Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 91 836
  • 675
  •   1
Отговори
# 165
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, парфюмни, благодаря на всички ви за прекрасните оферти и труда, който полагате! Heart Имам въпрос: Как се пазари от официалния сайт на Guerlain? Опитах, но не се получава ето тук:  https://www.guerlain.com/us/en-us#  Благодаря Ви предварително! Sparkling Heart

# 166
# 167
Здравейте, парфюмни, благодаря на всички ви за прекрасните оферти и труда, който полагате! Heart Имам въпрос: Как се пазари от официалния сайт на Guerlain? Опитах, но не се получава ето тук:  https://www.guerlain.com/us/en-us#  Благодаря Ви предварително! Sparkling Heart

Сподели моля, какво то трябва от там?  Парфюм или козметика Simple Smile

# 168
  • Burgas, Bulgaria
Здравей, Milen TM, благодаря ти за вниманието и бързата реакция, търся си Белугата, успях да се регистрирам в немския сайт, дадох адрес на превозвач - до Габиели. Изглежда не доставят до България, поръчвал ли си до Б-г и как става? Още вeднъж ти благодаря за ВСИЧКО! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 169
Страхотен избор! Simple Smile

Пишеш на Стивън от - Place Vendôme - www.placevendome.be с молба за цена на конкретния парфюм.

Email: placevendome@telenet.be  

Добре е да уточниш какво ти трябва точно - 50, 100 или 200 мл. за да е конкретен в отговора.  Както и да кажеш докъде ще е доставката - България - 20 евро или Германия - безплатно.

Цената винаги е по евтина и няма нужда да се притесняваш от каквото и да било.

Съвета ми е да го пуснеш до превозвач в Германия.

След като му кажеш ОК , той ти пуска линк за плащане - плащаш и до 2-3 дни изпращат.

Още един съвет -  да кажеш какво те интересува от Guerlain, Chanel или което ти хареса на сайта.

Ще получиш - 15 до 20 мостри , включително и каквото си поискала. Ако нямат оригинални - отливат. Simple Smile

После за почерпки на лично Simple SmileSimple SmileSimple Smile Flowers Hibiscus

И аз ти благодаря !

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 21:12 от Milen™

# 170
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ти, Milen TM , страхотен си, винаги в помощ! Heart

# 171
  • Стара Загора
Отваря ли ви се сайта на prettyshop. От 10 мин пробвам и все грешка дава.

# 172
Отваря ли ви се сайта на prettyshop. От 10 мин пробвам и все грешка дава.
И при мен е така. Винаги е така при промоции....
Да се надяваме в рамките на двата часа, в които е активен кодът за намаление, да го оправят. Ако не, следващият път....

# 173
  • Стара Загора
Вече се отваря, но кода не хваща Шанел.

# 174
  • София
Забравих да се регистрирам. Каква е отстъпката с кода?

# 175
  • Стара Загора
30% е отстъпката SUMMERNIGHT30

# 176
  • София
Удължиха с 1 час

# 177
Не мога да повярвам, но пропускам prettyshop. Ако някой иска може да сподели какво си хареса (за грима на Dior, ясно - макар, че вече периодучно излизат и другаде, на цени със сегашното намаление от прити или по-добри) Simple Smile

# 178
  • София

Забърсах един BOND GOLD Coast. На сляпо, дано ми допадне.

# 179
Prettyshop.bg
За сега в България го намирам само тук и като добавим кода - цената става добра!👍

Общи условия

Активация на акаунт