Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 352
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Получих си сребърните обеци от Тему,но никъде няма печат! При вас как е?Задължително ли трябва да има? https://share.temu.com/CK2K0ZBIs1A

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 17:57 от PEPABS

# 31
Как разбирате коя материя е хубава пради да поръчате? Получих си блузките и на всичките пише едно и също, но някои са по меки и нежни от други. Или ако не сте доволни връщате?

# 32
  • София
Офертата за връщане на кредит ми е спряна, но имах карта за отстъпка на поне 10 артикула 😳
Възстанових купон и поръчах само намалени неща 🤣
Загледах тези слушалки, някой да е запознат с марката?
https://share.temu.com/V8eCq1skgzA

# 33
Как разбирате коя материя е хубава пради да поръчате? Получих си блузките и на всичките пише едно и също, но някои са по меки и нежни от други. Или ако не сте доволни връщате?
Гледам описанието на състава и отзиви и реални снимки на потребители. Но ми се е случвало на обявен полиестер, да получа вискоза. Радкост е, де, не разчитам на това. Ако не ми харесва нещо, връщам.
Уф, тези покривала за бидони за вода, значи! Баща ми си хареса неговия и днес ме помоли да купя още три и за негови приятели. Ама какво да правя, поръчах и на тях. Никой не вярва какви отстъпки ползвам и ми се смеят, ама после се възползват успешно. 😄 Та така, както мислех да намаля поръчките, те се увеличават. И ми пусна днес пак две карти за отстъпка Тему, макар да не са минали 24 часа откакто използвах предишните... Браво!

# 34
Един рус въпрос.
Имам две пратки, които са с пощите и са пристигнали заедно. Имам един смс. Въпроса ми е: как да позная на място, че са обединени. Явно така са направили, но ги слагат после в един общ плик или ги овиват с тиксо? Някой, който е получил обединени пратки с пощите, моля да сподели, защото нямам да имам възможност да място да проверявам какво взимам, а после иди доказвай.

# 35
Идват в общ плик, няколко пъти ми се е случвало.

# 36
Идват в общ плик, няколко пъти ми се е случвало.
Да, и при мене.

# 37
Много пъти идват обединени, дори части от две-три поръчки в един пакет. Не е проблем. На мен досега не ми е липсвало нищо с пощите.

# 38
И а се присъединявам. Редовно ми обединяват пратките в Пощите. Вижте си и движението в Тему или в parcelsapp. Там също би трябвало да се движат заедно отделните поръчки.

# 39
Един рус въпрос.
Имам две пратки, които са с пощите и са пристигнали заедно. Имам един смс. Въпроса ми е: как да позная на място, че са обединени. Явно така са направили, но ги слагат после в един общ плик или ги овиват с тиксо? Някой, който е получил обединени пратки с пощите, моля да сподели, защото нямам да имам възможност да място да проверявам какво взимам, а после иди доказвай.

Виж в проследяването дали номерата на двете пратки  съвпадат. Ако от Тему са ги изпратили обединени, ще са в един общ пакет.

Появяват ли се хубави оферти с връщане на кредит?
 При мен на единия профил е твърдо 89/50, на другия пусна 2 поредни 87/70 и пак се върна на 89/50.

# 40
Един рус въпрос.

Виж в проследяването дали номерата на двете пратки  съвпадат. Ако от Тему са ги изпратили обединени, ще са в един общ пакет.

Това не се бях сетила. Да, с един номер пътуват. Явно още от Китай така са ги изпратили. То с тия оферти с връщане на кредит, нямам почивка 🤣🤣🤣

# 41
  • Асеновград
Куриерите не обединяват поръчки. Обединяват или разделят от Тему. Още с изпращането си виждате номера. Няма как Тему да са Ви ги пуснали като отделни, и куриера да ги обедини независимо, че се движат паралелно. С Бокса съм го коментирала, примерно да ги сложат в една кутия, отказват. Всеки номер се води индивидуално и нямат право. Това което се пита е обединена от Тему поръчка. Преди не ги слагаха в отделни пликове, сега ми се случвало два пъти да са в отделни и после сложени в един голям, обяснявам си го,че едната е била готова разпределена и са добавили следващата да пътуват заедно за намалени куриерски такси.

# 42
Кажи колко пари ти връщат, измислените % на Тему нищо не значат.
90/100

# 43
Кажи колко пари ти връщат, измислените % на Тему нищо не значат.
90/100
Еха,  браво!
Аз не мърдам от 50/90.  Някой каза тук, че офертите били нагласени според профила. И купоните не са ми 50% , а 30%. Но каквото, такова. Пак съм доволна.

Куриерите не обединяват поръчки. Обединяват или разделят от Тему. Още с изпращането си виждате номера. Няма как Тему да са Ви ги пуснали като отделни, и куриера да ги обедини независимо, че се движат паралелно. С Бокса съм го коментирала, примерно да ги сложат в една кутия, отказват. Всеки номер се води индивидуално и нямат право. Това което се пита е обединена от Тему поръчка. Преди не ги слагаха в отделни пликове, сега ми се случвало два пъти да са в отделни и после сложени в един голям, обяснявам си го,че едната е била готова разпределена и са добавили следващата да пътуват заедно за намалени куриерски такси.
Точно така е.

# 44
И аз съм все с 50 лв

Общи условия

Активация на акаунт