"За" или "Против" въвеждането на еврото 💶

• 276 650
  • 7 468
  •   1
Отговори
# 7 455
Ако цяла Европа беше купувала военно обурудване от Франция, и имаше съгласие за Европейска армия, щеше да е доста различно положението.

# 7 456
  • София
Гърците и една лятна олимпиада'2004 за 10 млрд. евро си позволиха, сега половината им съоръжения буренясват.

# 7 457
  • Буркина Фасо
Гърците и една лятна олимпиада'2004 за 10 млрд. евро си позволиха, сега половината им съоръжения буренясват.
печалбата им беше доста повече от вложените 10млрд.
за това всеки се бори  да получи олимпиада без много да се интересуват какво ще се случи 10-20 год. със съоръженията.

# 7 458
печалбата им беше доста повече от вложените 10млрд.
за това всеки се бори  да получи олимпиада без много да се интересуват какво ще се случи 10-20 год. със съоръженията.

Да, ама не. Това абсолютно не е вярно. Да се организира олимпиада носи имидж, но само това. Останалото са загуби и дългове. И страните съвсем не се избиват за честта, даже трудно се намират кандидати.Чети, ако искаш:

https://www.investopedia.com/articles/markets-economy/092416/wha … ting-olympics.asp

# 7 459
Преди малко депозирах в банкомат последните си 100 лева, спестени в червена чантичка в детството. Повечето банкноти бяха чисто нови от далечната 1999. Пари, спестени от подаръци от родители, баби и дядовци, които не са сред нас. Но животът продължава - гледам напред с усмивка и надежда Blush

# 7 460
Можело е да ги запазиш. Някъде четох, че след няколко години стара столевка в идеално състояние ще струва поне 150 лева.

# 7 461
Не вярвам да има такава стойност за едната колекционерска страст.
Някой прочете ли статията на Варуфакис, освен да го охарктеризира като левичар и да го оплюе, защото не отговаря на профила на царуващата в момента либерална върхушка?  Нашият Дянков и той НЕразбирач.Явно големи иконом. капацитети са се събрали тук. По-''убедително'' е и  да се оплюе и медията публикувала интервюто. Здраве му кажи!
Инфлацията бавно се вдига с цените, но ''не е заради еврото'' естествено. Много търговци ще повишават стоки и услуги тепърва от 1 февруари.Със сигурност ще продължават поетапно и през през цялата година. Стандарт гоним. Wink

# 7 462
  • София
Медия, която сее дезинформация. Да. Трябва да имаме хигиена спрямо източниците си.
Хм, чудя се гърците като са толкова зле, що имаме 3 милиона визити в тая страна от българска страна всяка година? Thinking Confounded
Още не сте дали никаква алтернатива на ЕЗ освен да всявате страхове, които не се сбъдват. Същото като глупостите ви за Шенген

# 7 463
Ми ходим си на вилите.

# 7 464
  • София
Охо, вили в Гърция, а? Хайде ся на опашка пред посолството им за виза.

# 7 465
Интервю с Варуфакис е сеене на дезинформация?
Цитат
Същото като глупостите ви за Шенген
Понеже отново ти сееш дезинформация след мой пост, да те подсетя поне за четвърти път, че аз проблем с Шенген не съм имала! Винаги съм казвала, че с него и без него мигранти си влизат. Винаги съм критикувала г-н Рюте, който ни държа десетилетие извън Шенген. Пътувам със самолет и проверките не ме бъркаха, минаваше се бързо. Не е като да висиш часове, за да влезеш в Гърция, преди Шенген.
Валутният борд си беше точно за нас и имаше сравнително финансова дисциплина за властимащите. Последните хем ги плюете, че крадат, хем с тях нямахте проблем да влезем в ЕЗ със странен доклад. Както често пиша, ще видим резултати в края на 2026г. и още по-ясно 2027г. Колко инвестиции ще има, кои ще бъдат и т.н.

# 7 466
  • София
Да, ще мине време. Тогава ще казвате, че и срещу ЕЗ сте нямали проблеми. Мхм.

# 7 467
Кой какво е писал, си стои и след години. Може да се види. Ще го напиша за втори път и го запомни. Ако наистина всичко е ок, в нормални рамки, веднага с радост ще пиша, че съм била скептик и за радост не съм се оказала права. А дано.....но сега не съм оптимист и не го крия. За разлика от някои си имам  достойнство и не мишкувам по ъглите.
Скрит текст:
Преди 10г. какво се пишеше в мигрантската за ползите от неидентифицираните субекти от Африка и БИ? Подръжниците на този вид политика сега мълчат. Никакви официални прогнози за просперитет не се сбъднаха. Не, че съм имала такива очаквания.

# 7 468
  • София
Точно така, Silverstone. Написаното остава и след по-малко от една минута ти излиза абсолютно всеки коментар, който си писал покрай срещу Шенген. Кой знае, ако за две минути се разровя още какво ще излезе от архивите..

https://bg-mam.ma/p/1496634/47421243

https://bg-mam.ma/p/1603254/47347013

Де са афганите, де са сирийците?

Общи условия

Активация на акаунт