Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 33 794
  • 883
  •   1
Отговори
# 795
  • София
карзче, може и сто желания да пише (стига да има), няма ограничение за 15.Реди желанията без да мислиш за балове, от най-желаното към най-малко желаното.
Чудесно са се справили седмокласниците ви, браво! Всеки да влезе, където желае и да се чувства добре в новото си училище! Като почнат класиранията, започваме да стискаме палци пак.

# 796
  • някъде другаде
Всички деца да влезнат в желаната специалност. 
На мамите желая спокойствие.

# 797
  • при моите деца .....
Преди малко се прибрах, а съм излязла в 7.20.
Е, ходих на откривани на Beer bar... Пих бира...
При нас страшен порой...
Успех на всички деца.
Да попаднат в добра среда и на добри учители.
Хубава вечер!

# 798
  • София
И при нас порой и светкавици.

Младежа е много доволен от себе си. Сметнал си е крайния резултат, гледал миналогодишната статистика и решил, че ще му стигнат за желана паралелка. Ще видим. Иначе ние от 379 за сега ни намалихме до 79 желания. Предстои след като излезе новата статистика да редуцираме още доста. Да има в списъка все пак.
И според мен най-доброто за детето ми е да попадне в конкурентна среда, в която да се развива само нагоре.
Стейси, супер за билетите!

# 799
  • На брега на реката
Добро утро!

Ние днес ще празнуваме РД на принца на открито. Дано е хубаво времето.

Момичета, много се радвам, че може да си отдъхнете  поне малко. Браво за резултатите на децата.
Дай Боже,  да влязат там където искат.

Стейси, браво за билетите. Бързо да мине времето и да си гушнеш детето.

Ели, стигна ли младежа?

Съни, от теб чакаме снимки.  Приятно да ви е!

Хубав ден,  момичета!

# 800
Добро утро!
ЕлиТ, чак тази сутрин ти прочетох въпроса във форума, извинявай. Надявам се да са пристигнали сухи до крайната дестинация.
Тути, бяхме на концерт в София на Чамбао, после малко шетня и се прибрахме, че днес съм на работа. От утре пак съм отпуска и заминаваме за Гърция. Опитваме се с ММ да съберем и децата, но за сега само синът поддава, и то пак с уговорки да не е с преспиване.
Стейси, сега си отдъхнете. Август месец наближава, а с обгрижването на градината няма и да разбереш, кога ще дойде време за тръгване.
Хубав ден, момичета!
Съни, чакаме да ни покажеш Париж от твоята гледна точка.

# 801
Добро утро дами.
Браво на децата, справили са се прекрасно, сега ще влязат и в желаните специалности. А и майките им ще могат да дишат няколко месеца и да понамалят виното.
Ние снощи на премиера - сонетите на Шекспир

А днес сме вече от час на корта, майка му изръчка Нетс и сега се чудя, кафе ли да ходя да пия или да си поспа в колата

# 802
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Нашите пък деца нещо много започнаха да искат да идват с нас. Ето, снощи и двамата поискаха да отидем заедно на кино. Другата седмица заминаваме заедно на почивка. Септември пак ще ходим заедно на екскурзия, но тя е заради щерката, иска да види Берлин. Отделно двамата са си направили активности доста, особено момата. Като се замисля, се чудя колко ще се видим това лято. Много се радвам, че хем ще бъдем заедно, хем и те с приятели. Осъзнавам, че може би това ще е последно лято така заедно и се моля да има и други, но важното е те да са щастливи Heart
Бубе, пожелавам ви денят да е хубав днес Hug
Стейси, много се радвам за билетите Simple Smile
Кога са класиранията?

# 803
  • София
Добро утро!

Браво на децата! Да успеят да влязат там, където искат!
Всички спят, аз пия кафе. Не се е случвало скоро. Ще ходим към къщата после.
Следобед и при нас валя, през нощта също. Надявах се малко да разхлади, но си е същия мор.

Хубав уикенд на всички!

# 804
Добро утро.  Късно стигнахме снощи, но всичко е наред. След малко тръгваме по улиците на Париж.  Знаете,  че снимки обичам да пускам.
Бубе,  хубаво време и прекрасен празник.
На децата са им стигнат точките за желаните специалности.
Хубав ден.

# 805
  • Canada
Добро утро 😊

Страхотен Калин, сцената му отива 🤩

Стискам палци всички деца да бъдат приети на желаните места🤞

Стейси, ще чакаме репортажи и от теб 😍

Страшна буря имаше нощес, поне разхлади, че бяха станали нечовешки температурите.

Хубав ден на всички 🙂

# 806
Приятна разходка, Съни.

При нас е преваляло, но май не е разхладило твърде 🙂
Отивам на кафенце и после на работа.

Хубав ден ☀️

# 807
  • някъде ... тук ...
Добро утро.

Стигнаха. Към 1 и нещо. Що изобщо тръгнаха вечерта, не знам. Хич не можах да спя тази нощ.

Децата са на периоди, а и ако им предлагаш интересни дестинации/забавления, ще намерят начин и ще дойдат Simple Smile
Ети, радвай се Simple Smile

Съни, весело да ви е и да се забавлявате!

# 808
Добро утро. По-добре е героя. Вчера щерката го води на ехограф, направили са пункция и скенер. Резултата в понеделник. Но снощи даже отиде да пазарува, вече по- малко шофира. И аз съм по - добре съответно. Вчерашното разхлаждане ми дойде прекрасно. Хубав почивен ден! 😘🥰

# 809
Привет от мен.
Чудесни резултати на Вики, други не видях.
Всеки да влезе там, където желае! Догодина ние сме на пангара.
Днес рано-рано, в 7:30ч тръгнахме към Берлин. AC/DC, we are coming. После слизаме към Прага да си видим приятелите.
Хубав и спокоен уикенд!

Общи условия

Активация на акаунт