Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 95 508
  • 675
  •   1
Отговори
# 195
Хора, снощи гледах Pretty Shop в полузаспало състояние, та може и да не съм видяла, но въобще не фиксирах By Killian като бранд. Наистина ли ги нямат?

# 196
Да, нямат ги.

# 197
Има хубави мостри в нотино, за 12.40лв може да се направи доста добра кутия. Memo ми е любопитно каква трайност има. Различни мнения виждам. И born in Roma също.

олиото за устни на clarins е мини/травъл и е супер за чанта. Виждала съм ги по 10тина долара.

Добавете си и 2 шийт маски some by mi за подарък по избор - травъл сет. Сетовете са по 35-40лв иначе.

# 198
Винаги е добре да се показват изгодни (контра) оферти, но да е поднесено любезно към всички. Даже ми се е случвало да връщам 10-ина стр. назад, по-скоро за промо кода на даден сайт, ако е посочен.
Не, че има агресивно пускане на такива, обаче някак си забелязвам, че се възприема по този начин от останалите (заради последващи дискусии), включително и от моя страна. Защото през годините е имало контра оферти с 1 лев по-ниска цена за тестер срещу продукт или пък се публикува травъл сайз от 7-10 мл. срещу нормална разфасовка само и само да е отгоре. Такъв подход може от някои да се счита за заяждане и провокация, отколкото да е в реална полза за темата. Затова и напоследък се увеличиха контраофертите от най-различни потребители.
Както се казва при такива случаи, каквото повикало, такова се обадило.

Важното е накрая всички да са доволни! И офериращи и контраофериращи и тези, които са се възползвали от офериращите и контраофериращите Simple Smile.

# 199
# 200
# 201
Именно за контра оферти със смешни разлики пиша. Едно е да е полезно, друго е да се ходи след почти всеки потребител и да се пуска контра оферта от място, което или предлага забавена доставка или цената е с минимална разлика.
Друго което виждам е че явно темата се следи от хора, които правят дъмпинг и когато тук се публикува оферта която е много добра парфюма се изкупува и после се появява с групите във ФБ с много надута цена, защото е рядък и търсен. Говоря за един конкретен парфюм/марка, които рядко се появяват и които бяха публикувани тук, но малцина от нас успяха да се доберат до бутилка, ако ли въобще успяха, защото съм убедена че публикувалият офертата господин ги е изкупил и после цъфва с тях да ги продава във Фейсбук. Всички следим и всички виждаме. Това трябваше да е място за оферти, а не са прекупвачи с желание за забогатяване. Визирам един конкретен господин, който от много време вече бие на очи и наглостта му минава всякакви граници. Плюс ще добавя и явните спонсорирани постове към конкретни магазини с не особено изгодни цени и повтарящо се насочване към него. Като цяло тук сме си един и същи хора и дори и да има нови те си питат за каквото ги интересува. Ние старите обаче, виждаме и чуваме всичко.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 15:17 от Lale_Lili

# 202
Здравейте - идвам с молба за добра оферта на Mugler Womanity ( може и сходен аромат, ако някой е запознат и е ползвал). Не съм го носила от години и се присетих, а нещо се е "позагубил" по сайтовете.
Предварително благодаря.

# 203
Вижте в Нотино.

# 204
  • София
Ако някой го вълнува, в Парфимо са пуснали Animale Animale, дамския вариант. Wink

# 205
Може да се поръча по тел. - 0888343403 или 0888113333. Данни по вайбър, пращане по Спиди. Специално този, който поръчах, е увеличен само с 10 лв.
Аз преди време, като звънях беше някакъв друг номер и никой не отговаряше. Тези двата обаче работят и се отзовават доста любезно.
Поръчах си така желания Royal Crown с 10 лв. надценка, отколкото беше преди спирането на vkfragrance.
Много съм доволен и ти Благодаря за споделените контакти!

# 206
# 207
  • София
Аз се впечатлих от израза "контра оферти" 🤣,, малко като "контра протести".
Все си мисля, че не продаваме ние тези продукти и не е контра, а алтернатива и всеки сам си "преценя".

# 208
# 209
Приканвам да не разваляме добрият тон на любимата ми тема - оферти, контраоферти .....всеки си изкарва и харчи сам парите - нека има избор .....
Много съм благодарна на хората, които следят и споделят изгодните оферти Heart

Общи условия

Активация на акаунт