Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 93 364
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 195
Някой има ли скрийншот на печелившите от инстаграм на samimeood за топките
Пропуснала съм сторито с печелившите.

# 196
Сайта на Киндер при вас работи ли? Можете ли да си влезете в профила?

# 197
  • Телиш/Плевен
Сайта на Киндер при вас работи ли? Можете ли да си влезете в профила?
Да, влязох току-що.

# 198
Леле как ги мразя тези скреч карти в знайни и незнайни магазиниииии. Да си ги заврат продавачките да не казвам къде 😁🙊😊 Днес  бях на Дупница и се кефя - ще изтрия карта, ще спечеля ваучер и направо отсреща ще го изхарча (мечтите са безплатни) - да ама не. Една злобна продавачка ми ги нареди 200 и се фръцнах и си тръгнах. Утре ще пиша на глупавата агенция за тъпата им игра, бясна съм им 😁🙊😁
Та и на теА Орбико не вярвам да е "заразено"  някъде, пък и в жегите си представям да им търся плакатите 😁😁😁
На Первол не спечелих само аз от колежките - едната е с 3, едната с 2 и третата с една награда, ще перат, та пушек ще се вдига. Дано Алвина и Семана се смилят над мен, помрънках доволно, ама.... 🍀😁🍀

# 199
Играта е с ограничение - само в магазините в Бургас, Царево, Карнобат, Поморие, Равда, Слънчев бряг, Созопол.
 В магазините на останалите градове не може да се участва.

# 200
  • оттам, откъдето започва България

Игра в Лидл.

# 201
  • Б
И аз не харесвам скреч карти , които се трият   в магазините . Или няма такива или продавачката  не е чувала за тях , или е сърдита . Въобще си мисля понякога тези игри са за тях. Да си ги трият. А да ти кажат, че има такива карти - абсурд, ако ти не  попиташ.

# 202
Олинеза са качили и последните победители. Мен ме няма 😪

# 203
  • у нас
Олинеза са качили и последните победители. Мен ме няма 😪
Раниците не са ги качили още.

# 204
  • Телиш/Плевен
Раниците не са ги качили още.
Да, но пращат имейли за тях. Дъщеря ми е много щастлива. Heart Eyes

# 205
  • Nesebar
Някой има ли скрийншот на печелившите от инстаграм на samimeood за топките
Пропуснала съм сторито с печелившите.
Това само със сторита много ме дразни кой видял,видял .масово в Инстаграм не обявяват печеливши.на пиринско пиво дори им писах кои са печелившите но без отговор

# 206
Някой може ли да ми каже на Лили за Елмекс, кое точно се гледа за номер на касова бележка? Срещу номер на сметка, номерчето ли?

# 207
С втора тениска от Кока кола съм, та въпроса ми е има ли някакво ограничение, че ми трябва трета

# 208
Аз спечелих 2 тениски,но само едната пристигна..
С втора тениска от Кока кола съм, та въпроса ми е има ли някакво ограничение, че ми трябва трета

# 209
  • София
Здравейте и благодаря за новата тема на Захарчето,Станимир и всички,пишещи в нея.
Получих си дълго чаканата награда от Лакрима,страхотна е😻

Късмет в игрите и щастливо лято на всички !

Общи условия

Активация на акаунт