Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 95 498
  • 675
  •   1
Отговори
# 180

Забърсах един BOND GOLD Coast. На сляпо, дано ми допадне.
Кодове  douglas18 или member22 дали сработиха?

# 181
Прегледах набързо, има добри предложения.

# 182
В приложението на Notino!

# 183
# 184
# 185

Съгласен съм, но за 10 лв. разлика  струва ли си цялата разправия за поръчка от чужбина!?🙂

# 186
Не, абсурд. Само за разлика над 50 лв би си струвало. Чакаш 3 седмици и плащаш още 15 лева за да дойде от чужбина. Аз не бих си го причинила.

# 187
Добре, но този код -30 % в прити шоп е валиден един или два пъти в годината.

Хайде купете този парфюм  днес пак за 157 лв. от там ?

Но в чужбина можете почти постоянно, така че тези, които го търсят и четат темата няма да им се наложи да чакат прити шоп да пуснат - 30 % за да си го позвалят.

# 188
Добре, но този код -30 % в прити шоп е валиден един или два пъти в годината.

Хайде купете този парфюм  днес пак за 157 лв. от там ?

Но в чужбина можете почти постоянно, така че тези, които го търсят и четат темата няма да им се наложи да чакат прити шоп да пуснат - 30 % за да си го позвалят.

Така е! Имах предвид, когато поръчката се прави на момента при активен код в Prettyshop.👍

# 189
  • София

Забърсах един BOND GOLD Coast. На сляпо, дано ми допадне.
Кодове  douglas18 или member22 дали сработиха?
Само member пробвах, но не хвана.

# 190
В условията за използване на двата кода пише, че не важат за продукти с онлайн цена, които са отбелязани с етикет DOUGLAS PRICE.

# 191
Въпросът е че се прави постоянно надиграване за по-ниска цена, понякога с едва 10, 20 лева и много чакане. Както беше и този пост. Никой не търсеше този парфюм конкретно, но постоянно се публикуват контра оферти които може да са по-евтини, но доставката от чужбина също струва пари и най-вече и време. 2-3 седмици чакане не е по вкуса на всеки, особено ако търси парфюм за подарък. А относно това че днес го няма кодът за -30%, мисля че няма значение, защото вчера го имаше и вчера тази контра оферта беше излишна.

# 192
# 193
Въпросът е че се прави постоянно надиграване за по-ниска цена, понякога с едва 10, 20 лева и много чакане. Както беше и този пост. Никой не търсеше този парфюм конкретно, но постоянно се публикуват контра оферти които може да са по-евтини, но доставката от чужбина също струва пари и най-вече и време. 2-3 седмици чакане не е по вкуса на всеки, особено ако търси парфюм за подарък. А относно това че днес го няма кодът за -30%, мисля че няма значение, защото вчера го имаше и вчера тази контра оферта беше излишна.

Всъщност аз го търсех, тъй като ми беше попаднала мостра и в сравнение с оригинала развитието е голямо! И понеже го намерих на добра цена - реших да споделя офертата.🙂

# 194

И все пак смятам, че е добре да има различни оферти, за да може всеки да избере откъде и за колко да вземе.
За няколко часа имаше добра оферта, но сега следващата е най-добрата.

Общи условия

Активация на акаунт