Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Арас и Еркан на рождения ден на гримьорката Ебру Гюлерен

Мелис и Онур Дурмаз на сета

И малко имдевски усмивки 🙃🙂
https://www.instagram.com/reel/DLKuhOtRs05/?igsh=eXVhcnJlbmQzNzgw

Приятна вечер да имате, момичета! ❤️

# 241
# 242
Добро утро.
Честит имен ден на всички празнуващи и близките им. Жалея им здраве и благополучие.
Неделя ни изненада с дъжд и студено време, но няма да развали почивката и настроението ни.

# 243
Привет и от мен и честит празник на имениците! 🌹✌️🙃
Да са здрави, късметлии и само с хубави емоции да се споменават! Flowers Four Leaf Clover

🎬

https://x.com/EliNesli/status/1939275941621977119

# 244
# 245
Здравейте, момичета! 

🆕 ДУМИ ЗА АРАС: Ливанският актьор, писател и телевизионен водещ Саид Сирхан за срещата си с Арас:

✅Работих известно време с режисьора, който снимаше сериала „Геният“, в който Арас играе главната роля. Посетих Умут Арал на снимачната площадка, там се срещнах и разговарях с Арас. Говоря за човек, чийто дух завладява ума ти. Освен това, той е невероятен талант. Обещахме си, че един ден може би ще направим нещо заедно. Хубаво е да срещнеш актьор с неговите способности, с неговия гений, ако щете. Когато го гледаш как играе, чувстваш сякаш някой ти казва: „Хайде, опитай нещо, може би ще научиш нещо от него.“

Успешна да е новата седмица и усмихнат деня ви, момичета!

# 246
Здравейте, момичета! Animal Snake
Успешна седмица да имате! 🙃

Арасчец и различните му превъплъщения: 🎭

Колкото и да ме е ядосвал, Дево си ми е любимецът от тая страхотна група. GrinningHug

Подобаващо посрещане на Мелис от гримьорката Ясемин Акалън на сета Simple Smile

https://www.instagram.com/p/DLhm2rLIAJq/?igsh=MW8wMmhraWtjcGVm

Следобедното кафе днес е от Танер

Усмихнати бъдете! 🫶✌️

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 16:28 от JessyG23

# 247
28 еп - Девран

# 248
Най-много харесвам Имре и Девран от изиграното от тях.  Би ми било интересно  един ден  двамата в интервю да споделят по какво си приличат с тях.Със сигурност ако други актьори  бяха изиграли образите нямаше да усетя същия заряд. Имам усещането, че Лейла ще бъде много позитивна, упорита, цветна, близка до Мелис..
Относно Арас наистина е страхотен актьор,.може би затова помислихме,че любовта на Имре и Девран е преминала в реала Joy Просто отлично умее да пресъздава всичко.

# 249
# 250
Най-много харесвам Имре и Девран от изиграното от тях.  Би ми било интересно  един ден  двамата в интервю да споделят по какво си приличат с тях.Със сигурност ако други актьори  бяха изиграли образите нямаше да усетя същия заряд. Имам усещането, че Лейла ще бъде много позитивна, упорита, цветна, близка до Мелис..
Относно Арас наистина е страхотен актьор,.може би затова помислихме,че любовта на Имре и Девран е преминала в реала Joy Просто отлично умее да пресъздава всичко.
Аз си харесвах и Дева, въпреки че тя беше много различна от Имре. Дерин ми беше много интересна като поведение и развитие на характера. На Ямач пък страшно много съм му съчувствала. Но някакси Имре и Девран ми бяха най-реалистични от другите им герои. От една страна - погледи, мимики, жестове, реплики, импровизации. От друга несъвършените, но обясними логически характери. Самите актьори стояха напълно естествено в образите си, явно ги бяха хванали много добре. Ще кажеш, че не играят, ами гледаш истински хора. Сигурно заради това и като двойка така избухнаха. Все още ми липсва това усещане. Странно е, но нямам друг такъв еквивалент като тях. Супер актьорски изпълнения съм гледала, ама с ясната мисъл, че са актьорски изпълнения.. И между другото това важи и за голяма част от другите от екипа. Не знам, бе хора, имаше някаква лекота и плавност в тоя сериал, при цялата тежест на историята. Не ме дразнеше усещането за нагласеност и пресиленост, което много често изпитвам при други. Grinning  

🏹

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 00:51 от JessyG23

# 251
Харесвам Булут много още щом го видях знаех ,че ще го гледаме дълго и това беше в откъсите когато чаках епизодите на Кавак Йелери в един фрагман беше обезумял буквално в сцената с запалката.Една от причините да почна да гледам Заманкито. Булут дори съм го гледала във ВВ мога да кажа ,че само последния сезон съм гледала защото принцовете всичките актьори са ми на сърце. Марал съм гледала беше приятно сериалче. Ичерде обра ми овациите и вече в Чукур се затвърди като име нали и филмите които направи няма смисъл да говоря. За мен Арас се наложи като един от най-добрите с балетни леки стъпки ,но здраво стъпващо. Всеки проект бих гледала негов без проблем независимо от партньорка той просто е човек който може да ме закове в цяла Турция само с игра ще изключа целия му чар.

Мелис е голяма сладурана и за нея съм се изказвала многократно има няма АрМел те си знаят важното е ,че ИмДев си имахме.

Я да мина да опъна софрата ,че имам повод днеска ставам на 30г.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 01:18 от x BlackRose x the guardian team :)

# 252
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за всичко споделено,
а на Диди целувки за прекрасните гифки и:

Честит юбилей!
Желая ти крепко здраве, любов, щастие и благоденствие!

Слънце, усмивки, пътешествия и хубаво лятно настроение ви желая през месец Юли!
Здрави и щастливи бъдете!

# 253
Дидиии ЧРД! Heart Много здраве, щастие и любов ти пожелавам! Heart

# 254
Честита нова седмица.
Честит нов месец! Поглеждаме напред с надежда за здраве и късмет.Нека първия юлски изгрев сбъдне мечтите и ни изпълни с вяра за щастливи предстоящи дни.Добре дошъл, юли!

Честит 30-ти юбилей! Това е времето, в което мечтите от младостта се превръщат в реалност. Нека всяка следваща година ти носи още повече щастие, успехи и незабравими моменти. Бъди смела, бъди себе си и винаги гледай напред с усмивка!

Може да няма АрМел но Арас и Енгин са сигурна партия HugJoy

Последна редакция: вт, 01 юли 2025, 17:36 от Nina_Richi

Общи условия

Активация на акаунт