Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 34 005
  • 883
  •   1
Отговори
# 690
  • на Мелмак
Ехееее, колко именици днес Simple Smile
Здраве, много здраве и щастие!
Честито и на вчерашните рожденници, дълги години да празнувате!
Съни, приятно да ви е Hug
Щерката пак ще е пълна отлипничка, остава само експериментална физика, но мисля, че и там ще има 6. Записала се е на допълнителни уроци по френски за през лятото, за да вземе и там сертификат, освен ДСД по немски. Учи детето.
Малкия има спад в успеха, там мотивацията е съвсем спаднала. Но пак успеха му е много добре, но няма да взима стипендия.
Щерката иска да ходи "някъде в Южна Франция" с приятелка за седмица. Нещо не ми се пуска. Уффф.

# 691
Добро утро!
Честит имен ден на Билянка, Мид, Яна, брат и дядо на Али! Здраве и щастие пожелавам. Е, и да почерпят днес близките си!
Етти, Титина, поздравления за децата.
Хубав ден, момичета!

# 692
  • София
Добро утро!

Честити да са всички именици! От здраве и щастие да не се отърват!

# 693
  • Canada
Честити да са всички рожденици от вчера и именици от днес🍀От здраве и късмет да не се отърват🤞

Станах в 6 да изпратя детето, дремнах още малко след това. Отсега ми е петъчно, но ще почакам 😅

# 694
  • Бургас
Честит празник!🍀
Честити да са всички именици!🍀

# 695
  • някъде ... тук ...
Ехааа, че много именици!
Здрави да сте/са всички!

# 696
  • Germany
Честити да са всички именици! Много здраве и късмет!
Татко беше именик на Еньовден. Липсва ми...

# 697
Янче, зло да те забрави, здрава и щастлива да си. Але, твоите близки също.

# 698
  • София
Честити да са всички именици!

Ети, браво за успехите на щерката! Все така да е! Дневника и на моята щерка от днес започна да се обажда с годишни оценки. С момчетата май ще ни е малко по-трудно, но пък те имат други дарби. Grinning
На този ден преди доста години ми беше годежа. По обективни обстоятелства обаче вече не го празнувам.
Ние довечера ще сме на гръцка вечер в един ресторант. Blush

# 699
  • Euskal Herria
Благодаря за пожеланията!
Здрави да са всички, които имат поводи за празнуване!

Нашата ваканция е почти към края си. Броените дни толкова бързо отлитат. Важното е, че все пак успяхме да се видим с приятелите и близките.

# 700
Честит празник на имениците, много здраве ви желая!

В отпуск съм, чета до припадък.
За по-късно следобед съм планирала процедура на лицето и педикюр.

# 701
Честити да са всички именици!

Аз съм на работа, децата ми помагат, че колежката е на море.
Другата седмица ще е обратното, не и за децата Joy

# 702
Честито на именниците! Да са живи и здрави Билянка, празнуващите роднини на Алето, Мид, Яна. Ако има и други празнуващи, да са поздравени и те.
Мони, честит имен ден на баща ти в рая.

# 703
Честит имен ден на Билянка, Мид, Яна и близките на Али! Много да са здрави, а на Билянка и прекрасно детство ѝ желая. Tada
Ети, тя май беше на 18 вече, пусни я, но с уговорката да знаеш предварително къде ще спят, хем ти ще си по-спокойна, хем тя ще трупа спомени. Свободата, която нашите ми дадоха да пътувам и опознавам света въпреки притесненията им, е най-хубавият подарък, който са ми правили.
Съни не разбрах на къде се е запътила, но ѝ пожелавам много хубаво да си изкара.

Аз цяла сутрин проучвах как се вади паспорт на бебе и може ли да купиш самолетен билет на неродено бебе. Bowtie Хубавото е, че има експресна поръчка, а самият паспорт е валиден 6 години, лошото е, че най-ранният час който ми предлагат е за края на август.

# 704
Ем, не остана! Ти, нали след раждането ще работиш? Ще имаш време да организирате пътуване и да извадите паспорт.
Тути, какво четеш? На ММ прекратиха отпуската преждевременно, та сега и той чете. Направил си е офис в хола, до прозорците, където съм позиционирала орхидеите си. Те придават още по- завършен вид на офис атмосфера. Wink

Общи условия

Активация на акаунт