Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 802
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 975
  • Някъде там
Чакам с нетърпение да разгледам снимките от срещите  на Мери които провежда почти всяка седмица с екипа на фондацията си и къде те са записани в Кралският  циркуляр. Там и със снимки в инстъграм се отбелязват само по-важни и значими събития във фондацията, доколкото аз знам. Но, може и да не съм разбрала, че всяка среща се отразява като ангажимет в календара, но все пак ще чакам снимки от тези срещи почти всяка седмица.

Почти всяка седмица се срещам със секретариата на Mary Fonden и винаги обсъждаме много теми.
На днешната среща обсъдихме, между другото, следното:
 Нова оценка на нашия проект „Заедно без насилие“, в рамките на който провеждаме скрининг на бременни жени и техните партньори за насилие в партньорските отношения и им предлагаме помощ за излизане от насилието.
Хиордан Фри за Моббери се разширява и в други страни. Най-скоро Франция, която е в процес на разпространение на своя собствена версия на програмата Vivre Ensemble.
И нашата програма за благополучие и борба с тормоза Skolestyrken, която в момента се радва на голям интерес от много различни места.
Винаги ме радва, че има много добри неща, които се случват, и можем да видим, че нашата работа има значение.
Нейно Величество Кралицата.

https://www.instagram.com/p/C371cWNOPFu

# 976
Прекрасна!
Харесва ми олд мъни тихият лукс и стил.
Един много красив колаж от разкошните визии на Катрин от Роял Аскот през годините.

И няколко прелестно красиви кока.

# 977
Интересно и кралски гости ще има на сватбата на Джеф Безос.
Кралица Рания, престолонаследникът Хюсеин, принцеса Раджва и принцеса Иман във Венеция.

# 978
  • в сърцето на един мъж...

Ох, малката какъв е бонбон! Да й изяде човек пухкавите бузи и крачета Heart

# 979
  • Down south
Интересно, явно ще има и кралски блясък.

# 980
  • София
Страхотна сладуранка е Иман!
Направи ли годинка или скоро трябва да е?

# 981
  • в сърцето на един мъж...
Страхотна сладуранка е Иман!
Направи ли годинка или скоро трябва да е?

Ако помня правилно на 3 август ще стане

# 982
Ооо най-накрая да видим Ражджва!
На много хубав повод, чакам снимки!

# 983
  • София
Първата колекция парфюми на Фиц-Джеймс Стюарт

„Невидимият“ е първата ни колекция. Тя се състои от четири аромата:

- Unseen 1785, отбелязва завършването на двореца Лирия, вдъхновен от същността на парижките Hôtels Particuliers.

- No Time For Roses, ода за Росарио Фалко, личност, несравнима с никоя друга, която е разчупила границите, за да даде сила на интелигентността.

- La Hora Nocturna, вдъхновен от скулптурата на Джоузеф Мишел-Анж Поле.

- Quince Días de Abril, почит към ефимерното и „вечнозелената“ вечност на природата.

# 984
Много класически вид и много британско звучене са придали на колекцията. Нямам търпение да я подуша.

# 985
Херцогът на Единбург е посрещнат от полка на Острова Принц Едуард като част от честванията на 150-годишнината на полка в Канада.

2018/2025

# 986
  • Някъде там
Ден две.

Красив тоалет. Бежово-кафявото естествено не е моето ,но модела сако и рокля много ми харесва.
Скрит текст:
В нигерийския град Лагос вторият ден от официалното посещение на Нейно Величество Кралицата бе отбелязан с акцент върху иновациите, младите таланти и международното бизнес сътрудничество.
Една от основните спирки днес беше творчески център, построен от рециклирани контейнери, който функционира като лаборатория, изложбено пространство и работилница за млади студенти и предприемачи. Тук стана ясно как разрастващият се дигитален сектор на града създава пространство за нови идеи и партньорства в пресечната точка между изкуството, технологиите и предприемачеството.
Датското бизнес участие в Нигерия също беше в центъра на вниманието. В пристанищната зона кралицата и министърът на образованието и науката Кристина Егелунд се запознаха с ролята на датските компании в развитието и логистиката на региона, включително справянето със значителна част от контейнерния трафик на Нигерия.
Раджва дали се е боядисала.
Друг ми се струва цвета на косата й.

А Иман е прелест.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 22:23 от daviz

# 987
Ансамбъла на Мери днес е много стилен, изглежда великолепно! Обеците й са много красиви, дали ги е носила и преди?

Май не се е боядисвала Раджва, вероятно игра на светлината? Обаче й искам чантата Heart Eyes

# 988
Интересна зона на влияние за Дания ?! Мери е много подходящо облечена и определено изглежда ангажирана с каузите.

# 989
  • София
Ами на Иман рокличката - кукла!

Много елегантна Мери, на мен тези нюанси на бежово с бяло много ми харесват.
Страхотни сандали, но ако нещо искам са очилата.

Общи условия

Активация на акаунт