Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 490
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
В Бургас масово ни е спряна офертата 50/85.
И аз съм пазарувала първо с карта на намаление и след това с claimcredit. Намаля артикулите по 2 пъти, даже чакам да ми даде по 2 карти и тогава пазарувам, но сега офертата ми claimcredit е спряна

# 631
  • На изток от Ада
Мисля, че няма значение от града .

# 632
О няколко дни ми излиза оферта за намаление на един артикул от кошницата. Само един и то който системата си избере, като съчетаят това с карти за отстъпка и купон, бива като заместител за връщане на кредит, само временно де. Хи хи!

# 633
  • пустинята Гоби
На мен ми дава по веднъж на ден оферта с връщане на кредит, докъто си цъкам из приложението ми се появява банер. Почти всеки ден е различна като сума, може би зависи от натрупания в портфейла баланс.

Липите тази година цътят късно, прецъфтяха ли вече в Стара Загора..

# 634
На мен ми дава по веднъж на ден оферта с връщане на кредит, докъто си цъкам из приложението ми се появява банер. Почти всеки ден е различна като сума, може би зависи от натрупания в портфейла баланс.

Прецъфтяха вече.
Кредитът при мен си е 50 от 80/85/89. Даже и по два едновременно ми дава. А при събирането на всеки в статистиката дава различна информация.

# 635
Града за офертата няма значение, до Бургас съм.От 10 06  ми спря офертата за кредит.Изхарчих събраното,като се надявах като предния път пак да ми я върне.Направих и нов профил на същия адрес.На новия профил след няколко дена ми пусна кредит 50/85.На стария все още нищо.
Получих тези Маратонки
 https://share.temu.com/7VCU6SKtqmA
Мисля че са оригинални,по нищо не личи да не са,или аз не откривам.Ето и реални снимки,ако някой разбира да каже
Скрит текст:

При сканиране на кода , отваря оригиналния сайт на Найк.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 15:24 от M.G

# 636
Той кода е най-лесен за копиране.На абсолютно всички ментета се копира кода.Било то обувки,дрехи или парфюми.Тъй като не пише модела на маратонката,няма как да се каже дали е менте.Ако се знаеше, има доста клипчета в ютуб,които сравняват ментето с оригнала и по какво се различават.Ако ти се занимава потърси по снимка кой е модела.
п.п.Намерих това,може да го сравниш с клипчето https://www.tiktok.com/@nachoaveragefinds/video/6771671786670017798

# 637
  • Бг-мама
Според мен са си оригинални , само дето яко им е надута цената. Купихме същите на мъжа ми от тук но със червено. Тук в момента са 119 , като се намираха и за по малко.
Мая, модела е Монарх.

# 638
Изглеждат оригинални без да съм сравнявала с продуктови снимки. Найк имат и доста бюджетни модели.

# 639
Оригинални са маратонките, но си струва само ако се купят с 60-70% отстъпка. Цените в Тему са абсурдни за подобен клас маратонки.

# 640
Не знаех, че има оригинални стоки. Тези ми излязоха

# 641
Според мен са си оригинални , само дето яко им е надута цената. Купихме същите на мъжа ми от тук но със червено. Тук в момента са 119 , като се намираха и за по малко.
Мая, модела е Монарх.
Аз ги намалих с карта ,и купон и без да смятам ,че използвам кредит излязаха 68 лв, а използвах и кредит.За тази сума не бих ги купила,от тему .

# 642

Прецъфтяха вече.
Кредитът при мен си е 50 от 80/85/89. Даже и по два едновременно ми дава. А при събирането на всеки в статистиката дава различна информация.
На мен в статистиката ми се губят някои суми от получени кредити. Не, че ми е важно. Просто странно.

# 643
Тези стикери за маникюр и педикюр как ги поставяте? Когато тръгна да ги отлепям и залепям на пръста и се смачкват.
Много поръчки пуснах и естествено ни спря всички намаления ,кредити , отваря само  страница с евтини за 99% или стоки под 36лв  или купи 3 за 20 лв ...Днес поръчах вече на нормални цени. Ако спра да поръчвам ,за да ме върне ,  ще върне и кредитите.
Вярно ли е ,че когато не се дават отзиви и той  автоматично слага  5 звезди за всяка стока. Все едно препоръчвам...

# 644
  • В Града на липите
Тези стикери за маникюр и педикюр как ги поставяте? Когато тръгна да ги отлепям и залепям на пръста и се смачкват.
Аз ги залепям от първия път, просто трябва да се нацели добре нокътя Simple Smile После изрязвам с ножичка излишното и изпилявам. Минавам с топ лак за по-сигурно. На два от ноктите на краката ми са от две седмици, наложи се да изпиля стикерите, тъй-като не успях да ги отлепя. Поръчвам си от най-евтините, под 1лв.
За нокти на ръцете съм лепила само на майка ми, но са все още на три дни и следя, как ще се държат. За моите предпочитам гел лак, друго няма да издържи при мен.

Общи условия

Активация на акаунт