Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 381
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
За първи път имам поръчка, на която не пише с кой доставчик е. Има само номер. На някого случвало ли се е?

# 61
  • Асеновград
За първи път имам поръчка, на която не пише с кой доставчик е. Има само номер. На някого случвало ли се е?
Провери номера в Еконт.

# 62
Какъв е твоят чадър за слънце? Моят е от тези китайските, които приличат на хартиени чадърчета и на пръв поглед е красив, но просто не изглежда качествено направен.
Но мисля да го ползвам по екопътеки, където няма да ме видят много хора, евентуално. И с всичките отстъпки беше 5-6 лв

Не, моят е от големите, чакай за видя линк за пусна....

https://share.temu.com/l0GlV9ir0MA 

сега даже е на 41 лв, аз съм го взела за 51 лв.

# 63
Провери номера в Еконт.
На еконт не са ли само цифри номерата? Този е с цифри и букви.

# 64
Здравейте,някой да е купувал слухово апаратче  за възрастни(усилвател на слуха мисля пише в тему)?Има много модели ,но малко отзиви....

# 65
Провери номера в Еконт.

Само цифри са Еконт. Тогава Интерлогистика? Някой май спомена, че и с тях изпращат.

# 66
  • Асеновград
Провери номера в Еконт.

Само цифри са Еконт. Тогава Интерлогистика? Някой май спомена, че и с тях изпращат.
Цифри и букви са на Пощите. Или пишете на съпорта с въпрос кой е куриера. Ние няма как да знаем тук. още повече, че пишете само : номер. Номер за мен означава да е само цифри.

# 67
Някой поръчвал ли е механичен часовник? Чудя се дали да не поръчам един - дали наистина е механичен (пише без батерия) - струва ми се, че обикновено са по-скъпи... Освен това дали не са го продавали на по-ниска цена и да съжалявам?
Ето линка, но предупреждавам, че е малко кичозен: https://share.temu.com/F3fcyW4Op2A

Пак ще ползвам някакъв купон (имам доста изтекли), но едва ли ще мога да смъкна под 90.

# 68
Направи проследяване в този сайт https://parcelsapp.com/en/tracking
Те пишат с кои куриери проверяват.

# 69
  • Пловдив
Какъв е твоят чадър за слънце? Моят е от тези китайските, които приличат на хартиени чадърчета и на пръв поглед е красив, но просто не изглежда качествено направен.
Но мисля да го ползвам по екопътеки, където няма да ме видят много хора, евентуално. И с всичките отстъпки беше 5-6 лв

Ето този поръчах аз:
https://share.temu.com/OsujD3SLU5A

# 70
Нищо не излезе в този сайт. Пробвах и в 17track, там изписа DHL. От Тему потвърдиха, че е с тях. Интересно дали с тях ще получа или със Спиди.

# 71
Малко отзиви от различни поръчки.

Машинка за бял шум. Имахме Оли, който спря малко по-малко да работи - един крак, една ръка 🤣 Изобщо не си заслужава инвестицията на бухалчето (100+ лв). Разликата е, че има само една мелодия, един бял шум и един шум, наподобяващ природа (вода, птички). Иначе плюсовете са му повече - по-малко е, имаш таймер, връзка за окачване. И също издържа много до следващо зареждане.

Лятна рокля. Шапката й е голяма, роклята й е къса и сигурно ще я връщам. Иначе не е лоша, просто моята мадама расте висока.

С този пистолет за балончета не се разбрахме. Първо помислих, че не работи и щях да им пиша. Мъжа ми видя, че е с батерии 🤣 После сложих веро и вода, ама едва изплюва един балон. Кажете ми, нещо специално ли има в рецептата за направа на сапунена вода? 🤣 Имам такова шишенце с духане за уста. Освен да пробвам с тази течност дали стават балоните? Много съм некадърна. На косъм съм да го върна 🤣

Рокличка, за която съм… по-скоро не.
Слагам снимките в скрит текст, че са няколко. Иначе поне на дължина е ок. Шапката пак не отговаря на възрастта.
Скрит текст:

Тази шнола я видях от една ергенка и много ми хареса. Ползвам такива, но повечето са много бабешки. Тази е метална и е супер. Имаше и други форми.

Още картички. Този път поръчах не толкова детски. Имат дупчица отзад, за да се закачат и вървят с плик. Много ми харесаха и тези.

Това е супер идея за мини подаръци за някой рожден ден към гостите-дечица. Тъпото е, че с кредит може само по една бройка. Забравих да добавя и в другите поръчки по едно. Имах още 3 след тази, но нищо. Не знам какво е качеството на боичките. Иначе са около 5 лв. Може да се пусне поръчка и с някой купон, за да не се събират едно по едно.

# 72
За балончета използвайте само готова течност. Продават в Пепко, Джъмбо и други магазини. С веро няма да стане.

# 73
Нищо не излезе в този сайт. Пробвах и в 17track, там изписа DHL. От Тему потвърдиха, че е с тях. Интересно дали с тях ще получа или със Спиди.
Със Спиди.

# 74
За балончета използвайте само готова течност. Продават в Пепко, Джъмбо и други магазини. С веро няма да стане.

Наистина не знаех, че продават готова течност. Ще пробвам така преди да го върна. Много е яко, че срока за връщане е толкова голям, че аз съм си мотла.

Дойдоха днес и много неща за украса, но нямам време да ги снимам. Толкова са якиии 🥰 Ще кача снимки като мога.

Общи условия

Активация на акаунт