Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 224
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Това момче е като слънце като се усмихне.

И от Перихан Саваш екранната ни майка в Чукур : Най-малкото ми

# 181
Напълно съм съгласна с вас! Много ни е лъчезарно и слънчево момчето. Някаква много светла енергия струи от него. Радвам се, че отново е по-активен.
"Гюлджемал" е добър сериал. Чисто визуално Мурат Юналмъш не ми е от най-симпатичните турски актьори, но с Мелис определено имаха чудесни сцени от към актьорска игра.

Приятен следобед да имате, момичета!  Coffee

🤍

# 182
Визуално и аз не го харесвам особено МЮ ,но е много добър актьор навремето с Бирджето много ги харесвах.

# 183
Най-голямото богатство е денят, който е пред нас.
Добро утро !

Милия Девран, най-яркия пример за това,че трябва да внимаваме какво говорим и в какво се заричаме..Защото понякога думите ни се връщат, като бумеранг, а представите ни се променят. Purple Heart

МЮ не съм го запомнила от други сериали, но в Гюлджамал ми хареса съвместимостта му с Мелис, бяха в готически стил, като от друга епоха Smile

# 184
Здравейте! Animal Unicorn

Нинко, както се казва, баш си намери майстора Дево! Satisfied Innocent
Обожавах как го сваляше на земята винаги, въпреки увереността и съпротивата му. Blush

https://youtube.com/shorts/SeFDYrwn69g?si=lMC9V1WgPl3CpC5B
Като споменаваме "Гюлджемал", едно от нещата, за които й се радвам на Мелис и май е характерно и за всички козирози, защото и вкъщи имам един такъв, е как постоянно усвоява нови умения покрай проектите си. Стрелба с лък, езда, пиано, жестомимичен език, готвене.. Реши ли си, ще се научи. Animal Goat Grinning Sunglasses

Момичетата са си момичета във всяка епоха.. GrinningPeople Information Desk Person

🖤

"Отговорът може да те изненада..."

# 185
МЮ направи страшна роля в Чукурова и това му напускане се отрази мисля на Гюлджемал после в цифрите защото най-сетне беше се угодило на феновете на ЗюлДем Heart да си кажа и аз си бях от този тийм и не харесвах нито Уур Гюнеш нито Йълмаз.Мелис е огнена мацка мисля ,че и най-голямото дърво ще проиграе до нея!

https://x.com/i/status/1935634606381748253

Булут дали ще ни зарадва с проектче ама за сега искам да му видя крачето напълно здраво че бавно си влизаше да си плува не е сигурен още бедния.

# 186
Арасчик определено много ни глези напоследък 🥰😊
https://www.instagram.com/p/DLFDq4eIbOm/?igsh=MXM4OGVqbXpnYmlsbA==

# 187
Арас сподели големи красоти и най-много самия себе си ...Дано успее да се наслади на почивката и да се възстанови напълно след тежката травма..
Всички  забелязваме,че умее да цени красотата на природата  и всичко което ни заобикаля, като Мелис Joy

Красивата ни розичка..

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 19:24 от Nina_Richi

# 188
Бял лебед 🤍🦢

Ако още не са разбрали, че си подхождат, феновете винаги са на линия.. 😁😏

# 189
Струва ми се, че феновете създават това което искат да видят за пореден път.  Все някога ще мирясат..

# 190
# 191
Лека и спокойна нощ.

# 192
8 години от финала на "Вътрешен човек"

Има вълнения около това, че Арас е последвал режисьорката Бурджу Алптекин, аз лично не мисля, че е свързано с нов проект, ама ще видим. Доколкото знам е работила по "Рибарчето", новият й сериал е Çarpıntı - Сърцебиене, чийто състав се доокомлектова все още.

Зад кадър на Лейла

🖤🖤

Лека и от мен! Това ми остана най-любимото им клипче. ☺️🙃

# 193
В северозападната част на страната ще ни отвеее вятъра и изпече слънцето .Joy Желая ви спорен и позитивен остатък от деня .
 Моя любим клип е този .. макар,че имам един друг фаворит, ще споделя и двата..
Нездравословно обсебена съм от ИвДев и не ме пуска. Така са ме завладявали само поредицата на Здрач в тинейджърскити ми години. Joy

# 194

Общи условия

Активация на акаунт