Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Юни '25

• 116 098
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 020
В жегата съм си Жануария и не ми пука, ще красивея друг път, в жегата - оцелявам Smiling Imp
И ако си намеря рокля, точно като на Дез, грабвям я Wink

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 17:10 от peneva_a

# 1 021
  • Burgas, Bulgaria
*sve* , визията, ТИ, декорът и самият mood на снимката - прекрасни! Много мой аутфит и ТИ в него! HeartHeartHeart
Роклята на Дез ми причини инсомния, страхотна е! HeartHeartHeart
Агентче, не съм се засегнала, разбира се, няма защо. Голямо момиче съм и знам, че всеки, който се излага съзнателно на показ рискува да получи и неласкателни отзиви. Хората сме различни, възприятията ни също, пък стилистични недоразумения се получават понякога и в "най-добрите семейства". Естествено, приемам критика, не съм безгрешна и все пак, за мен единствено и от значение е кой и как ме критикува. Останалото е история. HeartHeartHeart

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 19:40 от kolevaangela

# 1 022
Хах, какъв синхрон - и аз днес пробвах яркозелена рокля рязана бродерия, много се харесах, само дължината ме спря. Ще я помисля още малко, на кожа с тен ще е екстра.
Имам тази, яката е тип столче, не е много лятна, заради подплатата идва плътна, но си я харесвам.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 14:24 от Mateah

# 1 023
Анжела Hug

A aз се вдъхнових от суперяките широки гащи на Момето (ама МНОГО ти отиват! Много повече от тесни дънки!) и ще си изровя моите за уикенда!

PS Мили боже, вчера беше 40C (feels like 44C), днес е 36 (feels like 39), а утре цели 21С! Oще тази вечер почвам да пия от щастие! А уикенда 19-20 и с превалявания, кеф!

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 22:11 от Agent Provocateur

# 1 024
Анджи, и аз успях да те видя и те харесах. Радвам се на младежкия ти дух и радостта от живота. Heart Най-важно е да бъдем себе си и да се чувстваме добре в дрехите, които носим.
За белите рокли, имам една бяла и тъй и не съм я облякла нито веднъж. Обаче ще я извадя вече и ще се пробвам все пак да я нося, но ми трябва малко тен. След малко като я намеря, може да ви я снимам.  Много ми хареса роклята на сини цветя, която е показала ДиаМиа. Моля те да ми кажеш от къде е Simple Smile
Ето я, но е много намачкана. Памук

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 18:12 от Tit*

# 1 025
При мен е 39.1гр. Цял ден съм като дроб-сарма, и не от жегата, а явно от ниско кръвно.
Анджи, гледах те с роклята.За мен беше ок на снимката.

# 1 026
  • Пловдив
Агентче, ние в Пловдив редовно се пържим на 38-40 С придружени със задух и липса на какъвто и да е въздушен повей. Добре,  че влажността не е висока, иначе одма ще си помисля, че сме нечий гениален научен експеримент за хомо су вид.

Толкова красиви рокли показахте, че направо се чудя дали да не си набавя още няколко, всички ми харесаха, обаче пък рядко посягам към тях. Само вадя от гардероба, пера, гладя и подреждам отново… И бяла имам, с рязана бродерия, но не и намерих подходящи обувки и така стои. Надявам се да се заразя от вас… оммммм…

# 1 027
Много ми хареса роклята на сини цветя, която е показала ДиаМиа. Моля те да ми кажеш от къде е Simple Smile
Разбира се, заповядай!
https://www.aboutyou.bg/p/next/roklya-24823636

# 1 028
Точно заради жегите днес трижди съжалих, че сложих сандали на ток. Хлъзгаха ми се краката на всяка стъпка в тях, кожата им се вряза в подпухналите меса, вече и някой и друг мехур си имам. След работа се прибрах, хапнах диня, преобух се с бързоходки и тогава излязох да си довърша задачите. Утре пак имам доста неща за вършене из града, ще сложа ниски сандали. Ето една бяла рокля от мен, днес пускам промо снимки.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 16:14 от Mometo*

# 1 029
  • Бургас
Ох, радвам ви се много на роклите, почти всички харесах, просто аз не нося такива, не знам дали и до стил, начин на живот или възраст. На пътуванията и преживяванията още повече ви се радвам...  Копче изглежда великолепно с дългата рокля, различно от  неутралната бежова гама, която показва в повечето визии.
Анджела,  малко ми е закъснял коментара, но видях снимката, за мен е много добре как ти стои. Даже първосигнално много ме накефи, въпреки възрастта и не перфектната фигура, много добре изжлеждаш в роклята, нищо пошло или смешно. В тази връзка, повечето от вас пътуват доста по света. Забелязали ли сте как хората извън БГ най-общо не плащат данък "обществено мнение"?  Не са всички извадени като от списание, залага се на удобството и да се наслаждават на живота.
Аз преди повече от 15г едвам убедих майка ми да пробва едни трикотажни клинове с дължина малко под коляното. До тогава ходеше все с поли, да не й се гледат краката и д..то, а беше около 60 кг, не е нещо ненормално. Ама то предрасъдъци - възраст, фигура... от тогава не ги е свалила.

# 1 030
Не плащам данък. Съобразявам единствено мястото. На почивка, в клуб или на работа.
И в Солун е жега.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 19:44 от MagniМ

# 1 031
  • Burgas, Bulgaria
Магни, прекрасна, липсваше ми, в перфектна форма си, както винаги! Enjoy! HeartHeartHeart

# 1 032
Магнииии, слънце! Много се радвам да те видя! Приятно изкарване! Heart Eyes
Аз по улиците с дружки от Сф!  Simple Smile Но новото заведение до Док 5 ме разочарова. Тъй, че за бургаската среща друго ще мислим...! Wink

# 1 033
  • тук-там
Магни, във форма! Чудна! И на почивка. Енджой! (Какво изобразява татуировката?)

# 1 034
Ехаа, Магни, радвам се да те видя, изглеждаш чудесно!
Събирам сили за поредния горещ ден, а детето е пак със сополи…

Общи условия

Активация на акаунт