Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 33 849
  • 883
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, честит да е рожденикът! Да се сбъднат пожеланията ти към него, че и отгоре!

Ети, пропуснах да поздравя момичето ти. Все така любознателна и ученолюбива да е!

Ем, покрай една Валенсия и аз аха да купя билет на нероден Петко. Беше на месец после като го снимахме и ясно ми се виждат лакираните нокти, докато го държа като лъвчето Симба на ръба на скалата Joy

# 721
  • Бургас
Добро утро!
Бубе, честит ви рожденик!🍀 Да бъде! Така хубаво си го написала!🍀

Але,бързо да намерите подходящо място!

Ети,радвам се на девойката ти!

Вчера получих много хубаво послание, написано от големия ми син! 💙Много мило ми стана!💙🍀

# 722
  • някъде ... тук ...
Бубе, здрав да е принцът! Весел празник!

Але, не знам кога искате да ходите, обаче юли и август трудно се намира място без гмеж, ама с живот. Ако не ви притесняват завои, виж Пелион, но от източната част.

# 723
Ели, средата на септември мислим. Ще погледна, благодаря!

# 724
  • На брега на реката
Благодаря ви, момичета. Дай Боже,  да се сбъднат, всичките хубави пожелания.

Али, вижте  Неа Перамос. Близо е и в средата на септември е чудесно. Миналата година бяхме по същото време и беше топ. Учениците бяха вече на училище и беше супер спокойно.
Не мога да препоръчам хотел, защото бяхме в къща на приятел на единия ми син.

# 725
  • някъде ... тук ...
Средата на септември вече ги няма румънците и сърбите. Може и да става и на Халкидики, Перамос, Офринио и Аспровалта/Врасна/Ставрос. Българи ще има, че и менюта на български Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 12:10 от ЕлиТ

# 726
Ем, може да се изкара паспорт на бебе-новородено. В САЩ например на Калин му изкарах паспорт веднага след като получих акта за раждане. Бил е на 1 месец. Голям купон беше снимката обаче. Т.к. тогава подадохме и документи за другото му гражданство, там на няколко пъти ни върнаха документите заради пустите снимки. Тези хора идея си нямат как се снима бебе на 1 месец, която трябва да е изправено и да не се вижда майка му ( аз го държах през един чаршаф.....цирк
Повярвай ми, имат си идея как се снима новородено и едва ли Калино е бил първото им бебе. Системите са автоматизирани и е много трудно да угодиш на изискванията, защото тя, системата, просто отхвърля снимката и не ти дава да продължиш нататък.
Снимах бебе на 7 дена за паспорт и беше много трудно, защото той спеше, а системата не приема лице със затворени очи и тази снимка ми остави много трайни спомени. Дори се обаждах на шефката на БДС Пловдив да я питам какво да правя и точно ѝ се оплаквам, бебето отвори очички и успях да го щракна. 5 години е пътувал със снимката си като 7-дневен. Сега е на 14 и е син на моя съученичка.
Днес празнуваме 14 години брачен живот, 1 година от покупката на къщата и отбелязваме 3-ти ден без децата. Да са честити и другите празнуващи!

# 727
Честит рожден ден на Принцът! Всички пожелания от баба му да се сбъднат и да има най- прекрасното детство!
Тути, нито едно от двете. Обмислили сме няколко варианта, ще видим кой ще работи най-добре за нас.
Няма такъв филм с безплатни самолетни билети, не се плаща пълната цена, но се плаща някакъв процент от цената на нормален билет, в зависимост от компанията напълно е възможно да се купи билет за неродено дете. Относно паспорта, експресната поръчка при нас е за 4 дена, на мен проблем ми беше, че след това трябва да ѝ подам документи за Ета (разрешение за влизане в страната) и там се чака 4 дена, а ще летим началото на септември, но то човек като иска силно нещо, няма начин да няма начин. Grin
Лято, още много по 14 да отпразнувате. При нас паспорта ще ѝ е валиден за 6 години даже.  Bowtie

# 728
  • някъде другаде
Лято , честита годишнина! Дълги години бъдете щастливи заедно!

# 729
Ем, сигурна съм, че всичко ще се подреди по най- добрия начин. Просто до последно ще си в очакване дали ще се вместите в графиците!
Лято, горчиво на вас! Много годишнини да има пред вас, като семейство и най- добри приятели.

# 730
  • София
Бубе, честит да е принца! Всички пожелания да се сбъднат!
Лято, наздраве за вашата любов и семейно гнездо! Дълго време да делите в разбирателство и взаимна грижа!
Ем, ние нашите ЕТА ги получихме още на следващия ден. Та не е невъзможно.
Ходих преди малко и аз да водя котето да й бият първата ваксина. Успя да ми мацне един нокът по ръката, докато й мериха температурата. Relaxed
За довечера едни приятели ще идват на гости и ще правя от нашите тиквички. Започнаха да стават вече по много.
Има вече резултати от матурите за 10 клас.

# 731
Роди, приготви ли аутфита за Уимбълдън? Да не забравиш шапка и слънчеви очила да вземеш с теб. С нетърпение чакам да започне турнира.

# 732
  • София
Лято, честита годишнина! Дълги години щастие и разбирателство!

# 733
Бубе, честит да е принца.
Лято, честита годишнина. Снимките на Калин да правени преди 15 години,  а тогава канадците не приемаха онлайн (те и сега не приемат). Та в кварталното фото в САЩ, четем канадските изисквания и с един възрастен фотограф….. абе цирк

# 734
  • Germany
Бубе, честит да е принца! Здрав и щастлив да бъде!
Ем , за ЮК ли ти трябва тази ЕТА? Ако да, има един ап, през който става супер бързо. Мъжа ми и малкия получиха одобрението си за 30мин.
Ужасно е горещо при нас и преди малко ходихме с мъжа ми да купим вентилатор, че не се дишаше вкъщи. Другата седмица ще е още по зле...

Общи условия

Активация на акаунт