Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 158
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
За партньорка на Арас не мога да кажа кого искам, като няма предложения. За Неслихан , не знам . Последно я гледах в "Дъщерята на посланника" с Енгин. Защо тя напусна сериала не разбрах, но нишката се изгуби. Не че Туба не се справи, но сериала изгуби първоначалния замисъл. Cry

# 76
Здравейте, момичета! Нося ви нови снимки от Арас 😍❤️

# 77
Супер е Арасчето! Радвам се, че се появи най-накрая. На доста безлюдно място е решил да кара Байряма тази година, но най-важното е, че изглежда щастлив и спокоен, да не го мислим. 😊🫶
А Неслито ще се върне все някога, но не и с роля, с която би ни се искало...
.

# 78
Здравейте, момичета! Нося ви нови снимки от Арас 😍❤️

Нашето усмихнато момче!
Как е възможно винаги да е толкова лъчезарен и позитивен.
Благодаря за новите фотки, Novalove!

# 79
И момичето ни се е отчело. Днес не можем да се оплачем!.. Relieved Smirk

# 80
Аз пък ги монтирах заедно... Да се знае!

# 81
Привет.
Арас е със семейството си.  Мелис също предполагаме, нормално за семеен празник.
Да им е честит празника..  Страхотно е, че са толкова щастливи.. 

Неслихан може и да се върне в интересно партньорство. Малко да пострасне Азис, няма да губя надежда.
Пипи ДП е рана за мен,  много емоционално  приех тръгването на Неслихан от сериала.  Туба пое нещата,.но винаги ще се питам как щеше да завърши истирията на Наре и Санджар.
Напусна поради здравословни проблеми.  Беше отслабнала много, имаше сондром на чревна пропускливост. Състояние което може да  бъде опасно,  ако не се лекува навреме.

# 82
Чудесно си ги инсталирала, Еми! Те и феновете из мрежите така си ги занаредиха тези чудесни летни снимки заедно из колажи. Ако не друго, си е комплимент за акьорите тази фенска упоритост. ИмДев си бяха доста дискредитирана от хейтъри и неглежирани от продукцията си двойка. Те я направиха толкова жива и обичана. Ако всичко е било само актьорска игра, могат само да се радват сега, че отзвукът от представянето им още отеква. 😊
Лекичка ви! 💋

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 00:20 от JessyG23

# 83
Ако излезе,че няма нищо, сама ще се обява за глупачка, която не е видяла таланта. Не,че няма голяма доза талант и майсторство. Но тези погледи не  могат да се изиграят ако няма истинска емоция.
Феновете виждат символи и АрМел навсякъде Joy Не съм сама.... Hug

# 84
Не си, не си... 😂 А така или иначе е твърде вероятно никога да не разберем, така че ще си останем с убежденията и това е.. 😁🤷‍♀️ И като гледам доста ще сме. Поне ИмДев са ни ясни и прекрасни и няма кой да ни ги вземе тях. ☺️ Като се сетя колко мътни бяха нещата, съм много доволна, че победиха всичко и си оставиха следа, от която чак на Арас и Мелис им е трудно да се отърват сега. 😁 ❤️‍🔥😊

# 85
Добро утро!
Ако нещата станат по-сериозни и ги има, ще научим. Хора, като тях са свикнали с интереса и клюките, така,че..
Може би с времето ще пожелаят да опазят личния си живот напълно от публиката. Да той е интимен, личен, неприкосновен..не ни засяга. Можеше да направят 2-3 стъпчици, като с останалите колеги в сериала. Никой нямаше да ги закача, но те разпалиха огъня и интереса Satisfied
Хубав уикенд!

ИмДев са ми любими. Simple Smile

# 86
Така е, сами са си виновни. Grinning Феновете реагират на това, което им се подаде. Ето никой не свързва Мелис с Керем, защото демонстрират нормални отношения на "приятели, които си вършат работата"... Grinning Wink Ако следват политиката на Айбюке и Фуркан, могат да си изкарат и години тихичко, докато феновете съвсем са се отказали от идеята, че ги има. Всъщност точно заради случаи с други двойки, феновете са станали толкова чувствителни и подозрителни. Вече имат опит с всякакви номера. Grinning Факт е обаче, че когато се опитваш да не изглеждаш подозрителен, изглеждаш най-подозрителен.
Хубав уикенд! Hug Heart

# 87
Всичко запали интереса на зрителите.. Първо играта и химията между тях, която е съмнителна.  Макар, че истирията показва възможността за добре съвместими партньори, които не  се понасят. Второ, споделените  снимки от другите и слухове че не се разбират. Продукцията все едно ги  криеше, на рекламираше, не използваше пълноценно.  След  това се видя,че всичко е наред между тях. Имаше новини,че има нещо повече  и изведнъж изцепките на Мелис.  Ами то като кажеш нещо и започнеш да се обясняваш неубедително е по-добре да замълчиш.
Заради тях дори и морковите вече не знаят кое е истина и кое лъжа.  В крайна сметка в цялата история има нищо гнило, но все тая ... Това е като злобата на Ахсен.  Няма как да бъде скрита, дори да я забулва с мили коментари и сърца.

# 88
Хаха, страшно сравнение.. 😁🥕 Но да, дългогодишните и по-разсъдливи любители на дизита и особено чуждестранните зрители не могат да бъдат чак толкова лесно заблудени. Ни за едно, ни за друго. А Ахсенчето си натрупа фенове точно като за нея, така че всичко е точно. Освен това, че сега можехме да гадаем какво ще ни поднесе сериалът на есен, вместо да дебнем Арас и Мелис да си качат нещичко.. 😁🙂

Много харесвах динамиката на тази четворка. С всичките им прилики, разлики и шантави отношения. А Искендер така ми беше заседнал в съзнанието да го мисля... Образ без аналог. Можехме да видим още от тях. Simple Smile

🫠😍

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 17:50 от JessyG23

# 89

Общи условия

Активация на акаунт