Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 218
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Аз ще чакам търпеливо "Deha" да се появи на бг. екран.
Но ако това не се случи, есента ще го подхвана с буквичките на Нерон. Сериалът си заслужава гледане накуп. Обичам да си организирам филмови маратони.

#ArasBulutIynemli #ДамлаСонмез #чукур #гений #МелисСезен

И героите на Арас:

# 166
# 167
Арасче честити рождения ден на своя дългогодишен приятел Анъл Куртулуш със снимка от фотосесията за плакатите ☺️

Нюанси 💚🤎

🫠

Деца на Иско...😁🙃🙂

# 168
Не ми се мисли какво би било ако бяха използвали целия потенциал на АрМел. Като магнитчета си пасват Hug

# 169
Мелисче/Лейла 🤍
https://www.instagram.com/stories/melisssezen/365641396462418574 … wcjV1Y2hsaG9uMA==

Нинко, техният неизползван максимално потенциал ще ми остане голям дизи дерт. Сякаш беше толкова голям и непредвиден, че повече се опитваха да го усмиряват, отколкото използват, но пак не им се получи де. Имат си я Химията двамата и това е. И то по-различна от тази с други също сполучливи им партньори. Дори от колажи и клипчета с ИИ се усеща. Grinning Кофтито е, че покрай тях са взели да ми стават безлични други двойки. Красиви, сладки, подхождащи си, с хубави сцени,... но го няма напрежението, което витае във въздуха между Арас и Мелис. 🤷‍♀️
И нещо, което също много ми харесваше при тях беше разликата във височината - нито твърде малка, за да може Имре спокойно да си кръстосва с високи обувки постоянно, нито пък прекалено голяма, за да им се губи зрителния контакт. Абе естетически супер подбрана двойка, язък, че не им направиха една фотосесия за списание...

Лекичка! 😴

"Това не влизаше в уравнението... "
Flushed Flushed Flushed Flushed

https://x.com/imdevedits/status/1934709825855787387

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 01:51 от JessyG23

# 170
Добро утро и хубав ден!

# 171
Добро утро приятели!
Будни сме,с чаша горещо,ароматно кафе и хубави мисли...
Добро начало на деня ...
Свежи,бодри и готови за предизвикателствата на живота,с които трябва да се справяме...
Имаме шанс да имат снимки за списание ако са гаджета..

# 172
Доброоо! Animal Hamster

Като им гледам поведението, ако са гаджета, ще си правят само тайни фотосесии, а ако не са, ще правят всичко възможно да престанат да ги свързват... Grinning Единствената ми надежда е нов проект след време.

Нашият приятел пак е номер 1!

"Ти беше първата ми любов и остана последната"
Е, позакъсняха 9-10 месеца с такива заглавия де, ама поне накрая да няма недоразбрали... Wink

С братчетата си Heart Eyes

# 173
Здравейте, момичета!

Нищо ново не откривам, пък и вие сте по-пъргави от мен и успявате всяка актуална новина да отразите светкавично.
Радвам се, че с такъв жар поддържате темата.
Благодаря ви!
Аз ще го подкарам на спомени с красиви колажи от руските групи.

Усмихнат да е денят ви, момичета!

# 174
Еми, изобщо недей да скромничиш, защото ти винаги ни носиш страхотни красоти и любопитна информация. 😊 Още откакто се включих, ти се радвам на старанието да поддържаш приятна и полезна тема и общо взето ти влязох в тона. 🙂❤️

Мноого свежо задкадрово клипче на Мелис от Глезльото. 😍
https://www.instagram.com/reel/DLADPygNOTo/?igsh=YmRtYXhlNXQ5d214

Чудя се има ли шанс за продължение, ама не знам какво би могло да бъде.. 😁

Емблематичната семейна реплика.. 👉😏 😁
https://x.com/barbieklauss_/status/1934916808181731560

☺️

# 175
# 176
# 177
Здравейте, момичета!

За настроение и усмихнат ден - сладурите ImDev:

🆕 16.06.2025 г. - Нова реклама на Garantibbva
📷 Garantibbva

Не зная нищо за сериала "Гюлджемал"/Gülcemal, но ми хареса този коментар на фен:
"Дева, изиграна от несравнимата Мелис Сезен, заслужава най-високата оценка: невероятно попадение в образа. Тя перфектно изобрази героинята - в образа на грациозна, женствена и силна жена. Актрисата точно изобрази променящия се характер на героинята си през целия сериал. Всички емоции бяха много естествени и убедителни и буквално докоснаха душата.
Благодарност към всички, които ни дадоха тази история. Сериалът се превърна в един от любимите ми. Някой ден ще го гледам отново."

# 178
Имаме нова снимка от Арас. 

# 179
Имаме нова снимка от Арас. 

Винаги съм се възхищавала на Арас за позитивизма, който излъчва. Без значение какво се случва в душата му, усмивката винаги грее на лицето му - искрена и неподправена.

Общи условия

Активация на акаунт