Изпитани сайтове за парфюми - Юни и Юли 2025

• 95 210
  • 675
  •   1
Отговори
# 600
Аз бих се обадила преди да са я изпратили, за да попитам (При Елинор това очевидно вече не е опция, но при другите две дами е). По-етично ми се струва и не коства нищо.

Нотино понякога имат грешни кодове - тоест кодове, които не би трябвало да работят за определени продукти, но сработват Grinning Разбира се, това си е изцяло техен проблем и е редно поръчката да се остави точно така както я е пуснал клиентът. Но си вдигат телефона и са адекватни, така че ще уточните въпроса още веднага Simple Smile)

# 601
Здравейте! Имам въпрос, поръчах от Мейкъп Mon Guerlain 30мл но забелязах, че "Mon" е в черен цвят а не червен?! Не съм го отворила,на някой случвало ли се е? Дали да се притеснявам за оригиналност? Това ми е поредна опаковка но до сега не съм виждала в черно.

# 602
Преди време имах същия казус с Нотино с друг споделен код и въпреки,  че бях платила с карта , кодът беше анулиран,  сумата беше променена и поръчката ми стоеше със статус "Очаква плащане" два дни . С мен се свърза много любезна дама,която обясни ,че кодът, който е използван бил личен и т.н, отказах поръчката,  тъй като поръчаният от мен продукт вече така или иначе беше с по-ниска цена,но по принцип не е коректно от тяхна страна и би следвало да изпратят поръчките на цената, на която са направени. Нотино е един от любимите ми магазини, именно защото е сигурен и сериозен търговец и дано останат такива. Вчера бях напълнила кошницата и дори мислено си отдъхнах като видях, че кодът вече не работи и ще спестя една поръчка. Истината е, че от тези 10 процента печелят най-вече те, тъй като много от нас поръчват за спорта неща, от които нямат особена нужда и не биха поръчали ако не са стимулирани от допълнителната отстъпка.

# 603
Аз бих се обадила преди да са я изпратили, за да попитам (При Елинор това очевидно вече не е опция, но при другите две дами е). По-етично ми се струва и не коства нищо.

Нотино понякога имат грешни кодове - тоест кодове, които не би трябвало да работят за определени продукти, но сработват Grinning Разбира се, това си е изцяло техен проблем и е редно поръчката да се остави точно така както я е пуснал клиентът. Но си вдигат телефона и са адекватни, така че ще уточните въпроса още веднага Simple Smile)

Здравейте, така е но при положение, че системата е допуснала използването (или комбинирането) на даден код и е направена поръчка - правото е на клиента! В случая поддръжката на сайта (или приложението) явно не е на ниво. Те са международна компания и би следвало да са помислили за такива възможни сценарии.👍🙂

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 20:41 от valiodj

# 604
  • София
Съответно проверих поръчката и виждам, че кодът  3G87P  е анулиран при обработката. Проверете си поръчките. Не съм очаквала това от Нотино!
Излагация от страна на Нотино. Не е трябвало да го анулират. То стана така, че на едни не е анулиран, а на други анулиран - моята поръчка чака в офис на куриер и купонът не е анулиран, а поръчах 6 неща.
AlexaS, и при мен статусът беше такъв и се учудих, понеже действат бързо. Помислих, че някой продукт е изчерпан и няма да го изпратят.

# 605
Истината е, че от тези 10 процента печелят най-вече те, тъй като много от нас поръчват за спорта неща, от които нямат особена нужда, стимулирани от допълнителната отстъпка.
И аз така мисля. Често поръчвам нещо, от което в момента нямам нужда и дълго няма да имам, но виждам код и решавам, че е много изгодно да похарча тези пари сега. Joy Без наличието на код в такива случаи не бих поръчала.

# 606
Здравейте! Имам въпрос, поръчах от Мейкъп Mon Guerlain 30мл но забелязах, че "Mon" е в черен цвят а не червен?!
Скрит текст:
Не съм го отворила,на някой случвало ли се е? Дали да се притеснявам за оригиналност? Това ми е поредна опаковка но до сега не съм виждала в черно.

Не се безпокойте, променят опаковките. Парфюмът е оригинален, пръскайте си го и му се радвайте. Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 12:47 от Magda Dimitrova

# 607
Здравейте, от доста време насам искам да си купя Divine Le Parfum на Jean Paul Gaultier и се колебая дали да го поръчам от Douglas, където в момента има намаление или да рискувам и да го взема от сайта Venera Cosmetics. Цената там е доста ниска и това ме притеснява. Нямам голям опит с онлайн поръчването на парфюми, затова ще помоля за мнение и съвет. Дали в действителност тук са оригинални парфюмите?

https://fragrances.bg/catalog/q/Divine

# 608
Здравейте, от доста време насам искам да си купя Divine Le Parfum на Jean Paul Gaultier и се колебая дали да го поръчам от Douglas, където в момента има намаление или да рискувам и да го взема от сайта Venera Cosmetics. Цената там е доста ниска и това ме притеснява. Нямам голям опит с онлайн поръчването на парфюми, затова ще помоля за мнение и съвет. Дали в действителност тук са оригинални парфюмите?

https://fragrances.bg/catalog/q/Divine

Ако цената е по-добра - поръчвайте смело. Това е доверен сайт.👍🙂

# 609
Здравейте! Имам въпрос, поръчах от Мейкъп Mon Guerlain 30мл но забелязах, че "Mon" е в черен цвят а не червен?! Не съм го отворила,на някой случвало ли се е? Дали да се притеснявам за оригиналност? Това ми е поредна опаковка но до сега не съм виждала в черно.

Няма място за притеснение.

Guerlain правят доста промени по кутиите си и това е просто една от тях, в зависимост от партидите.

Отделно,  че makeup са стабилен търговец.

# 610
Благодаря за отговорите! Отворих го,кодовете са ок,аромата също. 😇

# 611
И аз имах случай преди 2 месеца, където бях уцелила 3 кода за 1 парфюм и цената стана уникална. Нотино винаги плащам чрез applepay и плащането го получават много бързо. Малко след като направих поръчката влезнах в приложението и видях, че единия код е анулиран и сумата е по-висока. Пробвах да добавя парфюма и трите кода за да проверя какво се случва, но те бяха блокирани. Приемаше само 2. Обаче след около час се яви нов код към поръчката ми, който беше notino promo, и представляваше тази сума, която вече бе извадена. От там си помислих, че при получена сума си поемат вината и изпращат поръчката. Но не мога да съм сигурна.

# 612
  • ново
Аз поръчах във вторник, ползвах код notino, app и този за 10%, платих с карта и днес поръчката ме чака в магазина на същата сума. Ще я вземе приятелят на дъщеря ми, надявам се да не му искат още пари 😐

# 613
Нали е било преди 2 месеца.В крайна сметка получихте ли парфюма?И на каква цена?

# 614
Нали е било преди 2 месеца.В крайна сметка получихте ли парфюма?И на каква цена?

Получих я.
На цената, която заплатих.
Всичко беше точно.

Общи условия

Активация на акаунт