Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Девран Каран еп.26

# 211
Здравейте и честито лято, момичета прекрасни! 🌞❤️💚

Да ви е леко и лятно на душите! 🫶🙃

Страхотна атмосфера на снимачната площадка на Лейла. ☺️ Мелис винаги изглежда толкова щастлива и бодра зад кадър, че напълно ми отговаря на максимата: "Ако имаш работа, която обичаш, няма да работиш нито един ден..."

Нинко, тя преди е харесвала снимки на Арас, ама вече смее ли момичето. 😁 Нашите откачени фенове веднага ще ги обявят за тайно женени, при положение, че дори им сравняват тениските и интериорите на колите.. 😁 🤷‍♀️

Много хубава и изпълнена с положителни емоции неделя да имате! 💋

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 10:42 от JessyG23

# 212
# 213
Здравейте, момичета!

✦︎︎ Гений

„Да обичаш означава да можеш да кажеш „Обичам те“, без да кажеш и дума“
(Виктор Юго)

✦︎︎ Гений

Мелис Сезен зад кулисите 📸

💥 Ново от Танер Румели

Цитат
📌📌📌10 сериали с „най-високи“ оценки в категория AB за сезон 2024-2025;
(1 септември 2024 г. - 31 май 2025 г.)

Слънчев и спокоен неделен следобед ви желая!

# 214
# 215
Арас и Енгин на волейболния мач между женските отбори на Турция и Бразилия тази вечер 🙂🏐
https://www.instagram.com/reel/DLNhu_wqkhq/?igsh=MWtqc21pYWdtOTEweA==

От сета от днес

🥰

🥹
https://x.com/Mell_Luz/status/1936126973052342576

# 216
Привет...
Спорни са мненията, но има фенове които не спират да намират улики за тайните им връзка, дори в кърпите за глава Joy Не мога да си кривя душата АрМел имат сходни предпочитяния- кърпи, ланци, кърпи за глава, шапки ...Само да не започнат да си ги менкат, защото ще ги заловят Joy
Каква късметлийка, хвърли се в ръцете на г-н Ийнемли:joy:

Не отказваме не фенките...

# 217
Доста се шегуват с реакцията на Араско, дори не трепна милият, да не се налага да дава обяснения на някого после.. Grinning 🤷‍♂️
Шансовете да са заедно изглеждат минимални към днешна дата, но на мен това изобщо не ми пречи, даже се забавлявам с упоритостта и креативността на феновете, дори и седмици след финала. Въобще много ми е приятна атмосфрета сред ИмДев фендъма, все някой ще ме разсмее или умили с нещо. И същевременно няма някакви крайни настроения или внушения. Не срещам и някакви безсмислени припирни между фенове на единия или другия, както почти винаги се случва при екранни двойки. Мили са им и двамата. Морковите напомнят и те за себе си от време на време все още, ама за къде без тях… Те са неизменна част от картинката ( и даже може би най-много са допринесли за единството на имдевците.) 🧡

Нямам големи надежди, но все пак стискам палци да дойдат скоро новини за проекти за новия сезон и за двамата. 🙄

Лекинка ви! 🙃

Ех, да бяха тия слдури на сет на втори сезон, вместо на нов сериал!.. Simple Smile

Екранни семейства ☺️

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 00:38 от JessyG23

# 218
Девран Каран еп.27

# 219
Добро утро!

Пожелавам ви една ползотворна и усмихната нова седмица!
Истината е,че нямаме основания да мислим,че имат нещо и причини да го крият. И двамата са свободни и млади, защо да не го обявят ако е вярно? Нека предположим,че са чудесни партньори с хубави взаимоотнешения и химия помежду си. Ако има нещо и нещата станат сериозни, няма как да  го скрият.
Ще приема,че този път интуицията ми ме е подвела.. Innocent

# 220

Ревнивият Девран ми е най-любимият Девран! 🤨😁🥰😏

Най-добре така, Нинко! Успешните връзки в сектора са едно на милион, а партньорство като тяхното е безценно. Не знам до колко сме се и подвели всички де, но пък имам и чувството, че и на двамата не им е много до връзки в момента, като ги гледам. Нека си работят и се радват на живота. Другото ще дойде, когато трябва. 😊

Да ви е спорна и щастлива новата седмица!

И тая сцена я оправихме 😎😃🤗

# 221
Случва се каквото трябва... Ако не друго явно АрМел е повод за шега между актьорите Hug

# 222
Тано със семейството ☺️🫶

🤗

Мелиската, ако така с усмивка приемаше и шегите с армел, нямаше да я закачат толкова.. 😉

Едно огнено колажче

И още красоти с ИИ. Обърнаха го на надпревара феновете направо.. 🙃
https://x.com/_Amalx_/status/1937125874194612282

Приятен следобед да имате! ✌️ 🍻

# 223
# 224
Феновете са изключително чувствителни и истински дедективи. Миналата година изловиха AyCem докато си менкаха вещи, като очила например Joy Да си проверят гардеробите АрМел и нищо сходно да нямат Joy Мисля, че реакците на Мелис при въпроси, плюс не освободеното им държание допринесоха за клюките.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 00:06 от Nina_Richi

Общи условия

Активация на акаунт