Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 230
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Момчетата днес пък били на баскетбол. 🏀 Абе добре си живеят двамцата!.. 😁😎

Мелисчето все така си разпръсква чар на снимачната площадка 😊

Вярно си е, Нинче. То затова и морковите се възползваха да пускат твърдения пък, че не се разбират. Ама им се наложи бързо да се разделят и с тази им теза, както и с всичките им останали.. Simple Smile Сигурна съм, че има още много запечатани моменти зад кадър, които ще си останат само за тях и екипа. 🤷‍♀️ Отърваха нещата да ги спрягат и дебнат, ама далеч не са единствените, минали през тоя път. Слуховете винаги тръгват с причини, но и все в някакъв момент отшумяват.

Едно усмихнато tbt на Седа от сета 😊

Лека! 🤗

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 00:32 от JessyG23

# 226
Превет.
Енгин и Арас са чудесни, дългогодишни приятели...Нека не спират да ни радват с посещенията си на спортни събития. По повод това, искрено се замислям какво ли е да си в позицията на известна личност.
Да посетиш нещо съвсем естествено-мач, театър,  концерт или друго събитие, но да не можеш да се насладиш спокойно на момента. Защото всеки иска снимка, снимат те от всички страни, правят клипове,погледите са вперени в теб. Отпускаш ли се,.наслаждаваш ли се на мига?  Сигурна съм,че интерес има и към Енгин,но Арас предизвиква истински фурор около себе си Smile Предполагам,че  е свикнал с клюките  и вниманието, но е разбираме ако крие и опита максимално да скрие личния си живот. Не намеквам нищо за Мелис, а като цяло. Не са спирали да го спрягат с различни жени след раздялата с Биге.  Съмнявам се клюките около АлМел да го дразнят или изненадат ако са неверни.

Има информация,че Мелис е получила много предложения и избера сред различни сюжети.

# 227
Здравейте, момичета!

Арас и Бешикташ 🦅
📷nazza3684

Цитат
Трябва да се отбележи, че Арас е почетен фен на клуб Бешикташ 🦅. В началото на баскетболния мач, администрацията на клуба се приближи до него и му предложи да се премести на VIP място. На което Арас с благодарност „отказа“ и седна с обикновени хора. 

Слънчево настроение и прекрасен ден ви пожелавам!

# 228
Здравейте, дами! KissKissKiss

Славата определено не е за всеки, доста известни личности го доказват с поведението си, но пък и така отсяваме тези, които освен големи таланти, са и свестни хора. А пък Арас си е истинско бижу! По отношение на клюките, със сигурност са свикнали с какво ли не вече и двамата и затова беше малко странно как отиграха ситуацията тука. Вече се поуспокояват страстите, но пък все още са бдителни феновете, а ИмДев явно си остава отворена рана за много от тях...
https://x.com/mwmamia/status/1937595594337399121

Понякога той, понякога тя. 🖤🤍

Според информациите на блогърите Мелис е получило около 10 предложения за нови проекти, но все още не е казала "да" на никой от тях. Нека си се съсредоточи върху Лейлата сега, пък съм сигурна, че скоро пак ще ни изненада с нещо. Имре обаче ще си остане с много специално място в сърцето ми, каквото и да ни готви за напред. Simple Smile

Престижна награда в Америка за композиторката Гюлдийар Танридаглъ за музиката й към сериала "Гюлджемал" -  Голямата награда на ASCAP - Американското дружество на композиторите, авторите и издателите, което отличава изключителни произведения и творци в музикалната индустрия по целия свят. За пръв път се присъжда на турски творец, така че си заслужава да го споменем. Мелис също не е пропуснала да я поздрави.

Усмихнат ден да имате! Hands VFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 13:06 от JessyG23

# 229
Привет и благодаря за всичко споделено!

https://x.com/jollyyy18/status/1937591116204753280?s=46

# 230
Носталгия...
Въвеждането на Имре в "Deha" остава незабравимо. Грабна ме още с първите кадри. Млада, надъхана, знаеща цената си дама, доминираща в мъжкия свят на мафията.

# 231
Нали казват,че любовта на мъжа минава през корема...Лейла със сигурност е мастър шеф, но изглежда много цветен, стилен, пъстър и забавен образ... С нетърпение чакам да се запознаем с нея, макар че никоя не може да измести Имре..

# 232
Ако Лейля е готвач чакам от феновете клипове с Сарп/Марал/ и Лейля Wink

# 233
При вет! CoffeeFlowers Sunflower

Снимките са на пълни обороти. Наистина изглежда доста цветно и свежо, пълен контраст с обстановката в Деха. 

Носталгията си остава, но пък и хубави приятелства явно. Simple Smile

# 234
Здравейте, момичета!

Просто наминавам - ей така, да ви поздравя и да постна това, което ми направи впечатление из сайтовете.
Цитат
Червеното определено е нейният цвят 🌹 Възхищаваме се на грациозната госпожица Сезен на непубликувана досега снимка от снимачната площадка на двадесет и четвъртия (24) епизод на сериала „Геният“, публикувана от фризьора на проекта. 

От Мелис Сезен - красота, изящество и грация 💃

Eylül Ersöz✨ ново...

➗🧬 ГЕНИЙ 🧬➗

Heart ImDev Heart

# 235
# 236
Привет. Минавам да споделя красивата Мелис.

АрМел фенско творчество, един от всички варианти . Не се изморяват част от феновете да интерпретират ИмДев и Армел в различни варианти. Hug

# 237
Не знам защо, но черно-белите им снимки винаги са ми като произведение на изкуството. Имат някакво особено излъчване, заради което не може да ми писне да ги гледам. 🤍🖤

Тия дни нямам много време да дебна за новости и клюки, но май, че и като цяло няма.
Разсмя ме един "изтекъл" чат между ИмДев и братята им...  Grinning

https://x.com/Mell_Luz/status/1937978755739496634

Зареждам ви с малко положителна енергия с Мелисче и Мелтемче, която пък ми остана любимка от Дуй бенито!  Hug Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 238
# 239
Здравейте, момичета!

За релакс и с пожелание за приятен уикенд - видео, изпълнено с настроение.
Цитат
Публикация от AY YAPIM в Twitter - „Мисля, че ако танцувах халай с този отбор, нямаше да имам никакви проблеми.“

✯Партньори ❤‍🔥 Мелис Сезен и Арас Булут 🔥

Общи условия

Активация на акаунт