам го върху целите устни. За мен е идеален цвят, уви няма червило 😀

# 697
За мен е идеален цвят, уви няма червило 😀
Има, цветът не е ли същият?

# 698
  • В морето
Оо, това го виждам като малък Коледен подарък... Разкошно ми се струва!

# 699
Моето едното е това, но да знаеш, че цветовете реално са малко по-тъмни от картинката, ако решиш да купиш без да ги видиш, Taffta.
Скрит текст:

# 700
  • София
Оох, от тази серия ми е много любимо 628 - жесток цвят, но е страшно нетрайно, поне при мен Sad

# 701
YSL е по-нетрайно от Dior... От подобни като консистенция, Герленското KissKiss ми е най-трайно, даже е малко като тинт, остава оцветяване на устните, дори и червилото да е вече изчезнало.

# 702
  • София
YSL е по-нетрайно от Dior... От подобни като консистенция, Герленското KissKiss ми е най-трайно, даже е малко като тинт, остава оцветяване на устните, дори и червилото да е вече изчезнало.
Не понасям аромата на YSL-ските. Трайността им е 0 и за мен единственият им + е опаковката и нищо повече...

# 703
Скрит текст:
Не понасям аромата на YSL-ските. Трайността им е 0 и за мен единственият им + е опаковката и нищо повече...
Има нещо такова, но само за тези маслоподобните, другите са трайни и плътни.

# 704
Аз други на YSL не съм пробвала. Това ми харесва, че като се изтърка, оставя тинт. При мен диорските не са трайни. А с дълготрайните по принцип имам някакъв проблем. Изтъркват ми се много бързо от вътрешната страна на устните. Поне така имам нещо на устните. Grinning

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 23:44 от Minnie.Mouse

Общи условия

Активация на акаунт