Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 34 056
  • 883
  •   1
Отговори
# 660
  • някъде другаде
Добро утро!
Съни , желая щастие и сбъднати мечти на сестра ти,
Але , здрав и щастлив да е брат ти. Ма ти не уби. 160 корена домати , та тези хора са сериозни производители.
Аз днес ще посетя зъболекар.
Ще чакам петък да ме вземе Боби.
Хубава да ви е седмицата.

# 661
Да, Бубе,  позна. Дълго чакано  и планирано пътуване до Париж. Надявам се всичко да е наред.

# 662
  • София
Добро утро.
Здрави да са ви братчетата момичета и много щастливи.

# 663
  • Бургас
Добро утро!

Але, Съни, честити да са близките ви! Здрави и щастливи да са!

Але, к'ва е тази среща по никое време? Те още не са минали всички класирания (поне при нас). Сложи една столевка в джоба за всеки случай Wink

# 664
  • Germany
Добро утро!
Али, честит да е брат ти! Здраве и късмет да има!
Съни, честита да е и сестра ти! Здрава и щастлива да бъде!
Не се наспах, много ми беше топло цяла нощ. По прогноза щеше да вали сутринта, но се размина. Тази и другата седмица го дават до 35-36 градуса. Много ме мори тази жега...
Хубава седмица на всички!

# 665
  • София
Добро утро!
Али, Съни, живи и здрав да са братчето и сестричето! Все така да се обичате и подкрепяте!
Съни, планът ти много ми харесва.
Аз също тази седмица трябва да поработя по-здраво, че другата седмица и ние ще хойкаме към Англия. Дойде ред на тениса.
Боби, винаги ще намеря чаша вино за добри хора! Само трябва да си сигурна, че съм вкъщи и можеш да пристигаш. Kissing Face
Аз пък към 5 ч се озъбих от студ, понеже вратата ни беше отворена на ножица, а навън беше 9 гр.

# 666
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Али и Съни, здрави да са ви рождениците!

# 667
Съни, честита да ти е сестричката!

Ма ти не уби. 160 корена домати , та тези хора са сериозни производители.

Чисто луди са, това е проблемът Grinning

Але, к'ва е тази среща по никое време? Те още не са минали всички класирания (поне при нас). Сложи една столевка в джоба за всеки случай Wink

Бъ ли гъ. Малкия на кумицата е приет, а те са на море. Ще ходя да слушам какво ще говорят Grinning

# 668
  • София
Добро утро!

Али, Съни, живи и здрави да са близките ви!
Изпих кафето и с Гоги ще ходим до магазина. Снощи се прибрахме към 19:00 часа и успях да оправя всичко. Сега измих и въртя пералня.

Хубава седмица на всички!

# 669
  • София
Децата днес ще връщат учебниците. Не знам кому е нужно дните до края на месеца да бъдат учебни.

# 670
  • Бургас
Селесте,забравяш ,че всяка община / или област не съм сигурна/ решава кога да са класиранията.
Честити да рождениците! Flowers Four Leaf Clover

# 671
  • Бургас
Да, вероятно са им минали класиранията, ама твърде прибързана ми се вижда среща по това време.

Роди, ние утре ще връщане учебниците, обаче срочни оценки няма по повече от половината предмети. Днес контролно по история, утре нещо по география. И все така нула оценки по музика... не знам, не знам.

# 672
Съни, Али, честити да са близките ви! Здрави, щастливи и успешни да са!
Днес съм като луд с картечницата. Какво ли не свърших у дома. Естествено имаше и малко дейности по разкрасяване. Отпуска съм 4 дни. Много съм щастлива от този факт.

# 673
  • Бургас
Обаче и без деца не е лесно! Ето сега аз трябваше да прибера прането и да Обеля краставица за таратор. Съсипаха я тази държава!

# 674
Лина, радвай се, че си имала кисело мляко в хладилника, и не ти се е наложило да отиваш до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт