Кралски работи и клюки - юни 2025

• 76 880
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там
Ако Раджва следва пътя на Рания, ще си почакаме минимум 9 години след като стане кралица, за да има лични публични канали и см и да виждаме повече от работата й и нея самата в тях.

Красивите братовчедки на Хюсеин на сватбата 🥰

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 16:45 от daviz

# 31
Дъщерята на Кити колко голяма е станала.

Мари какъв хубав тен извади и костюма ѝ е хубав.

Принцеса Мари посещава организацията Junk Food във Фредериксберг.

# 32
Тази сутрин се е родила втората дъщеря на Романови. Аз не бях разбрала, че е бременна отново.

# 33
Тази сутрин се е родила втората дъщеря на Романови. Аз не бях разбрала, че е бременна отново.

Не е втора дъщеря. Първото им дете е момче - принц Александър Георгиевич Романов.

# 34
  • Някъде там
Vitasnella писах тук като казаха че е бременна, пропуснала си. Момченцето им е голямо сладурче. Да им е жива и здрава и девойката.

Много променена ми се вижда Мари от януари като бяха в Дания до сега.
Борбата с разхищението на храна ми е любимата й кауза.Сама е в Дания и ще има още няколко ангажимента в Дания и Франция.
Страхотни обици.

Само цвета на обувките не ми харесва за този костюм.

Нова монета с облика на Леонор.

# 35
Софи присъства на следобеден чай в чест на изтъкнати британски жени в Уиндзор.

# 36
Много е свежа Софи днес, много ѝ отива този син цвят. Направо младее, много по-млади жени могат да ѝ завидят как изглежда на 60 години без корекции.

# 37
Голяма свежарка е Софи!
Страхотно разцъфна последните години.

# 38
Не ѝ ли е малко дълбочко деколтето?
Ръкавите не ми харесват. И чантата също.
Иначе това синьо ѝ отива. И еспадрилите днес са добри.

# 39
Добре й е деколтето, дори не е дълбоко. На нея роклята стои по-добре, отколкото на манекена.

# 40
Прекрасна е Софи,  много романтична дантелена рокля  съчетана удачно с хубави еспадрили.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 00:03 от Не се сърди, човече

# 41
Ей, Софи имала подходящи еспадрили. Синьото и стои добре, чантата не ми харесва, както и самата рокля.

# 42
  • София
Споделям донякъде мнението на Тирамису, красива рокля и хубави обувки (е връзките малко развалят) този път. Грозна чанта.
Много добре изглежда така Софи. Ако се придържа към по-прости десени, не непременно едноцветни, но по-обрани, и хубави кройки ще изглежда много по-елегантно.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 21:08 от Lana

# 43
Нямам търпение за Роял Аскът и Ордена на рицара този месец, Софи винаги е много елегантна на тези събития.
Много искам да видим пак този аутфит.

# 44
  • Някъде там
Маргрете е посетила изложбата "Кралска вселена" направена от ученици с аутизъм от първото специално училище за деца с аутизъм.

Страхотна Маргрете са изработили децата. 🥰

Днес след редовната публична аудиенция, Фредерик като почетен член на морската асоциация, открива най-голямата брегова електроцентрала в Европа. Съоръжението позволява на круизните кораби да се захранват от брега, вместо да работят с дизеловите си двигатели, докато са на котва.
Ако круизен кораб е свързан към брегова електрозахранваща мрежа, генераторът и/или двигателят на кораба могат да бъдат изключени. Това намалява замърсяването на кея с 90 процента, според данни на град Копенхаген.

Карл-Густаф и Силвия са на посещение във Финландия за отбелязване на 50-годишнината на културният център Hanaholmen.

Общи условия

Активация на акаунт