Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 178
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Не сме капо... Появи се и Мелис,красавица ....Гледа за Арасчо Joy  Той какво си подмотва, а не види  каква хубава булка сме му намерили?
И той носи детското в себе си, като сродни душички са.

Актрисата-майстор Невра Серезли сподели имената, които харесва от младото поколение:

„Наистина харесвам Мерт Язиджиоглу, Афра Сарачаоглу и Арас Булут Ийнемли. И младите хора в сериала Uzak Şehir.“

Нямам наблюдения над актьорите от Далечния град, но ще взема да ги гледам на края ...

# 106
Това ще го повторяяя

# 107
Абе и двамата веселяци и дечковци не знам какво би излязло, май обикновено трябва единият да е сериозник за баланс.. 😁
Едно е сигурно - зад кадър винаги е било забавно. 🙃🙂

# 108
Ако трябва да сме обективни нямаме представа какви са всъщност.  Защото са едни пред камера и на работа, други  в реалния живот.  Да имаш допир и да общуваш  е едно, друго е да гледаш просто героя който  играят.
Ако се различават много с партньорите също не е на хубаво. Защото трябва да намерят   баланса в  общите виждания, мнения,да е на лице гледането в една посока.. С времето различията може и да раздалечават партньорите, ако не правят компромиси и не се научат на  лакирането при сблъсъци. Особено ако има деца, тогава вижданията и възпитанието на двамата се проличават най-много.
Мелис е доста щура в хубавия смисъл на думата.  Арас е доста по обран. Според мен и трябва мъж който да я опитоми, като в Малкия принц. Smile

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 23:33 от Nina_Richi

# 109
Е, щура си е... 😁

В четвъртък й е участието.
Да, много добре си го обяснила, Нинко.
А Мелис създава точно впечатление за много свободолюбва жена. И според мен такива адски ги дразнят (плашат) турците. Затова не й липсват и хейтъри. Но определено има и много зряла, осъзната страна. Проличава си в интервютата й. С Арас ги делят едни 7 години, което нииикак не е малко като жизнен опит, пък особено в технитее среди. И той имаше периоди, в които присъстваше доста повече из медийното пространство. Истината е, че освен, че си химичат безумно, те и на теория изглеждат подходящи един за друг (разбира се от това, което знаем за тях и ни показват) и явно това допълнително разпалва фенските мечти и представи.
Гледам, че са наспамили публикацията за третия сезон на "Първи и последен", ама разбирам ги - емблематично заглавие и нашите определено показаха, че биха изиграли с лекота ужасно токсична двойка... 😁✌️

Нови стари задкадърни

Лекинка ви! 😘

# 110
Ааа това ще се гледа. ;д

# 111
Мисля,че на нея и трябва един такъв мъж- зрял и обигран.  Хем няма да дондурка някой млад и зелен момък, хем ще е намерила човек на място, зрял мъж. Тя дава заявка,че е здравомислеща дама, упорита, сериозна .. Непостоянни отношения, от сорта на иди ми, дойди ми, не й прилягат. 7 години е хубава  разлика, особено за възрастта в която са те .  С предишния й приятел разликата е доста повече. Той не е ли 82 -84, а тя 97? Не съм хейтър, защото за любовта няма граници. А и с половинката й изглеждаха щастливи, но разликата е почти като  на мен и тати . С Арас освен външно си подхождат и като заряд, имат дълги и успешни кариери... Ще се радвам ако са двойка. Надявам се  отново да  ги съберат на екрана, защото се разбират с поглед, хвърчат искри  и не съм им  се нарадвала🔥
Не съм наясно с всяка крачка на Мелис през годините, всеки скандал или клюка. Но съм забелязала че турците я хейтят,. неправомерно и незаслужено.  За турска актриса  е доста екстравагантна, различна, освободена.. Освен това евала и правя,че  гордо изигра образа  си в Неверния. Малко актриси биха имали куража да се раздадат от сърце и да приемат злобата с усмивка.

# 112
Аз си признавам, че Мелис много си я харесах в „Неверният“. Имало е сцени, които съм гледала с отворена уста. И после й виждам някоя ведра снимка с толкова страхотния им екип и съвсем ме изумяваше това тогава съвсем по-младо момиче. Кефих й се и заради онзи турски политик, който се плюмчеше заради облеклото й. Абе отличаваше ми се това момиче просто в цялото море от турски актьори и актриси. Ама сега ми стана мнооого любима. Имре направо ме влюби в нея. Но си беше и нещо като предчувствие. Точно заради Дерин при нея и заради Ямач при Арас, още като за пръв път прочетох, че ще играят заедно, си представих някаква много взривоопасна комбинация… Надминаха ми очакванията, определено! За да ги искам заедно и в реала, това е много показателно за мен колко са ми влезли под кожата, защото да си призная честно обикновено се отнасям малко критично към такива двойки… Grinning Относно професионализма и таланта им. Все си казвам: „Ее, то, като са се харесали, е лесно да го направят така“. Ама ето! Тези наистина бих се радвала, ако се вземат. И не заради Имре и Девран, ами заради Арас и Мелис. Така ги усещам. Разбира се, като фен, който си е изградил представа за тях от интервюта, медийни изяви и публикации в социалните мрежи. Хора, аз за да си възстановя профила в Туитър и да се активизирам в Мамата, да следя седмица за седмица сериал и ден за ден новините околоко него, тези двамата са ми направили голяма магия, честно! Grinning Пък относно предишните им връзки, щом са предишни, положението е "каквото било-било".. Стискам им палци и на двамата, наред с кариерата, да си имат и подходяща половинка до себе си, защото това си е най-голямото богатство и успех в живота, ако имаш късмета да си я намериш и задържиш. Hands V

https://x.com/fevziyehs/status/1931791516131041500

# 113
Здравейте, момичета! 🌸🌷❤️
Много ви се радвам, че всеки ден неуморно споделяте толкова много мисли и емоции тук. За мен е ново, но със сигурност с интерес следя по няколко пъти на ден (признавам) 😁
Искам и аз да споделя малко с вас ✨ За мен Мелис е просто вдъхновяваща, харесвам я още от Леке, но сега с ролята си на Имре ме спечели напълно. Открих в нея огромна женска сила и позитивизъм и ме накара да повярвам малко повече в себе си, да изградя повече самочувствие и да развивам женската си енергия (дори и да звучи леко смешно).
Толкова е зареждаща дори и само отстрани, а представям си за хората около нея ✨ Че и в бонус обича да чете и да пише – точно като мен и сме горе-долу на една и съща възраст – как да не ѝ се възхищава човек 😁🩷

# 114
# 115
Здравейте, момичета!

Не мога да не се отбия и тук. Толкова сте позитивни, енергични и емоционални.
Удоволствие е да се контактува с вас!
Бъдете здрави и щастливи!
"Когато човек се чувства обичан, всичко около него е по-хубаво!
Истинските приятели са хората, с които страдаме, тъгуваме,
радваме се, шегуваме се, обичаме се."

Честит ден на приятелството!

Сладката Мелис ни кани да спортуваме заедно:

Да сложа и другия спортист - за баланс:

Здраве, щастие и доброта ви желая през новата седмица!
Успешна да е и с много сбъднати мечти!

# 116
Да се отбия и аз понеделнишки. Simple Smile Нова, явно наистина си има особена енергия Мелис, щом доста хора сме я усетили. А и от коментари на нейни колеги и фенове също се убеждавам. Това, което споделяш, е много хубаво. И аз винаги съм се мотивирала от силни и пъстри момичета, било то реални личности или героини от филми и книги. Ние сме едно такова преходно поколение, светът адски много и бързо се е променил, откакто сме били деца и сега сякаш си се преоткриваме в новата реалност. Мен съдбата ме дари и с две момиченца, та съм се заела да ги правя бойни и щастливи дами. Няма как иначе. Simple Smile  

И да кажа и някоя новост, освен да разтягам локуми... Grinning
Обявени са още петима акьори от новия проект на Мелис, познати лица - Онур Дурмаз, Абдурахман Юнусолу, Алиджан Айтекин, Елчин Афаджан, Мюге Байрамолу.

Така че Имре и Дженгиз ще се срещнат отново в друга вселена. Grinning Wink
Снимките започват в петък и ще са 10, вместо първоначално обявените 6 серии.

Дерин и Асия Blush Heart

Мелис и Джансу определено са ми комбинация, която с удоволствие бих гледала отново в какъвто и да е проект.

Хайде успешна и усмихната да ви е седмицата! Hands Punch

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 14:45 от JessyG23

# 117
Честита нова седмица.
Усмивка,горещо кафе, слънчево настроение в следобеда - нека е успешна и сбъдната новата седмица!

Няма да пиша чершафи, за  да не ви отегчавам.
Но определено Мелис е зареждаща, позитивна. Имре беше много силен, дълбок, красив образ, няма как подобна история да не те трогне и главни. Буквално думите й понякога те зареждат, преобразяват,.карат те да мислиш от друг ъгъл.. Да си спомняш малки, но важни неща.
Честит ден на приятелството. Неща много важно и безкрайно ценно, все по рядко в днешни дни..Heart

# 118
Новички Heart Eyes

Обаче си се придържат към черно-бялата гама на Имре и Девран... Grinning Smirk Hug

https://youtube.com/shorts/74x1Yv7Il2w?si=dnIm57Sziq17UsUs

# 119

Общи условия

Активация на акаунт