Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 92 232
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 050
Може да са раздадени бройките вече Simple Smile

# 1 051
Току-що пробвах, няма проблем.

# 1 052
Аз пак да питам за Heineken- има ли игра с кодове. На нашите кенчета има, но не намирам играта. На менчето има код  за сканиране, но на сайта виждам да си стара игра.

# 1 053
  • Сливен
Щом на кенчето сте видели код, има и дата на промоционалната игра , която отмина.

# 1 054
Току-що пробвах, няма проблем.

Не всички кодове са активни за тази игра! Аз играх с етикети на сттклени бутилки , не ставаше, пишеше надяишен лимит, като започнах с капачки ме пусна! НО зависи и колко са стари капачките!

# 1 055
Ножовете от Куинс дойдоха. Многа са добри Yum

p.s Успях и да се порежа даже  Laughing

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 14:16 от Chris Chris

# 1 056
Щом на кенчето сте видели код, има и дата на промоционалната игра , която отмина.
Ако бях видяла дата, нямаше да питам тук. Имаше QR код, който сканирах и ме препрати на страницата на бирата, където не видях активна игра  и затова попитах.

# 1 057
  • Сливен
Ако бях видяла дата, нямаше да питам тук. Имаше QR код, който сканирах и ме препрати на страницата на бирата, където не видях активна игра  и затова попитах.

Има. Погледнете хубаво.

# 1 058
Има ли тук някой печеливш от форумната игра на Lacalut?  Ако да, получихте ли си наградите? Пратих адрес на 06.06. и все още не съм получила наградата. В условията пише, че ще я изпратят до 27.06. Ще им пиша в понеделник, но все пак да питам и тук. Blush
Иначе и аз си взех наградата от Фантастико. И моята тениска е М. Аз им бях писала ако може да е Л (за мъжа ми) , но ми отговориха, че са стандартен размер. И аз не харесвам мешки, но тази наистина е страхотна и ще си я запазя.
С нетърпение си чакам кутията от Devin Bublz, чакам още серума от ДМ и памперси и мокри кърпи от Molfix. Heart Eyes Време е за нова печалба. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 059
Аз пък днес купих Верея промоционален айрян,ама код няма😁.Пише под етикета,ама гледам,търся-липсва.

# 1 060
Някой знае ли до коя дата важи кодът от стъклената бутилка на Кока-Кола? Виждам, че на 30.06 пускат нова игра, дали старите кодове ще работят?

# 1 061
# 1 062
  • Countryside
Хахаха, тия от мистър Алмонд ме радват, топка за 100лв Joy

# 1 063
  • Телиш/Плевен
Не знам кога се обърнаха така нещата, че за всяка игра започнаха да се пресмятат постоянно парите, които трябва да се дадат. Аз не мога да го възприема това мислене, много ми е странно. Правя покупка, защото харесвам даден продукт и/или имам нужда от него. Давам парите си за продукта. Ако има игра, тя е бонус към покупката ми, а не условие, за да я направя. И преди години това беше нормалното мислене, а сега са едни изчисления къде колко трябва да се даде... Не знам, опитвам се да го разбера и не мога.

# 1 064
Кой номер да регистрирам бележката е от Лидл в играта на брускети Марети?

Общи условия

Активация на акаунт