Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 465
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
При мен на единият профил ми дава връщане само с пощите,а на другият имам опция да избирам между тях и бокса.Така,че според мен това е на случаен принцип.

# 121
  • София
Здравейте, има ли такива от вас, който са си поръчвали реплики на Зара от Тему? И ако да, как ги търсите?

# 122
  • Асеновград
Леле, .....явно вече няма да връщаме..хих

А пощите искат ли принтван етикет?
Задължително. Даже понякога се заяждат, че пратката е затворена. Зависи кой е служителя, трябвало да е отворена да видят какво има вътре.
Не се заяжда, а такива са правилата. В клона, който посещавам служебно, си има голям плакат, в който са описани подробно правилата за международни пратки.
Нямам проблем с разпечатване на етикет, така или иначе винаги го слагам. Но да уточня, че не връщаме международни пратки ! Адреса е до склад в София. Тоест правилото за проверка на международна пратка е неприложимо, а и на етикета си излизат всички неща които са вътре. Във втората част на етикета ги има артикулите изброени. И да , не ми е удобно да се редя по два пъти. Веднъж да ми проверят пратката, и да се дръпна да я опаковам настрана и после втори път на опашка да я изпратя. Коства ми време което нямам излишно. И с краткото работно време на клина пък съвсем става невъзможно. Когато съм при отваряне, мрънкат,че не им са пуснати компютрите и чакам по половин час да тръгне програмата. На обяд има винаги опашки което е резонно, работещите да са в обедната почивка. Ако отида последни минути преди затваряне и има някой отказват да обслужват, че им е изтекло работното време.
И не е мрънкане а констатация, за работата в клона в който ходя.

# 123
Това, че има някакъв склад в София, в който ги събират и сигурно после връщат накуп, не значи, че пратката не излиза после за международно пътуване. Предполагам, че е така. Не им знам точно схемата на връщане още. Иначе! Аз още имам избор между бокса и пощата. Явно и това е на случаен принцип и за всеки е различно. Винаги избирам, разбира се, бокса.
Аз с този дълъг срок на право на връщане, винаги събирам по повечко неща и тогава връщам. От много време насам постоянно съм във въртележката с това “връщане на кредит”. Общо взето като ми се “освободи” поръчка, на която съм събрала кредита 7 дни, на 8-я пускам нова. И все има какво да върна. Цаката (според мен) да си искат всичко е като започна с поръчка, в която имам повече неща за връщане. Ако имам само едно нещо за два лева, не почвам от там, защото могат да не си го искат, а на мен не ми трябва.

# 124
Връщането на дребни неща според мен не е от самото тему, а от изискванията на доставчика. Предполагам, че задават някакъв праг, под който да не се връщат пратките. Случвало ми се е и за 20 лв да не искат връщане, а друго нещо пък за левче да си го поискат. Но понеже ми е съвестно да пускам пратка със стока за малка сума, винаги комбинирам няколко неща заедно. Все пак не ми е целта да им правя гадни номера.
И на мен не ми е това целта. Винаги си връщам нещата. Просто ми направи впечатление. Комбинирах и аз с нещо от друга поръчка, но пак е за 3 лв. С Бокс Нау.
Не знам дали това с връщането не е свързано пак с профила. Коментирате отдавна, че при някои от вас няма опция за връщане с Бокс Нау, а при мен си седи опцията. Сега чакам доста поръчки и със сигурност ще връщам. Не съм връщала с Пощите досега, но като ви чета не е експедитивно като Бокс Нау.

# 125
  • софия
Получих прозрачен чадър - голям и конструкцията изглежда стабилна. Беше добре опакован, отделна доставка с Еконт от другите неща в същата поръчка. Останалите бяха с Бокснау. Получих с разлика от ден.
Скрит текст:

# 126
Някой поръчвал ли е органайзери - кутии за съхранение на обувки от този тип и доволни ли сте?
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&pic_h=800&pic_w=800&ref … QUVAZSTOOWY554JEY

# 127
Някой поръчвал ли е органайзери - кутии за съхранение на обувки от този тип и доволни ли сте?
https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&pic_h=800&pic_w=800&ref … QUVAZSTOOWY554JEY

Не се отваря. Можеш да видиш в първи пост как се пуска линк.

# 128
Държите ли си някакви известия от приложението пуснати? Аз съм спрял всичко и понеже от много време не ми е давало хубави промоции се чудя вече дали не е заради това? Например само 27/90 ми дава.

# 129
Държите ли си някакви известия от приложението пуснати? Аз съм спрял всичко и понеже от много време не ми е давало хубави промоции се чудя вече дали не е заради това? Например само 27/90 ми дава.
Всичко е на случаен принцип.

# 130
С какви промоции пускате поръчките си?

# 131
Момичета и на мен ми дава връщане само с БГ пощи, етикетът не може ли да изпиша на ръка/не всеки има принтер/. И ако трябва да разпечатвам пакетът  и тиксо ли да си нося. Извинявайте ако е коментирано.

# 132
  • София
Относно пощите, според мен избрал ли си веднъж да върнеш с пощите, опцията за бокс ноу изчезва. На единия ми профил върнах куфар с тях и от тогава друга опция освен пощите, нямам.
Пратката я нося запечатана с разпечатана и залепена товарителница, ако не ви харесва, избирате друг сайт за поръчки, това са им условията за връщане, харесва ли ни или не.

# 133
И аз да си измрънкам, поръчах си прахосмукачка  https://share.temu.com/oWZbt7W650A
Изглежда готина, но днес беше крайния срок за получаване, а тя все още си стои е Германия. Дали има случаи изобщо да не дойде? Взех си я с кредит и купон и ми излезе за 120лв. Не ми се иска да не идва Grinning

# 134
Момичета и на мен ми дава връщане само с БГ пощи, етикетът не може ли да изпиша на ръка/не всеки има принтер/. И ако трябва да разпечатвам пакетът  и тиксо ли да си нося. Извинявайте ако е коментирано.

Не може. При пощите не може да се пише на ръка. А нямат принтер (или се правят) и не могат да ти разпечатат товарителница. Отиваш с флашка в книжарница. Аз преди да излезна майчинство, ги разпечатвах в офиса. Сега карам мъжа ми, ако се наложи. Но от известно време с Бокса ми е супер, че само пиша с маркер.

Общи условия

Активация на акаунт