Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 33 856
  • 883
  •   1
Отговори
# 705
Марѝ, чак такъв работохолик не съм. Grin Чак октомври евентуално ще започна постепенно да се връщам към работата, дотогава само качествен контрол ще упражнявам.

# 706
Ем, взимат ли толкова малки бебчета в ясла при вас? Или ще имаш помощ от баби?

Маре, чета каквото качат електронно в читанка, рулит и някои линкове тук от форума, не подбирам особено, но не чета тежки книги, не съм в такъв период.

# 707
Тути, ожалих те. Помислих, че четеш книги свързани с работата ти. Щом е за удоволствие- няма значение жанрът.
Букнахме една нощувка в Гърция. ММ го е страх за повече. Има предчувствие, че ще отпътува още по- по- рано от предвиденото.
Новини от Деси? Дали са си в България?

# 708
Ем, може да се изкара паспорт на бебе-новородено. В САЩ например на Калин му изкарах паспорт веднага след като получих акта за раждане. Бил е на 1 месец. Голям купон беше снимката обаче. Т.к. тогава подадохме и документи за другото му гражданство, там на няколко пъти ни върнаха документите заради пустите снимки. Тези хора идея си нямат как се снима бебе на 1 месец, която трябва да е изправено и да не се вижда майка му ( аз го държах през един чаршаф.....цирк

# 709
Добро утро!

Вчера продуктивен ден. Погрижихме се за котки, кучета, домати и първокласници 😆
Днес по волна програма. Имаме само да привържем нашите домати и после басейн парти.

Избираме си лятната почивка. Голяма драма. В Турция цените са безбожни. Само за да идем на плажа, заради който ходим почваме деня с - 75 лв. На инклузив не щем, в България не щем... Сега гледаме Гърция.  Ако преговороте продължават в същия дух ще си седим дома 😆

Спокоен ден,  банда!

# 710
  • на Мелмак
Хаха, Тит Grinning
Точно като нашия малкия. На три месеца му изкарахме паспорт, че почивахме в Гърция. Докато го снимат... Но много сладка снимка беше. За 8ч излезе тогава паспорта. Ем, и при вас трябва да има такава услуга. Много си сладка, но няма как да купиш билет на бебето предварително Hug
Али, в Гърция е по-евтино от Турция Wink
ММ трябваше да пътува и съм будна от 4.30. Напред съм с една поръчка, закуска, съдомиялна и главобол 🙂.

# 711
  • На брега на реката
Добро утро!

Днес моят прекрасен принц, има РД. Да ми е здрав, като скалите, дълголетен, като орлите, силен, като водата, щастлив и волен, като птиче и все така като слънцето, да стопля душите ни! Heart

Янче, прощавай, че и теб съм пропуснала. Здраве и късмет ти желая!

Ети, браво на щерката. Мисля си, че при толкова усилия от нейна страна и тези прекрасни резултати, заслужава доверие, а страха - той винаги ще ни стагя сърцата и душите,  неизбежно е! Всъщност, като прочета за такива деца, ми се стопля душата! Има бъдеще с такива деца!

Хубав да е денят ви , момичета, моят ще е такъв Heart Eyes !

# 712
Ети, видяхме. Ама сега драмата е къде точно. Да стигнем за ден, да не качваме ферибот. Пък да е на пешеходно от плажа, да не е гмеж, ама да има къде да се яде, обаче да пускат и котки 😆 Снощи се предадох и питах АI 😆 Направих списък на МсЧ и днес да гледа.

# 713
  • при моите деца .....
Добро утро!
Бубе, честит празник!
Да е здрав, щастлив, успешен принцът!
Ети, подкрепям Бубето. Ние майките винаги ще се притесняваме, но децята са умни, разумни, оправни.
Не ми стига денонощието...
Къщата е изоставена...
Вчера отметнах почистване на зъбен камък, сега усещането е странно...
Днес - работа, фризьор.
Вечерта 3 часа с Митко в парка....
Денят свършил....
Хубав ден!

# 714
  • някъде другаде
Добро утро!
Бубе , здрав и щастлив да е ! Само добри хора да среща в живота си.
Ем, внука нямаше 1 месец , когато го заведоха за паспорт , но чакаха 1 месец да стане готов.
И днес се очаква да е много горещо , ако не сте на море , то ви пожелавам да сте на прохладно място и да не сте затрупани с работа.

# 715
Добро утро!
Буб, честит да е Принцът ви! Всичко, което си му пожелала, да му се сбъдне, а вас много да радва!
Али, зарежи котките на кумицата.
И друго щях да пиша, но ми излеле от главата.
Хубав ден, момичета!
Да, сетих се. За самолетните билети. Нали бебетата пътуват безплатно, или им трябва билет с име за чекинга?

# 716
  • София
Добро утро! Coffee

Бубе, да ти е жив и здрав! Много щастие и късмет!
Днес се събудихме рано. Ще гледам да излезем преди дрямката на Гоги. Привечер пак, че тези жеги са нетърпими.

Хубав ден на всички!

# 717
Добро утро.
Бубе,  честит да е Принцът, да му се сбъднат твоите пожелания.  А вие с мъжа ти да сте здрави и дълги години да се радвате на децата.
Але, щях да предложа със самолет до гръцки остров, но прочетох за котето и разбрах, че не е оферта.
Хубав и успешен ден.

# 718
Маре, Лио няма как да го оставим за една седмица.

Съни, не ми се лети. Аз обичам в колата с МсЧ, да си слушаме музика, да си пуша и да си ям 😆

Бубе, честито да ти е детенцето!

# 719
  • на Мелмак
Бубе, честит да е принца! Всичко, което си му пожелала, да му се сбъдне!

Общи условия

Активация на акаунт