"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 274 581
  • 7 429
  •   1
Отговори
# 5 655
Ихх, как са ме подминали тез убави вести у фейса Simple Smile
Днес единствено се забавлявах с новата цел на Възраждане да спасят съботното хоро на входа на Морската. И като питаш  кой ще го забранява и те блокират Simple Smile

# 5 656
  • Буркина Фасо
Хайде да не сравняваме свободата на словото с писане на глупости в интернет. Едното е да можеш да критикуваш, да посочиш недъзите на властта, да направиш разследване, без след това да те уволнят, съдят.. и писането на откровени лъжи и измислици.

Дазел, като погледна профилните снимки на коментиращите, повечето са над 65+ и са получили точно тогава образованието.
тези 65+ са гласували и за ЕЗ преди години.  тогава са били интелигентни, а сега са гадове.

Писането на лъжи е свобода на словото?
писането на лъжи е И свобода на словото. нима всичко написано и казано от  журналисти е истина?

# 5 657
  • Deutschland/HE
Писането на лъжи не е свобода на словото!

# 5 658
Осъждат за лъжи на свидетел.  Значи не влиза в свободите откровената лъжа.

# 5 659

А разпространяването какво е?

# 5 660
  • София

Дезинформация, пропаганда, всяване на паника....

# 5 661
  • София
Явно е въпрос на възприятие, защото аз примерно нито съм в паника, нито недоволна, нито отдавам всяко нещо, което не е както трябва, на еврото.

По-скоро не виждаш очевидните връзки на еврото със събития. Наистина не измисляш нови такива, а тъкмо обратното.

# 5 662
Скрит текст:

Дезинформация, пропаганда, всяване на паника....
Не, в случая потребителката цели да покаже невежеството на група хора, които четат и харесват лъжи, но тя чете същото и го пренася в друга платформа, уж да обори лъжата, но всъщност показва пренебрежение, високомерно отношение към тези хората, а не оборва информацията/дезинформацията/.

# 5 663
Пак ще взема ролята на "Черната овца". Попаднала си в капана са собствената предубеденост. Изказването на невярно твърдение като твоето е под защита на свободата на словото. Твърдението ти че писането на лъжи не свобода на словото е невярно. Свободата на словото защитава и неверните твърдения - справка Мил и Холмс и най-вече "Пазарът на идеите", ако не бъркам името. С уговорката - лъжесвидетелстване, измама и клеветничеството не попадат в свободата.
Едит. Гугъл "marketplace of ideas"

# 5 664
  • Далечният изток
Как беше... ако перифразирам философа - Може да не вярвам на лъжите, които пишеш, но ще защитавам правото да ги пишеш до смърт...
Wink

# 5 665
Здравейте, включвам се в темата с въпрос. Стана ясно, че през първите шест месеца на годината всяка търговска банка ще обменя левове за евро, но аз се питам, ще можем ли да ВНАСЯМЕ левове по сметките си или не, никъде не откривам отговор?

# 5 666
Не, няма да може. Левът престава да бъде законно платежно средство. Банките само ще обменят левове за евро.

# 5 667
Здравейте, включвам се в темата с въпрос. Стана ясно, че през първите шест месеца на годината всяка търговска банка ще обменя левове за евро, но аз се питам, ще можем ли да ВНАСЯМЕ левове по сметките си или не, никъде не откривам отговор?
Защо да не може, отиваш с левове, обменят ти ги в евро, но не ги вземаш, а ги внасяш в сметката /това на каса/.

# 5 668
Реално вие ще  носите лева в банката, а сметката ви ще се захрани с евровата им равностойност.

# 5 669
Сметката е еврова. Няма как да внасяте левове в нея.

Общи условия

Активация на акаунт