Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 93 347
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 150
И днес се отбелязвам с награда от Инстаграм. Книжка за детето на издателство Ракета , която се разгъва до размер 80х100 см. Инфлуенсърката, която ме е изтеглила пише, че ще има и от нея нещо към книжката. За доставката нищо не пише, ще видим ще платя ли.
Във форума аз пък друго съм забелязала. Има потребител/и, които пишат по 4-5 коментара през различни дни, при условие, че изрично пише в правилата, че си участва само с 1 коментар. Неприятни са такива тарикатлъци, но в крайна сметка всеки си знае. Надявам се от форума да премахват допълнителните коментари преди тегленето. Точно в играта с билетите за Аквапарка има такъв печеливш. Случайно съм го забелязала този потребител и ми се е набил в очите, не следя кой какво прави. Blush
Честита награда! Аз също съм го забелязала този потребител и печеливш вече в две съвсем скорошни игри, като публикува по много коментари и за стимул - печели вече два пъти. Подадох сигнал и в двете игри и нищо не последва, имаше и още един потребител, който така си играе с множество коментари. Ако преглеждах сериозно и имах време - сигурно щяха да са доста повече тези, които участват с по един коментар на всяка страница почти. Това, че няма реакция при подаване на сигнал пък е още по-демотивиращо.

# 151
Това с многото коментари е безумно. Направо ме отказва да участвам като видя, че пише всеки коментар увеличава участието и шанса за награда. Все едно да се състезаваш с ботове..

# 152
# 153
  • Телиш/Плевен
Аз също съм го забелязала този потребител и печеливш вече в две съвсем скорошни игри, като публикува по много коментари и за стимул - печели вече два пъти. Подадох сигнал и в двете игри и нищо не последва, имаше и още един потребител, който така си играе с множество коментари. Ако преглеждах сериозно и имах време - сигурно щяха да са доста повече тези, които участват с по един коментар на всяка страница почти. Това, че няма реакция при подаване на сигнал пък е още по-демотивиращо.
На моя сигнал отговориха, но отговорът е какъвто е бил винаги - че важи само първият коментар и т.н. Надявам се да е така и само да ни се струва обратното, все още помня как преди години игрите във форума бяха сред най-честно провежданите. Сега, уви, остава неприятното чувство, че подобно поведение се стимулира, вместо да се санкционира по някакъв начин. Но дано все пак всичко да е така, както казват...
Това е пълният текст на отговора:
Скрит текст:

# 154
Аз спечелих от  лепило момент 30 лв ваучер, кога се свързват? Видас също чакам да се свържат. Пишеше до 5 раб. дни
И аз спечелих на 02. 06. На 3-ти изпратих имейл със скрийншот на наградата, но ни вест, ни кост. Писах на този имейл: info@promomoment.bg

# 155
  • София
Момент отговорят, но бавно, зареди се с търпение.

# 156
Добро утро! ☺️
Ето една игра:

Сядам сега с кафето да регистрирам бележка от Кауфланд, понеже мъжът ми каза, че е взел разни бири, чета Карлсберг, Бекс и Радебергер... И греда. Условието на Карлсберг е да е от Лидл купена... Ех. Доста дразнят тези ограничения. Купи, но да е от еди-къде-си. Здраве да е, но бележката изгоря. Пък си харесал Ефес в Лидл... 😆

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 08:27 от White Peony

# 157
Добро утро! ☺️
Ето една игра:

Сядам сега с кафето да регистрирам бележка от Кауфланд, понеже мъжът ми каза, че е взел разни бири, чета Карлсберг, Бекс и Радебергер... И греда. Условието на Карлсберг е да е от Лидл купена... Ех. Доста дразнят тези ограничения. Купи, но да е от еди-къде-си. Здраве да е, но бележката изгоря. Пък си харесал Ефес в Лидл... 😆
Играта на Ефес май е само за Кауфланд, проверете преди да я купите.

# 158
И още една игра:
Аз я видях в брошурата на верига Лайф, не знам дали има и в други обекти.

Дааа, за Ефес и аз проверих, че е само за Кауфланд. Абе, голямо объркване става понякога. 😅 Сега гледам на промоция Киндер Криспи, пък точно то не участва... Та трябва да се помни или най-добре да се записва.

# 159
https://www.ouzo12.bg/
Линк към узото 😁

# 160
Ако не подаряват барбекюта,одеала за пикник ,шапки и всякакви ненужни боклуци няма какво друго да измислят.
Не че не съм благодарна,че няма да ми спестят поредните ненужни покупки ,но е ужасно тъпо толкова пък да не искат да се постарят с по привлекателни награди.

# 161
  • Телиш/Плевен
Пристигнаха слушалките от Минимарт (с бонус - торба за пазаруване и две значки): Heart Eyes

И спечелих тениска от Кока-кола рано тази сутрин:

# 162
Аз също я забелязах тази *Коледната елха* как има много постове и ми изглежда несериозно, но както винаги съм смятала, че най-вероятно се тегли номер на мнение, а не се филтрират потребители.
Това е причината да не искам да играя никъде, но чат пат го правя.

# 163
Има хора,които изчакват и коментират буквално в последната секунда.
Дано наистина теглят справедливо. Защото със сигурност можеш да увеличиш шансовете си със повече от един коментар.

Аз получих още две награди днес.
Топката е от ИГ, а кутията от Тик-Ток.

# 164
Явно всички сме я разконспирирали Коледната елха. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт