Звездни Компромати- Юни'25

• 276 090
  • 2 387
  •   1
Отговори
# 2 310
Коментира  се визията й в гостуване, в предаване. Поне е пуснат срийншот, от който не може да се прецени много какво й е правено...

Друго е от 100 кладенеца вода да се носи.

Ето го линка https://www.youtube.com/watch?v=nTBBQQN67bg

# 2 311
Robert De Niro с дъщеря си
Скрит текст:

Ама и тия дЕдовци с тия бебета… Колко ще го помни това момиченце, ех хубаво, ще наследи пари, ама…

# 2 312
Златка напраУ мА изплаши...
Скрит текст:

# 2 313
Какви мъже забива Мария - каквито й харесват. Мъже с много пари, а те имат и много избор - пък тя пак успява да се класира, и то като съпруга. Не е да каже човек, че й връзват само пощаджии и библиотекари.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 23:13 от Tess d`Urberville

# 2 314
Златка напраУ мА изплаши...
Скрит текст:
Ужас е Златка, а каква мацка беше едно време!

# 2 315
Не знам колко финансово красиви са, но последния има силно излъчване на мекотело.
Миро също беше противен, а дори не й беше и верен.
Един интересен мъж няма, но на нея й трябва финансово покритие, не личностно.

# 2 316
Малко ретро
Мария
Скрит текст:
Андреа
Скрит текст:

# 2 317
Лана Дел Рей като с магическа пръчка отслабна и си върна знаковата визия. Скоро навърши 40, а изглежда като 25. Обаче много от феновете, които са били на концерти от турнето споделят, че са разочаровани, защото се е усещало, че Лана няма желание за пърформанс.

# 2 318
Коя Андреа е това?
Защото съм достатъчно древна, за да знам, че фолкпевицата Андреа никога не е изглеждала така. Ама никога!

# 2 319
Аааа,баш Андреа си е,ама тук е все още Теодора....

Сега ми минаха,много нейни снимки ...беше много хубаво момиче. Имаше един период беше направо бомбастична. Антидепресантите , успокоителните и Кубрат и разказаха играта. Дано скоро се изправи на крака и да си вземе живота в ръце

# 2 320
Тези снимки си ги е пуснала самата Андреа навярно и са обработени. Не се подвеждайте, че ви излизат в "Гугъл".

Обработени :
Скрит текст:

Необработена:
Скрит текст:

# 2 321
Андреа си беше доста готина мацка .
Мария е в любимият ми ресторант в Корфу😍

# 2 322
А какво става с Коко Динев?

# 2 323
Основаната от Джеф Безос компания Блу Ориндж отведе с ракетата си в орбита шестима космически туристи. Един от тях е някой си Оволаби Салис – адвокат с отнети адвокатски права заради финансови измами. Кефи ме Безос,че не плаща данък "обществено мнение". Yum

# 2 324
Sofia Carson
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт