Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 14 195
  • 714
  •   1
Отговори
# 705
Победа в Сеул!! 👊🥇❤️

Много благодаря за споделеното, момичета! Аз си минах критичните от към време дни, та в следващите ще съм по-активна отново. Мятам ви сега в движение този наистина голям повод за гордост и довечера ще се отбия за повече. 😘
Надявам се да ви е много усмихнат деня! 🤗

# 706
Браво Дехамммм 🫠

# 707
Цитат
Толга Яшар (Twitter) „Поздравления за Мелис и Арас за това, че вдъхнаха духа на проекта със своята синергия. & ✌🏻👏“
(П.С. Туитът на Толга не е придружен от тази снимка.)

Джес, благодаря за страхотната новина, която си споделила с нас!
Ето какво още намерих при рускините:

🆕 💪❤ Победа в Сеул: сериалът "Деха" е признат за най-добър на Международните награди 2025. - Международни драматични награди в Сеул, в категорията "Най-добра чуждестранна драма"

✅ ПРЕВОД: " Победа в Сеул: Сериалът "Деха" е признат за най-добра чуждестранна драма на Международните награди 2025.
Днес обичаният сериал "Деха" спечели наградата за най-добра драма на Международните награди в Сеул.
"ДЕХА", известен още в чужбина като "Добро и лошо", с участието на известни актьори като Арас Булут Ийнемли, Угур Полат, Мелис Сезен, Ахсен Есин Ероглу, Ейлюл Ерсьоз, Седа Акман и много други, беше номиниран за Международните награди в Сеул, една от най-престижните церемонии по награждаване в Южна Корея.
Днес, след дълго чакане, резултатите бяха обявени и "Деха" беше голямата награда победител. Надяваме се да видим Арас Булут Ийнемли и някои от членовете на екипа на сцената, за да получат наградите си на церемонията по награждаването, която ще се проведе на 2 октомври 2025 г.

Състезавайки се с много големи турски и чуждестранни сериали, „Деха“ победи всички свои конкуренти и беше избран за най-добър сериал.

Режисиран от Умут Арал и написан от Дамла Серим, „Деха“ разказва историята на отмъщението на баща и син. Въпреки честите критики в социалните медии, сериалът доказа своето качество и сила, като спечели тази престижна награда.

https://seouldrama.org/eng/bbs/board.php?bo_table=win..

В обобщение, „Деха“ официално беше обявен за най-добър сериал на Международните награди в Сеул. Благодарим на всички, които допринесоха за историята и режисурата, на целия актьорски състав и особено на невероятния Арас Булут Ийнемли за изключителната му актьорска игра. Поздравления за „Деха“!

# 708
Привет, привет! 🤗
Еми, днес ще видя с какво да си допълним новата темичка.
Ето турските сериали, които са печелили в Сеул в различни категории през последните 10 години, като "Легенда" и "Затворник" са били отличени в една и съща година

Някои от по-готините колажи, които ми попаднаха, напоследък са безбройни

Тези гушнали себе си като деца са много милички.. 🥹 ☺️

Айча и Мелис на първо и второ място по най-високо класиране на турски актриси в IMDB ⭐🫶

Хубав ден да имате! 💋

# 709
Добро  утро приятели!
С вяра, надежда, любов  и мъдрост започва денят... нека е щастлив и позитивен...
Честит празник!  Бъдете здрави и благословени.
Носете вярата, уповавайте се на надеждата, разчитайте на мъдростта  и раздавайте Любов.
Браво на Деха! На целия екип и отгромни благодарности на Арас  и Мелис за това невероятно пътеществие, енергия и преживявания !

# 710
# 711
Нашето момиче е в Севиля днес, след като е рязнало сутринта лентата за първия директен полет до там на Turkish Airlines ☺️✈️

Какво по-хубаво от това, че обикаля света покрай работните си ангажименти. 🙂

🔥

Нашият режисьор пак се проявил. Ядосал вчера феновете, че пак написал Моркова преди Мелис в поста си да се похвали с наградата. Естествено го насмели яко и сутринта го променил... 😁 За мен е по-тъпото така, иначе можеше да се оправдае, че е случайно или не отдава значение на тия неща, а като го променя, ясно си показва, че е демонстрирал отношение...

Ама те са свикнали вече феновете с тия глупости, поне за подреден път не оставиха така нещата и си извоюваха поредната малка победа.. Simple Smile

# 712
Вечерен привет, момичета!

Темата ни днес е много самотна.
Никой от нас не се е отбил.
Време е да я пораздвижим малко, пък и да се настаняваме в нова къщичка.
Поразходих се из сайтовете и това открих:
Цитат
18.09.2025 г. Историята на Ебру в IG: Арас и Ебру Гюлерен/Ebru Güleren  

Цитат
🆕🆕🆕 Публикацията на Арас в IG на 18 септември 2025 г. — Латвия, Рига

Цитат
Арас става единственият турски актьор, чиито проекти са получили най-много награди в Сеул, тъй като сериалът „Чукур“ също спечели награда на Международните драматични награди в Сеул.

Цитат
Снощи в Севиля, Испания, се проведе събитие, организирано от Turkish Airlines, където Мелис беше поканена като гост и лице на кампанията на Turkish Airlines.

Цитат
Мелис Сезен, придружена от турския министър на транспорта и инфраструктурата Абдулкадир Уралоглу, откри полета на Турските авиолинии Истанбул-Севиля.  

Джес, извини ме!
Повторила съм инфото за Мелис, но нищо друго за нея не открих.

# 713
Аз минавам да оставя цялото интервю на Мелис за InStyle, което вече е достъпно в Ютуба и може да се гледа с автоматични субтитри

И ще повторя тази снимка голяма, че много ме изкефи Blue Heart Hug

Двама луди, изтървани по улиците.. Grinning Simple Smile

# 714
Обикаля си Булут сега се е паднало страхотни снимки е напускал Heart

Общи условия

Активация на акаунт