Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 590
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
  • На изток от Ада
Някой пита за тези Labubu  https://share.temu.com/3qWy9cTlSlA

# 511
Виждам нещо, че са нашумели. Моля да ме просветлите: от някакво филмче ли са? Нещо правят ли? Че вече и реплики на оригиналните.

# 512
  • Асеновград
Благодаря, аз търсех.

# 513
Хехе, май са голяма мания тези Лабубута.
Вчера снимах същите или подобни в едно магазинче в София на двойна цена.
VaniaK, нещо като аксесоар се водят. Гледам, че в Тему е пълно с дрешки, стойки, кутии за тях. Оригиналните, а и ментетата са много дефицитни. За оригиналните течали записвания онлайн като едното е над 100 лв. Ментетата са Лафуфу. Добре, че ме подмина тази мания Laughing

# 514
Има ли реплики на Toniebox някъде?

# 515
Имам 2 поръчки в момента. Едната е с връщане на кредит и по нея не правя корекция на цената. По другата поръчка може ли да направя корекция или пак ще ми спре кредита?

# 516
  • Лутаща се
Бихте ли ме ориентирали за еър фрайер? Гледам ги, но са най-различни и на различни цени. Грам не разбирам, не съм използвала, дори не съм докосвала. Но дъщеря ми иска и обмислям да й взема. Ако може нещо по-бюджетно - до около 150 лв, за да мога да използвам купон.

# 517
Имам 2 поръчки в момента. Едната е с връщане на кредит и по нея не правя корекция на цената. По другата поръчка може ли да направя корекция или пак ще ми спре кредита?

Можете да направите корекция без проблем на поръчката, за която нямате връщане на кредит

# 518

Тази оферта за сефте я виждам, изгодна ли е и всъщност като кредит ли ги заявяваш ден по ден ли

# 519
  • София
Ако ви се пуска поръчка, седем дена подред Mr. Green

# 520
Бихте ли ме ориентирали за еър фрайер? Гледам ги, но са най-различни и на различни цени. Грам не разбирам, не съм използвала, дори не съм докосвала. Но дъщеря ми иска и обмислям да й взема. Ако може нещо по-бюджетно - до около 150 лв, за да мога да използвам купон.
Аз си поръчах в бг до кутии на Бокснау и ми излезе 76 лв. С две копчета е - едното за температура, другото за минути. Много съм доволна. Убедиха ме, че няма нужда от програми и съм напълно съгласна. Иначе и аз избирах от Тему, но накрая се отказах. Ето този взех https://www.emag.bg/fritjurnik-air-fryer-rohnson-1500w-kapacitet … 1022090565_4767_1

# 521
  • Лутаща се
Аз си поръчах в бг до кутии на Бокснау и ми излезе 76 лв. С две копчета е - едното за температура, другото за минути. Много съм доволна. Убедиха ме, че няма нужда от програми и съм напълно съгласна. Иначе и аз избирах от Тему, но накрая се отказах. Ето този взех https://www.emag.bg/fritjurnik-air-fryer-rohnson-1500w-kapacitet … 1022090565_4767_1
Благодаря! Може ли на лично да ми напишете някакви указания за употреба? Тя за момента готви по стандартния начин - на котлон и фурна. Къде да гледаме как се готви в това чудо? Знам, че звуча като неандерталец FlushedFlushed

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 23:01 от skarlet71

# 522
От Тему си купих силиконови кошнички за еър фрайера, а после и хартиени подложки за еднократна употреба. Хартиените са супер. Спестяват, донякъде, миене на кошницата на фрайера.

# 523

Можете да направите корекция без проблем на поръчката, за която нямате връщане на кредит
Това не го знаех. Аз правя корекция на цена на всички поръчки, но си заявявам кредита всеки ден.

# 524
  • София
От Тему си купих силиконови кошнички за еър фрайера, а после и хартиени подложки за еднократна употреба. Хартиените са супер. Спестяват, донякъде, миене на кошницата на фрайера.

alys, може ли линк за хартиените?

Общи условия

Активация на акаунт