Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Глезльото сутринта беше в топ 3 на най-гледаните в Нетфликса само за ден, вече може и да е оглавил класацията.

Признавам й на Мелис, че може да направи всяка роля да изглежда все едно писана специално за нея..

Оф, къде да кандидатстваме някой да направи турските Мистър и Мисис Смит?.. Пък от там може и турските Бранджелина да се получат, знае ли човек... 😁🙃

# 92
Мислим си в една посока с теб и тава е Joy Мислех си преди време на коя двойка  от световното кино бих определила Милис и Арас. Не като двойка, а като излъчване от екрана. Погледи, напрежение, химия, излъчване, съвместимост, страст  между актьорите.. И определено Мисис и мистър Смит бяха в десетката, както и  10 причини да те мразя и Незабравимата.  Отново малко странни сравнения,.но съм си намерила с какво да ги съпоставя двойките с нашата. Hug  Филма е супер, с право ще е в топ класациите на Нетфликс. Обаче ме е яд,че не събраха Милис и Арас за платформа. Тогава щеше да им се нарадваме Joy
Може и да пропуснем частта с Бранджелина, достатъчни ще са ни едни нови ИвДев Joy

# 93
# 94
Толкова ми липсват, че и в най-глуповатата и клиширана ромком бих ги гледала с кеф... 😁
Но в екшън за платформа ми е мечта! Някога, като се укротят страстите, защо пък не.. Така или иначе няма да спра да се надявам. 😁✌️ А може и в римейк на "Бягство от затвора".. Помня, че по едно време имаше такава идея да се прави.

# 95
Нямам претенции и двамата умеят  да играят всичко.  Имат голям опит и добри взаимодействие един с друг.  Всяка роля й пасва, но и с всички партньори  се получава, дори да е само за реклама.  Joy

# 96
# 97
Да ъпдейтна, че са станали първи все пак. 🥇

Стратохни неща правят за платформи турците. Вече имам много любими проекти от там. ❤️

# 98
# 99
Здравейте, момичета!

Неделя е, няма го "Deha" и някак ми е празно, но ще трябва да свикваме.
Спокойствие цари из сайтовете, новини няма, турците празнуват с любими и приятели.

✯ Усмивки 🤗 Арас & Мелис ♥

Eylül Ersöz

И сега да си призная: 
Хич не ми се понрави слуха, че тази актриса е новата любима на Арас в реала.
Добре че бързо дойде опровержение, та се успокоих.
Не ми допада актрисата, ролята ѝ в "Deha" също не ми се понрави.
Ама за Мелис и Арас ще се радвам от сърце ако са двойка и в живота.

Спокойствие и уют в следобедните часове ви пожелавам!

# 100
Добър ден! Хубав ден!
От началото до края, две изстрадали души се обикнаха. И една силна дама, която успя да спечели и промени наш Дево Yum  Радмам се за успехите на Мелис и Керем! Айде с Арас филм за Нетфликс! Ще е много яко...  и мечтите са без пари.
Как ми липсват ИмДев, неделя е..И не само на мен и Еми.
Харесва ми излъчването на Ейлюл, но изобщо не е подходяща за Арас, както и Бусе Мерал. И за двете мога да заява, с риск да обидя почитателите им, че нямат особени актьорски качества.
На него му отива дивата и неповторима Мелис. Дали ще се харесат е друг въпрос! Това момиче е огън, искри, страст,смях....Ще е честит който я спечели.

# 101
# 102
Привееет! Nature Sun With Face
Феновете отбелязват с носталгия поредната неделя без Деха…

https://x.com/_55daisy_55/status/1931641252434325545 Heart

„След 2 дни ще хванеш под ръка това момиче, за което каза, че никога няма да се влюбиш!“
Ах, Джесурче... Heart Винаги беше най-прозорливият и до болка откровен!

Ако сте се чудили защо Мелисчето е с такава профилна снимка в Инстаграм от толкова дълго време, това всъщност е част от нейна снимка като дете, така че може би има сантиментално значение. Simple Smile Nature Sparkles

Наистина добре, че бързо се опровергаха слуховете и за двете акриси, имат си своя чар, но не ги виждам до някой като Арас със сигурност. Аз и от Биге не бях очарована де.. Grinning , стоеше като кака му до него. Ама то кой ли ни пита като вземат да се вземат любимците ни с някой, дето хич не одобряваш.. Grinning Отдавна не е имал медийни изяви Арас, хубаво се е покрил, но с интерес чакам да го изловят някъде да видим дали пак сам ще си опровергае каквото ни вълнува всички...

Иначе феновете продължават да доказват, че поне от това, което показват публично, двамата с Мелис са си направо сродни души.. Simple Smile

https://x.com/bonelesskam/status/1931324095657828451

https://www.instagram.com/reel/DKmBSdoCOX4/?utm_source=ig_web_co … =aGU1eTVwdGNoZW9n

Хубава неделя да имате! Kissing Heart

# 103
# 104
Нова на Арасчека с фен Simple Smile

Много хубави думи от дизайнерка Тувана Бююкчинар по повод интервюто на Мелис:
Скрит текст:
Някои хора тихомълком си заемат много специално място в сърцето ти...❣️
@melisssezen, душа, която има много специално място в сърцето ми със своя талант, грация и искреност ❤️ Да прекарвам време с нея и да виждам отблизо страстта ѝ към живота и изкуството е наистина ценно за мен.
Мелис е не само успешна актриса; тя е и истинска душа, която черпи светлина отвътре ❤️
В Мелис има неописуема свобода...
През повечето време тя говори не с думи; а с танц, писане и съществуване. Тя живее този свят в свой собствен ритъм ⭐️
Когато говориш с нея, я чувстваш повече от актриса. Разказвач на истории, мечтател, понякога танцьорка, писателка... Но най-вече тя е жена, която пази детето в себе си.
В този приятен разговор ще станете свидетели както на силните, така и на крехките ѝ страни, с други думи, на нейната реалност 🧚🏻♀️
Имам безкрайна вяра, че тя ще направи много повече в бъдеще⭐️ Да наблюдавам нейното пътуване е голямо вълнение... Продължавай да летиш, пеперудице моя 🦋Ще продължа да те държа за ръка на всяка крачка ❤️

И разширен списък с обръщенията... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт