Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 3

• 35 541
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз тези като показаното по-горе визирах, другите ги харесвах (въпреки силния аромат на роза), но докато бяха в златната гилза. Сега се изложиха с пластмасовата опаковка - много евтинее някак. А и като качество не са ми уау и предпочитам други марки.

# 706
Това не ми е трайно, но си го харесвам
Скрит текст:
Това е трайно и значително по-плътно
Скрит текст:

# 707
  • София
Да, вторите са хубави, но вече ги спряха. Сега са с нова опаковка и не са изобщо същите Sad Или това е новата? Златна ли е долу или черна? Защото не се вижда на снимката... Старите бяха в изцяло златна гилза.

# 708
Като съм тръгнала да снимам, това е 100
Скрит текст:
Това е 525 от Dior Addict
Скрит текст:
Черна е гилзата долу на YSL, златната част е метална

# 709
  • София
Значи са от новата. Не ги харесвам вече, а и няма любимия ми цвят. Обидена съм им Joy

# 710
За мен е идеален цвят, уви няма червило 😀
Има, цветът не е ли същият?

И аз го купих, защото мислех че е, но не е😀 и то седи в шкафа забравено😂

Edit
Тази сутрин набързо направих снимка:

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 10:56 от Lollaa*

# 711
  • В морето
DiaMia - благодаря за препоръката! Ще ги тествам тези на Dior, има къде. Heart Eyes
Agent Provocateur - на Кайли наистина разкошни цветове излязоха, и двете ги пробвах вече. Даже на намаление ще си взема още поне едно. Hug

# 712
В момента Кайли е намалено на 35 лв, поръчах си и аз. Добри намаления имат в момента Дъглас.

# 713
  • София
Дано да дойде, че от предишните им "намаления" два пъти поръчах червило на D&G с 30 % отстъпка и двата пъти ми отказаха поръчката. А продуктът си е наличен в сайта Simple Smile Не ми се занимава с тях вече, все някакъв проблем има - или ще чакам сто години да ми го доставят, или ще е под въпрос откъм годност... Предпочитам makeup. Намерих си там червилото и то на по-ниска цена. На другия ден го получих, при това безплатно Simple Smile

# 714
Няма нищо на Kylie в makeup. При мен нещата от Douglas идват на следващия ден и само веднъж ми отказаха гланц на Clarins, който никъде вече го няма а тогава го даде наличен само при тях, но явно просто и там е бил изчерпан. После вече наистина никъде не го открих. Дори един руж на it Cosmetics дойде наранен и им писах. Пратиха куриер, донесе нов и си взе счупения.

# 715
  • гр.Пловдив
YSL е по-нетрайно от Dior... От подобни като консистенция, Герленското KissKiss ми е най-трайно, даже е малко като тинт, остава оцветяване на устните, дори и червилото да е вече изчезнало.

Обожавам ги с Диорското ,само като минус,че са много малки като грамаж и свършват бързо ,глоса на Диор същата работа .
Герлен е разкошотийка Heart Eyes
Това са ми любимите цветове,изхабявам до дупка и чак тогава поръчвам.

# 716
  • София
Поръчах си и аз Lip Lacquer на Kylie. До 18.11. има 40% намаление в Douglas.

# 717
Купих си сега три от коледните червила на Диор. Невероятни са. Искам май още едно.

# 718
Densi, сподели кои цветове избра.

# 719
На Диор си поръчах Dior Addict Lip Glow Oil, че много го хвалят, а аз напоследък по-често слагам гланцове и подобни. Спрях се на нюанс Berry. Надявам се да не е много тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт