Кралски работи и клюки - юни 2025

• 79 792
  • 1 126
  •   1
Отговори
# 1 005
На този ден през 2011 г. Техни Кралски Височества принцът и принцесата на Уелс дебютираха на Уимбълдън като семейна двойка. ❤
Учтиво благодарствено писмо, което Катрин написа до шефовете на Уимбълдън през 2008 г., беше изложено в All England Club през 2011 г.
Уимбълдън тази година започва в понеделник, дано Кейт го посети, любимото ми спортно събитие, на които присъства е точно там.

# 1 006
Роклята на Рания е голям кич. Въобще не ми харесва.

Сама по себе си, роклята на Мери ми допада - лека материя, свежи цветове, хубав модел.
Но не ми се връзва за вечерно събитие. Още повече ми се засилва чувството като видя как се бият строго прибраната в официален кок коса с лежерната рокля.

# 1 007
  • Някъде там

И продължава да няма една хубава снимка на Иман..

# 1 008
На мен ми харесва роклята на Раджва. И тази на Рания, но без наметното нЯщо през раменете. Мисля, че това развая всичко.

# 1 009
Всъщност, роклята на Рания хич не е лоша. Дори напротив. Да не говорим, че ѝ стои страхотно!
А така нар. "скъсано" на Мери май е част от шарката на плата, неудачно попаднала при шева на ръкава.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 14:07 от птица

# 1 010
  • София
И на мен Рания ми харесва много, даже и с наметнатото. Нестандартен и красив тоалет, забелязва се и тя го носи чудесно.
На Мери тази рокля не ми е от любимите, но и стои прекрасно, както винаги.

# 1 011
  • София
По-добре щеше да бъде, ако бяха разменили роклите Рания и Раджуа.

# 1 012
Виж, за това съм съгласна. Но коя млада жена не иска да се облече "като дама" 😀

# 1 013
На Рания и прическата й е тийн. Не върви на подобно събитие, а и кралица, да се появи с опашле.

# 1 014
На клипчето, предвид младежката визия на жената слизаща първа реших, че това е Раджуа. А втората оприличих на Рания, и може би наистина роклята на Раджуа я състарява.

# 1 015
  • София
На Рания и прическата й е тийн. Не върви на подобно събитие, а и кралица, да се появи с опашле.
И аз това си мислех.
Не я разбирам тази мода напоследък на официални събития с конска опашка,но ....аз все пак съм от по-старото поколение/40+/ и за мен този тип прически са за разходка в планината или за фитнес,

# 1 016
Хубава Южини. Много ми харесва.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-14847491/princess-eug … raising-gala.html

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 14:45 от птица

# 1 017
  • София
Събитието не е ли уелкъм коктейл, не е държавно посещение с тиари.
На Раджва роклята изглежда леко към златното, не е лоша. Но с тоя дълъг ръкав само като я гледам и съм вир вода.
На Рания ми харесва полата на роклята, нагоре е странна.
С прическите и на двете съм ОК.

# 1 018
  • Някъде там
На Мери тази рокля не ми е от любимите, но и стои прекрасно, както винаги.
Тя е нова, в смисъл носена е само на сватбата на племенницата й, но тогава не видяхме снимка в цял ръст.
А така нар. "скъсано" на Мери май е част от шарката на плата, неудачно попаднала при шева на ръкава.
Май си  права ? Като се увеличи не изглежда изобщо като скъсано и даже не е до шевa.
Скрит текст:

# 1 019
Всеки път като ги видя двете, оставам с впечатление, че снахата умишлено не я обличат добре, за да не засенчва свекърва си. Повечето й тоалети са състаряващи, прекалено опростени.  Като изключим чантата, всичко друго в тоалета на Раджуа не става, материята на роклята простее, да не говорим за този лъскав метален колан, не им ли мина модата на тези колани, а и подплънките стърчат грозно.
На Мери роклята й е скъсана, ясно се вижда, колкото и тънка да е материята, ако роклята е подбрана по мярка и качествено изработена, не се стига до такова скъсване.

Общи условия

Активация на акаунт