Кралски работи и клюки - юни 2025

• 76 880
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 15
Хубава сватба имаха йорданците. Беше хубаво да видим толкова рояли на едно място.
Втората рокля на Раджва беше ужасна обаче.

Да си припомни две красиви дами от сватбата им.
Принцесата на Уелс перфектна както винаги. Дневната ѝ рокля ми е фаворит и наистина беше УАУ за повода.

Беа ме изненада с тиарата и беше много хубава. Синята рокля обаче повече ми хареса.

# 16
  • София
Роклята на Раджва е Петър Петров, същата марка, която Катрин носи преди няколко месеца. Петър Петров е с български произход.

И е от сватбата, на която уж не я показваха.
Я каква хубава снимка.
Роклята е ужасна, обаче.

# 17
Това е лична тяхна снимка, но официално пуснатите, че са присъствали на сватбата я имаше само в гръб, а на другата снимка беше изрязана.

# 18
  • София
Още по-добре...не изглежда като да я крие Хюсеин, даже много горд изглежда със съпругата си.

В официалния инстаграм на кралското семейство няма снимки от сватбата. Така че "официално" пуснатите не са от тях.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 17:02 от Lana

# 19
Е, то остава и да не и честитят с постове, семейството, което качва най-много лични снимки. Раджва не може сама да си качи снимки, само тя няма личен акаунт.

Самостоятелни ангажименти също няма,
общи ангажименти много рядко. Разбрахме кой къде е бил на националния им празник, без Раджва. Рания преди да се роди бебето качваше много снимки със снахата, след това много рядко. Като роди момче съвсем ще я забравят. Самата майка има 1 самостоятелна снимка с бебето, докато другите имат десетки.

И това не са неща, които само аз забелязвам, коментират се на много места.
Раджва не е обичана от местните, защото е арабка и като има някой скандал около друг член на семейството, започваха да излизат снимки на Раджва от преди да се омъжи и почва хейта по нея, за да се отмести вниманието.
Аз харесвам Раджва, но не ги харесвам като двойка. Жалко, че не позволяват да я опознаем като самостоятелна личност. Преди да се опринцесчи е била модерна млада жена.
Тя е като майка до него. Не ми харесва, че моделират Раджва да е като Рания. Тези дрехи са за Рания, на нея не ѝ отиват.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 17:23 от Tinо

# 20
Благодаря за новата тема, Давиз 👍

За София и Хуан Карлос, кой се е развеждал в онези години! Чарлз не е ли първият разведен престолонаследник?

Много е хубава тази Раджуа! И като двойка са страхотни 🥰

# 21
Сестрата на булката беше пуснала снимките в инстаграм. А тя не е случайна жена, президент е на волейболната федерация на Йордания.

# 22
  • София
Това е възможно най-официалният източник, от където става ясно, че са изрязали Раджва от официален канал на кралското семейство...
Нищо, че Инстаграм реже снимките, ако не положиш специални усилия - това в защита на неслучайната жена.

Раджва не е обичана от местните, защото е арабка и като има някой скандал около друг член на семейството, започваха да излизат снимки на Раджва от преди да се омъжи и почва хейта по нея, за да се отмести вниманието.
Това ужасно много напомня за случилото се с други хора...

# 23
Но пък Раджва се държи уважително, винаги е подходящо облечена на ангажименти, не съм чула да не спазва протоколи, да се държи неуважително към мъжа си като го прекъсва, бута и тн. Не е дала повод да бъде критикувана

# 24
  • София
Един строен принц в гръб:

Дали не е бременна отново Раджва?

# 25
Раджва е арабка? А йорданците, китайци ли са? Или се има предвид саудитка?

# 26
Две кралици в един кошер( Йордания) няма как да виреят. Рания е местна фигура от голям мащаб,а може и снахата да иска няколко спокойни години да се наслади на майчинството и съпружеството.Не всички драпат да са под прожекторите.Раджва има дълги години пред себе си да царува,тъй,че нека се наслаждава на частния живот колкото може по- дълго. А и сигурно се подготвя междувременно за важната си бъдеща роля в тоя размирен и нелек за управление регион.

# 27
  • София
Е то и няма две кралици, за момента си е само Рания. Но да, сега има възможност да си гледа живота, детето и бъдещите деца (ако е писано) и мъжа. Все пак са си още младоженци, едва от две години са женени.

# 28
Прекалено абстрактно съм се изразила очевидно.

# 29
  • София
Разбрах те, но по нищо не личи да има някакво съревнование между снаха и свекърва. Явно се въртят някакви теории, ама то къде ги няма като се съберат две жени, още повече в кралско семейство.

Общи условия

Активация на акаунт