Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 210
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Среднощни подаръци от Толга Яшар...❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
Да се чувства свободен да ни носи още такива, когато пожелае! 😏🤗

# 676
# 677
На феновете не ни минава тази жажда за ИмДев и любов към тях. Защо не използваха това подобаващо?

# 678
# 679
Булут отново няма милост.. 🔥🏀

Снимките, изчистени от любимата мъгла на режисьора

🖤

# 680
Здравейте, момичета!

Благодаря за интересните постове, които сте споделили. Прочетох ги с удоволствие.
Все още не мога да се адаптирам към стария ритъм, извинете ме, но мислите ми бягат обратно към морето, ама ще вляза в релси и още довечера ще поровя из нета за инфо.

Слънчева и спокойна неделна вечер ви желая!

# 681
Донесох и другата част от нашия сигурен чифт:joy:
С тези форми другата година ще има булки, а после и люлки Joy

# 682
А, дано, Нинко, а дано! 😏🧿

🔥🏀😎

Морковчетата толкова се разстроиха милите, че Толга отново им разби на пух и прах измислиците колко не се понасят Арас и Мелис, че го обявиха за непрофесионалист, дето ги споделя... Хич не го е срам, значи!
Обаче, както беше коментирал някой, те вече са проблем на Седа Бакан и нейните фенове... Като гледам как от сега се спекулира кой е по-главен от четиримата главни в проекта им, изобщо няма да се изненадам, ако пак гледаме познатите им номерца. Той и Бурак Беркай май малко съмнително пак се вмъкна в движение с главна роля в Бездомните, или както там се превежда, предния сезон. Та тези практики агенцията им вече ги е овладяло отлично явно, затова наистина мога само да пожелая късмет на Седа, ако въобще се задържат в ефир..
Еми, разбирам те напълно. Никак не е приятна климатизацията в цивилизацията след море... 🙃🫤

# 683
Ядосаха го, заради тях няма да ни сподели АрМел вече Rage

# 684
# 685
Ядосаха го, заради тях няма да ни сподели АрМел вече Rage
Пръснаха се от яд просто!!! 😂 Не можаха да понесат, че Арас не мрази Мелис и изляха цялата си отрова върху фотографа... Отделно Мелис се разхожда по червения килим във Венеция, излезе й фотосесията за InStyle, канят я да рекламира всичко от превръзки до луксозни автомобили, има сериал за Нетфликс, друг готов се чака да излезе скоро ... Е, прекалено много е за тях! 😁 Толга ги закопа тотално вече. И голям праз, като си изтри публикацията, тя изпълни задачата си... 😏 А колкото до това, че се фръцна, че нямало да споделя вече, ами хубаво! И без това закъсня с една година... 😒🤷 Файда да ни бърка в раните сега.
От цялата работа само не ми хареса, че фенки на Дамла пригласят на морковите. Ами и аз си ги харесах в Ямата, ама ИмДев са много по-въздействащи, ще ме извиняват, че и тях. А и Мелис и Дамла ги делят цели 10 години възрастова разлика, така че нямат никаква база за сравнение коя е по-успешна... Та слабост ми е и Дамличка, ама с тия кокошки няма да се разберем! 😒😁
Приятна вечер Ви желая! 🥰

# 686
И аз харесвам Дамла, но Мелис е много по-добра, харизматична, успешна, просто е по! Joy
Нека да се пръскат от яд, най-малкото малко актриси може да се похвалят с непокизма и екстравагантността си.
Чесно казано бих се радвала да видя реакциите им ако един ден Мелис се окаже гаджето на Арас Joy
Злобата не ги напуска вече половин година и повече.

# 687
Как не им омръзна месеци наред едно и също, наистина не знам?... Каква е тая неизчерпаема злоба от тях? Аз, ако беше обратното - Мелис да е напуснала, а Ахсен останала, отдавна да съм забравила, че е имало такъв проект въобще... От де толкова енергия за хейт към някой, който е играл, каквото му е написано, идея си нямам! Вече не съм оптимист, че и като започне новият сериал на любимката им, ще се спрат. То просто не им е интересно какво се случва с нея. Само Мелис им е в очите и устите...

Редакторката на InStyle Ъшък Шимшек за концепцията на броя им с Мелис:

Скрит текст:
Момичето от корицата ни за септември, Мелис Сезен, въплъщава духа на новия сезон: силна, уверена, но и истинска. Мелис, която отразява всеки аспект на това да си жена без никакъв филтър, създава многостранен принос както към професията си, така и към света на жените. Интервюто ѝ, в което тя обсъжда силата на добротата, осветява и вътрешния ѝ свят, зрялост, неочаквана от младостта ѝ.
Скандалът с разобличителите, който обсъждахме през август и който дълбоко ни засегна всички, ни обедини в гняв. Единствената положителна страна на всичко това е, че жените вече не просто говорят; те също така се чуват. Ето защо основната тема на този брой е солидарността. Защото солидарността не е просто дума; тя е като дишането. Когато една жена каже „и аз“ и друга жена може да каже „не си сама“, раните започват да заздравяват. С това, че казаното зад затворени врати става по-видимо, расте силата, а не срамът.
Мислехме за това, когато снимахме нашата корична история с Мелис Сезен: Да бъдеш жена няма граници. Не е нужно да изглеждаме като никой друг, не е нужно да поемаме нечия история върху себе си. Но можем да си направим място една за друга. Можем да се изслушваме. Можем да се прегърнем една друга.
В този брой искахме да покажем влиянието на известни жени, споделящи своите истории, казвайки „солидарността ни държи живи“. Когато влиятелни жени по света започнат да говорят, балансът на силите се нарушава. Ето защо ние правим място за гласовете на жени от всички възрасти и произход на нашата платформа: Някои пишат за стареенето, други за промяната, а някои смело преследват мечтите си. Когато си задаваме въпроса „Естествено ли е или не?“, всички търсим едно и също нещо: да приемем себе си такива, каквито сме.
Този септември, когато се завръщаме в града, може би това е най-нужното ни. В забързания ритъм на новия сезон, да си спомним силата да се подкрепяме без осъждане, без отчуждение, без да правим нито крачка назад. Защото знаем, че жените са най-безопасното пристанище за жените.
Тези страници съществуват, за да ни напомнят точно за това пристанище.

В кадър и зад от Чукур

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 22:40 от JessyG23

# 688
Фенките на Моркова се правят ,че харесват Дамла няма шанс да е истина толкова плюха по ЕфЯм точно тези "Араски" всички помним в Х какво беше тогава и постоянно слушахме за Нехир и Ефсун и хоп накрая пак със Сена свършихме.

# 689
Нова реклама на Булут за Гаранти Банк

Общи условия

Активация на акаунт