Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета!

Амбициозно завръщане от Арас Булут Ийнемли! Той ще свали Eşref Rüya.

19 юни 2025 г.
HÜSNA KÖŞGER
Чагатай Улусой, който достигна върха на рейтингите с Ешреф Руя, ще се изправи срещу силен съперник в новия сезон. Според твърденията, Арас Булут Ийнемли ще играе главната роля в сериала „Çarpıntı“.
Арас Булут Ийнемли беше на екрана със сериала „Деха“ този сезон. Сериалът, в който участваха и имена като Танер Йолмез и Ахсен Ероглу, не успя да достигне очакваните рейтинги. „Деха“, който приключи излъчването си с един сезон, наскоро имаше своя финал. Летният сезон започна, новият период на излъчване ще започне през септември. Арас Булут Ийнемли, който не успя да намери това, което очакваше в сериала „Deha“, ще се състезава с Ешреф Руя на Чаатай Улусой с новия си сериал, за който се твърди, че ще играе главната роля.

Ето всички подробности за новия сериал на Арас Булут Ийнемли!
Сериалът, за който се твърди, че ще участва Арас Булут Ийнемли, ще се казва „Çarpıntı“. Все още не е известно кой ден ще се излъчи „Çarpıntı“. Вече обаче е потвърдено, че ще се конкурира с „Ешреф Руя“ на Чаатай Улусой.
Социалните медии също започнаха да говорят за двата сериала. Стана любопитно как дуото, което преди това споделяше главната роля в сериала „İçerde“, ще се справи един срещу друг в конкурентния сериал.

Охх, момичета, притесних се! Но не затова, че Арас може да свали Ешреф, а за деня на излъчване. Какво ще правя ако в един ден излъчват два сериала с моите любимци. Трябва да се клонирам...
Много харесвам и Чачо, и Арас - възхитена съм от играта им. Харесах си ги в  „İçerde“. Братята Йълмаз са ми любимци, сериалът също. Страхотно партньорство направиха там.
Ако написаното в статията е вярно ще се радвам, че ще гледаме Арасчик още тази есен в нова продукция. И ще стискам палци дните на излъчване да са различни, защото и „Eşref Rüya“ следя с интерес.

# 196
Това момиче и розова да си направи косата, пак ще й ходи сигурно...🤎😎

Емче, аз все още не вярвам, че Арас ще влезе в този проект. Той изобщо не е в стила му.

Нинко, и при мен е така. Обаче моята тийн мания беше "Трий Хил." 😁 Успокоявам се, че съвсем не сме единствените, а има и доста по-луди. Тази фенка толкова се е развихрила с ИИ, че вече няма нужда да ни пускат кът сцената... 😁🤷‍♀️
https://x.com/Bew0G/status/1935858550624104485

Арас и племенничето му в 10 години разлика  ☺️

⏳️

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 17:58 от JessyG23

# 197
Еми, спокойно, дори да стане  факт е част от живата и актьорската професия.  При мен се  е случвало и просто онлайн съм гледала този който ми е по интересен и вълнуващ.   Лично аз не вярвам да участва в този сериал,  не е в стила му. Освен това никак не съм доволна и очарована от въпросната дама
, която е последвал.

Джеси.  Виж,че има по-луди от нас, значи сме си наред . 🤣🤣 Сега остава да генерират с ии изображение на сватбата им и бъдещото им поколение. Довечера може да генерирам  една сватбена снимка 🤣🤣🤣
Бирсен ще се окаже права, на края от зор ще се вземат Sweat Smile

# 198
Ами накрая сами ще се объркат кое е истина и кое не… Grinning
Но наистина не ми се мисли, като задобрее още тоя изкуствен интелект, какви неща ще се създават и как ще се отрази на киното, наред и с всички други сфери. Ще видим. Simple Smile

Тия сладури си имали официална страничка вече
https://www.instagram.com/leylahalitabii/?hl=bg

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 19:19 от JessyG23

# 199
# 200
Спокойно изкуствения интелект не може да замени истинската игра на актьорите и човешкия ум, поне за сега... Доста е далече от съвършенството което представляваме ние хората, като интелект, мислене и съзнание.

И химията между Мелис и Арас е трудно постижима Hug

# 201
Момичета, благодаря ви за отговора. Нямам идея какъв е сюжета на въпросния сериал, но защо мислите, че Арас няма да приеме ролята. Той обича да експериментира и дотук всички герои му се получават много добре.
Вие сте пускали снимките на нашето момче от почивката, ама аз ще ги повторя с текст.

Арас Булут Ийнемли сподели своите прекрасни снимки от почивката си в Мармарис!

Арас Булут Ийнемли сподели снимки, на които се наслаждава на морето и слънцето от почивката си в Мармарис. Известният актьор получи голяма оценка.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 20-06-2025 20:18
Успешният актьор Арас Булут Ийнемли отиде в Мармарис, за да се отпусне от натоварения сезон. Известният актьор, който прекара спокойна почивка сред природата със семейството си, се наслаждава на морето и слънцето. Заливите на Мармарис, където се срещат синьото и зеленото, бяха сред предпочитаните маршрути на актьора.

Насладихме се на хладните води и слънцето
Избирайки да бъде в досег с природата по време на почивката си, Арас Булут Ийнемли се зареди с енергия, плувайки и печейки се на слънце в прохладните води на Мармарис. Известният актьор, който увековечи приятните си моменти, сподели снимките, които е направил, със своите последователи в профила си в социалните мрежи. Снимките бързо бяха оценени и привлякоха вниманието на феновете му.

Получи голям интерес в социалните мрежи
Арас Булут Ийнемли, който привлича вниманието с естествеността и искреността си, се превърна в актуална тема в социалните мрежи със своите снимки от почивката. Позите на актьора от почивката получиха бурни коментари и харесвания от феновете му. Както спокойните моменти, които прекара със семейството си, така и уникалната гледка към Мармарис бяха отразени на снимките. Ийнемли се наслаждава на почивката си и се зарежда преди новия сезон.

# 202
Историята на две жени ще бъде разказана в сериала „Чарпинти“, в който Сибел Ташчъоглу и Дениз Чакър ще си поделят главните роли. Твърди се, че е постигнато споразумение с Лизге Джомерт за героинята Аслъ, която ще играе дъщерята на Дениз Чакър в сериала. Докато преговорите за име на партньор за Лизге Джомерт продължаваха, Арас Булут Ийнемли се свърза с режисьора на сериала Бурджу Алптекин. Тази ситуация доведе до твърдения, че Арас Булут ще бъде включен в актьорския състав на сериала.

Какво мислите, как би се представил Арас Булут Ийнемли в този драматичен сериал?

Сигурна съм,че ще се справи чудесно с всяка  роля, виждали сме го да играе блестящо, дори в ранна младост с първите си стъпки.  Но не виждам неговата ярка звезда в този сюжет. В последните почти 10 години избира доста отбрано и целенасочено ролите си. Не мисля,че този сюжет е в стила му.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 01:00 от Nina_Richi

# 203
Ето и аз какво намирам за сюжета на този проект в нашите групи за сериали:
Формира се амбициозен актьорски състав за сериала # Сърцебиене, режисиран от Бурджу Алптекин за телевизионния канал Star на OGM Pictures. Първата актриса, която се съгласи за сериала, написан от Дениз Дарги, Джем Гьоргеч и Мевсим Йенисе, е Сибел Ташчиоглу.
Друго известно име във фазата на подписване на договора е Дениз Чакър за ролята на Хюля Гюнеш в сериала. Що се отнася до темата на сериала, Хюля е красива и жизнерадостна жена, която отглежда трите си деца Аслъ, Сезин и Мурат без баща.
Най-голямата ѝ дъщеря Аслъ, която работи във верига кафенета, се бори за живота с помощта на изкуствено сърце и чака трансплантация на сърце. Тюлин Алкан, изиграна от Сибел Ташчиоглу, е овдовялата снаха на богато семейство, която много обича дъщеря си Мелиса. Животът на Хюля и Тюлин, които имат два различни социални статуса, се пресича след бедствието.
[/i]

Както и Нинчето отбелязва, не го виждам Арасчето ни в такъв тип сериал. Те зрителите дори и за Девран сякаш трудно приеха, че не използваше оръжие, например. Разбира се, нямам нищо против да ни изненада с проект, той е актьор, който с удоволствие бих гледала във всичко.

# 204
Това все пак е един от най-големите, известни и добре платени турски актьори. От вътрешен човек до сега колко роли е изграл? Не ми се връзва да играе във филм насочен към баба ми  Joy Може и да греша, но съвсем не е подходящ за него и не е в стила му. 
Иначе ще се радвам ако приеме ролята,  да вземе и Мелис-в драма, комедия, екшън.. всичко ще гледам.

# 205
ОГМ и за Керем и Озан не гледам клетва дадох след Метрука!

Девран Каран 25 еп.

# 206
Дидкооо, благодарско за гифчетата! ❤️
Да ти кажа, аз не знам вече дали са останали продуценти и канали, дето да не са ме ядосвали покрай някой проект. Понякога ми се струва, че в сектора цари голям батак..

Мелисчето днес е била забелязана в Бебек заедно с мениджъра си. Извинила се е на журналистите, че не може да им обърне внимание, защото бърза за среща и е обещала да наваксат друг път с въпросите си. Явно и тя е в процес на преговори за нещо.

Лекичка ви! 💋

# 207
Не мило ОГМ-то са зирве по зле няма да дойде съмнявам се!

Намерих докъде съм стигнала и се оказа ,че последните 5 серий не съм правила Девранчета като ги завърша може да ви пускам по някой Ямач Wink

# 208
"Кълна се, че никога няма да превъзмогна #imdev. Надявам се да видим Мелис и Арас в друг сериал, защото тази химия не бива да се пропилява."

Един хубав коментар от х, хората не спират да тъжат за ИмДев.. Днес Мелис е на сет и пътува със стария познайник Hug

Настроението на снимачната площадка е положително, както винаги.

Мелис харесва снимките на Танер Joy Не си представям какво би станало ако хареса снимка на Арас Joy  Хубав и спокоен уикенд.

# 209
Здравейте, момичета!

Наминавам да ви поздравя с първия летен ден за тази година.
С пожелание за много здраве, слънчеви дни, безброй усмивки, обич, смях, незабравими приключения и страхотни спомени с любими хора!

Общи условия

Активация на акаунт