Звездни Компромати- Юни'25

• 276 175
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Една българка в Италия, която следвам:Patty  Biski

https://www.facebook.com/share/15gLKpU6FT/

Пролетариатът не одобрява сватбата на Безос и Санчес.
Не е по комунистически, да започнеш от нулата и да станеш милиардер; да започнеш от нулата и мъжът, който иска да се ожени за теб, да те изстреля в орбита. Разбира се, очаквайки да се завърнеш.
“Фърлял” бил пари. Не е ничия работа, кой колко “фърля”, ако парите са си негови.
А всъщност, Безос похарчи, а не “фърли” около 50 млн. долара във Венеция. Може би не е ясно, че тези пари отиват в джобовете на обслужващия персонал, в хотели, ресторанти, катеринг, гондоли, скутери, златарски магазини, охрана.
А данъците от всички тези печалби влизат в касите на кметството, на областта Венето и на държавата.
На самото кметство, Безос и Санчес дариха 3 млн. евро за фонда по опазване, реставриране и поддържане на културните ценности във Венеция.
“Просташката” сватба беше изцяло проява на почит към италианското изкуство, култура и занаяти.
Сватбените дрехи на младоженците бяха дело на Долче и Габана. Роклята на Санчес, ръчна изработка, беше вдъхновена от сватбения тоалет  на София  Лорен “Съпруг за Чинция” (1958г.)
Почти всички дрехи, които смени по време на празненствата Санчес, бяха дело на италиански дизайнери.
За младоженците пя младият Бочели - Матео, а баща му беше сред гостите.
Менюто беше предложено от големи италиански имена в кулинарията, а шеф на празничната вечеря днес, а и - от банкета вчера вечерта, е Фабрицио Мелино, носител на всички звезди Мишлен и удостоен с много международни награди.
Мелино е шеф на ресторанта Quattro passi (четири стъпки) в градчето Нерано в провинцията на Неапол. Менюто е създадено изцяло по рецепти на областта Кампания.
Пиците са произведение на големия пицайоло Чиро Олива.
За сладкишите се е погрижила историческата сладкарска занаятчийница Minori Sal de Riso.
А за изработването на подаръци за гостите беше  избрана една от старите в Европа бижутерски фирми - венецианската Морелато.
Така че, драги мои пролетарии, след посещенията на музеите и църквите, за тези 3 дни, и Сан Джорджо се превърна от остров - в извор.
Извор на радост, на музика и веселие.
И на културна среща с Италия.
И разбира се, в извор на добра печалба за домакините.

# 2 176
  • Разпиляна във въображението
И снимки от афтърпартито на булката и Ким
Скрит текст:

# 2 177
Парите от сватбата на Безос отивали в джобовете на обслужващия персонал... GrinningGrinningGrinning
На такива дрънкащи празни приказки госпожи като цитираната фейсбук драскачка, пожелавам да са обслужващ персонал, че да видим как ще влизат в джобовете им пари от луксозни сватби като на Безос.
Напомням стария принцип - парите при парите отиват, тоест при собствениците на обслужващия персонал.

# 2 178
+1 за горното. Questar ме е изпреварила.
Обслужващият персонал си работи за твърда заплата или в рамките на някакъв процент, който все пак нали не си представяме, че е 50% от оборота. Ако някой им е подхвърлил някакъв бакшиш, толкова ще им е екстра печалбата.

# 2 179
А, избирали ги били с конкурс, 150 сервитьора, по $3к на ден за всеки за 4 дни. 20 готвача за по $5к на ден и т.н. Сега, колко е вярно и точно...
https://www.the-sun.com/news/14578311/inside-jeff-bezos-wedding-expenses/

# 2 180
Лорън все пак ги изкара да подишат венецианският бриз.
Скрит текст:

Снимката е генерирана

# 2 181
Да, ръцете на генерираната снимка са по-груби и грозни, тя беше с по-хубави ръце и маникюр.

# 2 182
Женито винаги е имала класа дори когато  се излага .Винаги много съм я харесвала .Благодаря за видеото.В момента изглежда много добре ,прави си някакви неща ,но са много добре премислени и грам не си личи .

# 2 183
Rihanna на представяне на колекцията пролет/лято 2026 за мъже на AWGE по време на седмицата на модата в Париж
Скрит текст:

# 2 184
Не знам каква класа има Жени, виждала съм я в съвсем друга светлина в кръчма до нашата маса, с млади момичета и двама много възрастни господа. По-добре да не навлизам в подробности. Визуално преди 20 години много ми харесваше, но след това не мога да я нарека красива.
Много ми харесва булчинската рокля на Безовица, тази с копчетата. Много добре изглежда и тя.

# 2 185
Ако имаше класа Калканджиева, нямаше да се държи като ромка от женския пазар. Всички сме виждали на какво е способна. В по-ранните и години не беше толкова ошлайфана и се държеше скромно, но класата е нещо съвсем различно и няма общо с пияни, псуващи и замерящи с яйца бивши миски.

# 2 186
Всички сме виждали Женята на съседната маса в кръчмата ,това е България,все пак ...не е като да я срещнеш на Марс ,примерно
Тя със сигурност си го мести от единия крачол в другия кой какво мисли за нея и да ...не е Лили Иванова .Мен ,примерно това ,че е мерила съседите с яйца страшно ме забавлява и още по-симпатична ми става Joy

# 2 187
На Жени Калканджиева цялата и харизма се изпарява от алкохолните пари и се замества от абсолютна простащина.

# 2 188
Калканджиева и класа?! Никаква класа няма тази жена, държи се мутренски и просташки, да си го мести където си поиска.
Като млада беше хубава, още помня прическата й като стана Мис - дълга черна коса подстригана на триъгълник отзад, с бретон. Походката й е ужасна, обаче, прегърбена и размахваща ръце.

# 2 189

Мила Роберт при Мондьо

Общи условия

Активация на акаунт