Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 8

• 16 142
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Нинче, честито! Flowers Hibiscus Аз и друг път съм казвала, че си истински герой да учиш с две малки деца покрай теб. И на момчетата, и на теб много късмет и приятни приключение в новите етапи от живота ви!
Загледали ли сте нещо от новите сериали? Аз се изкушавам с Халеф, но изчаквам още малко да видя на къде ще им тръгне историята, че тия триъгълници и кланове не са ми съмсем по вкуса. Иначе откъси и от другите нови поглеждам, но нещо не мога да се запаля да ги следя обстойно.

🖤🖤

# 721
Сладурана:

# 722
Зад кадър на рекламата на Мелис

# 723
Благодаря, момичета. 
Бях решила да си почивам днес, но напоследък нещата все се объркват. Вместо почивка  обикалях поликлиники и болници, но поне нищета завършиха добре..С деца е още по-екстремно, човек никога не знае какво и къде ще го сполети.  Не съм започнала да следя нищо, имам интерес към доста проекти. Не искам да започне да следя нещо и да се окаже,че го спират преждевременно заради ниския рейтинг.

# 724
Сладурка голяма.

# 725
Привет неделно, банда! 💋
Новичка от г-н Усмивко 🤗

Нинко, надявам се всичко да е наред вече при вас! ❤️

Една компилацийка за Еми специално 🙃

И Мелис с нейния малък любим Дейвид преди три години и сега ☺️

# 726
Една компилацийка за Еми специално 🙃
Благодаря, Джес!
Слабост са ми Арас и Хазалка. В "Марал" много ми допаднаха.
Аз от новите проекти нищо не съм подхващала. Хвърлила съм око на сериала с Акън, но ще чакам да видя докъде ще го докарат и тогава ще го започна.
В момента гледам само „Eşref Rüya“.

(фотограф Серкан Гюлгюлер година от публикуването.20.09.2024 г.)

Гений пред и извън камерата.
Deha

Весела, неделя ви желая!

# 727
За сега нищо сериозно няма на децата, което може само да ме радва.
Днес успях да изгледам Ешреф Рюя, мислех да изчакам и аз, но няма да успея....Започвам сериала с Акън, защото той е един от любимите ми турски актьори, историята и екипа са страхотни. Дано имат успех. Със сигурност ще гледам Плодородни земи. Може би от новите ще погледна и тези с Илхан,Йозге, Джемре, Афра, но ще е с отлагане във времето.

# 728
Аз съм само на Сърцебиене и Шербо тоя сезон.

Една година - Деха

https://x.com/meruuem2/status/1969854259848966351

# 729
Аз съм само на Сърцебиене и Шербо тоя сезон.

Една година - Деха

https://x.com/meruuem2/status/1969854259848966351
Диди, утре ще празнуваме 1 година от излъчването на първи епизод на "Deha".
Тъкмо ще изпишем и темата, за да се преместим в новата.

# 730
Честит празник! Пожелавам на България да бъде силна и независима!

Точно една година, мисля,че това е един от най-красивите и докосващи сериала, които съм гледала. А любимите ми ИмДев си остават голямата ми слабост. Липсата на близост между Имре и Девран продължава да вдъхновява феновете..

# 731
Здравейте, момичета!

Честит Ден на Независимостта!
Бъдете здрави и щастливи, независими и свободни
!

🎬 Преди година, на 22 септември 2024 г., сериалът „Deha“ се представи премиерно по турския канал Show TV.

📈 Рейтингите на първия епизод бяха 5,49% общо и 6,17% AB. Общо бяха издадени 31 епизода.

👥 В ролите: Арас Булут Ийнемли, Угур Полат, Танер Йолмез, Онур Сайлак, Мелис Сезен, Ахсен Ероглу, Седа Акман, Зухал Генчер, Умутджан Утебай и други.

📝 След като представя революционна теорема в докторската си дисертация, Девран, математически гений, планира да получи университетска стипендия и да се премести в Америка с любовта си от детството, Есме. Но той иска само един човек да знае за успеха му: баща му Искандер, който го е изоставил, както и семейството му, преди много години. Въпреки че Девран се опитва да държи семейството си далеч от Искандер, той не може да спре по-малкия си брат Боран да се заинтересува от него. Искандер, от своя страна, има различна цел за сина си Боран, който му се появява години по-късно. Плановете на Девран са принудени да се променят, когато Боран се озовава в света на Искандер.

Видео от фотографа на сериала, Толга Яшар ❤ Heart

https://m.vk.com/video-203262439_456245156

Имре и Девран, телевизионен сериал "Deha" | 21 септември 2025 г.

# 732
Здравейте и от мен! 🙃
Честит ни много важен национален празник и рожден ден на любимия сериал!
Аз продължавам да не разбирам защо има толкова недоволни фенове, които роптаят срещу едно или друго около сериала. За мен остава една от най-смислените и стойностни истории, които съм гледала. Единственото, за което мога да съжалявам е, че не гледах по-дълго партньорството на Арас и Мелис.

Желая ви доброто настроение да не ви напуска през целия ден, независимо къде сте и какво правите! ✌️🕺

# 733
Знам ама като ми излезна все едно съм знаела ,че ще заспя с кокошките снощи...

# 734

Общи условия

Активация на акаунт