Звездни Компромати- Юни'25

• 276 503
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 1 245
Христина Парова с филтър и без
Скрит текст:

# 1 246
  • гр.Пловдив
Разкошни модели от Max Mara,стил и класа струят Yellow Heart

# 1 247
Шарън Стоун все още краде шоуто и изпъква силно особено на фона на бозавата Гуинет.

# 1 248
Не я знам Христина еди коя си, но трябва да замаже и деколтето, в окаяно състояние е.
Предполагам, че и лицето е в такова.
Няма да коментирам "След,".

# 1 249
Намерих малко по-адекватно и коректно обяснение на сагата.
Скрит текст:
На мен пак не ми стана ясно, как синът на Миглена Ангелова е внук на Александър Антов.
Бащата на момчето е някакъв русенски журналист, който се казва Калчо Петков, а синът е Илия Петков. Освен бабата на момчето да е била жена на Антов и така да му е доведен внук?

# 1 250
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не я знам Христина еди коя си, но трябва да замаже и деколтето, в окаяно състояние е.
Предполагам, че и лицето е в такова.
Няма да коментирам "След,".

Фитнес гуру, доста жени тренират при нея.
Бивше гадже на първия Ерген - Виктор Стоянов.

# 1 251
Какво доверие да имаш на фитнес гуру, което яко лъже за "положителната промяна" на лицето си

Ще ти направи хранителен режим, а то тя слаба защото яко бичи химия.
Доверие - минус 50т.

# 1 252
Парова изглежда доста добре на живо, не знам защо прекалява с тези интервенции. Точно веждите си трябва да спре да ги пипа и да ги остави на мира. Аз харесвам тренировките й.

# 1 253
Парова е бившата на първия Ерген. Оня с коцкарския мустак.
Според мен по ген е със слаба фигура и освен това тренира зверски. На мен лицето й ми харесва, веждите - не. Деколтето какво да го прави, излизат й петна, има и бенки, най-натурално то нещо в нея.

Миглена Ангелова с какво е виновна за живота и изборите на сина си.
Да не би пернишкия прокурор да се засрами или да напусна работа заради своя?

# 1 254
Много се обърках от тази криминална история. Те като преродени  древногръцки атриди - всеки е напът да пречука някой роднина.

# 1 255
  • София
Джейн Сиймур
Скрит текст:
Езра Милър
Скрит текст:
Дита фон Тийз
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст:
Синтия Никсън
Скрит текст:
Емили Ратайковски за списание Elle UK
Скрит текст:

# 1 256
  • гр.Пловдив
И Светланка Василева е избухнала с кавалер на обилна трапеза Smiling Imp

# 1 257
  • На морето!
Скрит текст:
На мен пак не ми стана ясно, как синът на Миглена Ангелова е внук на Александър Антов.
Бащата на момчето е някакъв русенски журналист, който се казва Калчо Петков, а синът е Илия Петков. Освен бабата на момчето да е била жена на Антов и така да му е доведен внук?
Опростено обяснение от Бърд
Скрит текст:

# 1 258
  • София
Скрит текст:
В отвратителната история Бърд се оказаха прави - зетят на Агресия е заплашвачът на собствения си син. Онзи на Миглена е приятелчето с червеното Ферари.
Много долнопробно, напомня на семейството от Джуджетата, където бащата беше поръчал сина си на Еврото. 🤮
И откъде тези пишлемета имат такива коли?

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 17:04 от yovanka

# 1 259
  • На морето!
Бившият на Радост от Огледала нали и той имаше такива драми с баща си. Много грозни истории.

Общи условия

Активация на акаунт