Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 223
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет и от мен през първия ден на септември.😍

# 646
Здраве,вдъхновение и слънчево настроение от мен!

# 647
Успешна нова седмица! 🍀☺️

А и честит ни септември, колкото и да не ми се нрави, че пристигна... 🙄🙃

Еми, с най-голямо удоволствие ще ти помогна с каквото мога. ❤️ Радвам се, че си поддържаме темата и приятната атмосфера в нея. Превърнало ми се е в ежедневен навик да се отбивам тук.

Много стилна корица на Мелис, излъчва класа и ми харесва посланието - "да празнуваме, че сме жени". Като цяло InStyle правят хубави и изчистени корици, на Cosmopolitan например напоследък са им голям кич.

Чакаме и останалата част от фотосесията 🙂

Покрай броженията около тенденцията при двойките този сезон, нашите фенове не пропускат да отбележат колко перфектна беше нашата във всяко отношение - възраст, ръст, визия и химия... ❤️‍🔥🙃

Усмихнат да ви е денят! 💋

# 648
Повишавам се като пенсия
Мелис и Озан за Ай Япъм 💘
Освен това навремето Озан я защити като я оплюха.😎

# 649
Това съм го пропуснала, но хайде честито Диди, доволна съм!

# 650

След телевизионната трагедия това и още едно партньорства направо са светлинен лъч в сектора макар и дигитално.🥹😍

# 651
Припомням мъжката постъпка на Ози ❤️

Супер новина, много съм доволна от събирането им в проект, макар че Бирса го обяви като трилър и мистерия, така че едва ли ни очаква някаква любовна история. Но по-добре де, да видим нещо различно и дръзко. Simple Smile

И да ви повиша още малко: 🔥🐎

https://www.instagram.com/p/DODcJ7sDAOL/?img_index=7&igsh=ZjhwY3RsaWp0emdt
Определено ми допада новото хоби на Араси.. 😏☺️

# 652
Ти пък, как без любовни сцени .. От моя преводач запомних най-добре словосъчетанието-страстни сцени..Joy  Даже се питах, какви ли ще бъдат тези смели и страстни моменти Joy

# 653
Напомням ,че Мерт Байкал режисира Фи / Фи Чи

# 654
Ти пък, как без любовни сцени .. От моя преводач запомних най-добре словосъчетанието-страстни сцени..Joy  Даже се питах, какви ли ще бъдат тези смели и страстни моменти Joy

Еее, не казвам, че няма да има някакви отношения, то и аз съм се настроила за огнени сцени между тях заради това описание 😁 ама просто не очаквам да е някоя любовна история, като тези, с които сме свикнали в масовите сериали. Ще видим. ☺️ Макар, че докато видим може и две години да минат, както се бавят тия дигитални проекти...
Хубав ден ви желая! 💋

😏✔️✔️✔️

Айде чакам си и другата заявка да се сбъдне аз ✌️🤗

# 655
# 656
Вече почти не се срещат изцяло любовни истории, ще има от всичко ...  Joy Чудно ми е какво би избрал Арас, но по интересно е кога би решил да снима? Едва ли ще е скоро..  Нямам претенции за партньорката,.важното е да се паяви Hug

# 657
Арас с таз любов към конете нищо пак да се метне в ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...

# 658
Привет! 💚

Бързият ми мониторинг не откри новости, но пък ми попадна още един разказ с впечатления на фенове за Мелисчето

Безценно качество е да си такъв човек, хубаво е повече звезди да си го припомнят.

А любопитството ми за Лейла се засилва с всяка нова публикация 🤗

Хубав ден да имате! ✌️🙃

# 659
Турският вестник „Борса“ публикува вчера новина за преговори с Арас Булут Ийнемли за участие в главната роля в сериала ABI „Семейството е изпитание“ заедно с Кенан Имирзалъоглу.

Общи условия

Активация на акаунт