Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 566
  • 729
  •   1
Отговори
# 540

Така ли изписва като спрат кредита?

# 541
Ето така е при мен:

# 542
Възстановиха ми сумата за кафемашината и предполагам, че са спрели кредита.

# 543
Напълно възможно. Аз ще говоря тия дни със съпорта да мрънкам да ми върнат офертата 🤣

# 544
Напълно възможно. Аз ще говоря тия дни със съпорта да мрънкам да ми върнат офертата 🤣
Няма смисъл. Цял месец нямах никаква оферта, ама никаква. Скъсах се да им пиша първите дни и все едно и също - офертите били на случаен принцип... Накрая спрях да пиша, но и спрях да поръчвам. Точно месец по-късно ме заляха с оферти. Та наваксах. Сега вчера си събрах последния кредит, засега нямам нова оферта. Ще видим. Но повече няма да се хабя да им пиша. Просто няма да поръчвам.

# 545
Последната ми поръчка е от 22 май, т.е. точно 1 месец не съм поръчвала. Да видим какво ще стане....

# 546
Вчера пуснах поръчка. Пише, че ми връщат кредит 30 лева и някакви стотинки. Като получа пратката ли трябва да заявявам кредит, или?

# 547
  • София
Пише в първи пост - заявяването започва от момента на поръчката.

# 548
  • София
Момичета ,благодаря за отговорите!Днес си взех пратките. Сега трябва да връщам  доста неща, как става?Надценила съм се  в номерацията. Това е защото послушах , дъщерята на приятелка . Тя ми каза, че щом от  тук си купувам ХХЛ , в Тему трябва  да купувам поне 3 или 4 ХЛ гледах   и техните таблици уж. Едната рокля вече  я приправих.Всъщност реших да рискувам и си взех рокля ХХЛ , ами само тя ми е добре. Как си избирате бански?Поръчах  си 3ХХЛ , ами там се събират 2 като моя  не малък задник. Едни мъжки сандали те са сбъркали номера. Общо три неща имам за връщане..Помогнете ми, но стъпка по стъпка...благодаря ви! Това ми е първото пазаруване от онлайн сайт за дрехи

# 549
Еконт ме изненадаха днес, пратката беше насрочена за понеделник, но куриера звънна да попита, искам ли я днес и я достави.
https://share.temu.com/1pGi96sllBA Сгъваеми Външни Столове с 3-Позиционна Регулировка на Височина и Висока Облегалка.  Много хубаво качество. Ляга назад и ще стават и за плаж. В същото време са много леки.

Успях да тествам и стойката за гладене с парна четка, супер е препоръчвам.
Столовете доколко лягат назад,като шезлонг ли стават...Може ли снимка в крайно легнало положение....Благодаря предварително...

# 550
  • София
dmaria, като цяло номерата си отговарят. Гледаш какви размери е дал производителят, четеш и отзивите.

# 551
Момичета ,благодаря за отговорите!Днес си взех пратките. Сега трябва да връщам  доста неща, как става?Надценила съм се  в номерацията. Това е защото послушах , дъщерята на приятелка . Тя ми каза, че щом от  тук си купувам ХХЛ , в Тему трябва  да купувам поне 3 или 4 ХЛ гледах   и техните таблици уж. Едната рокля вече  я приправих.Всъщност реших да рискувам и си взех рокля ХХЛ , ами само тя ми е добре. Как си избирате бански?Поръчах  си 3ХХЛ , ами там се събират 2 като моя  не малък задник. Едни мъжки сандали те са сбъркали номера. Общо три неща имам за връщане..Помогнете ми, но стъпка по стъпка...благодаря ви! Това ми е първото пазаруване от онлайн сайт за дрехи
Помощ, "но стъпка по стъпка" има на първа страница. Доста има изписано и в тази тема.

# 552
  • пустинята Гоби
Аз скоро връщах за сефте, съвсем стандартно е връщането, не съм чела първа страница, оправих се. В приложението достатъчно ясно е описано. Може първо да пробвате може ли да се оправите, пък после да питате за обяснение.

# 553
  • Пловдив
Относно номерациите, всичко зависи от дрехата. Но като цяло отговарят според мен, аз си поръчвам 3XL и в Бг и в Тему. Само едно яке дойде драстично по-голямо и разминаващо се с описаните размери.

# 554
Харесах си една стока с размери на опаковката 82х44х20см. Как мога да го поръчам това нещо така че да ми го доставят понеже няма да се събере в кутиите на автомата.

Общи условия

Активация на акаунт