Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 414
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Вече и да говоря, те са го върнали. Ще видим сега другия с кой ще го пратят.
Има доста коментари от българи, така че все пак са го получавали хора.
А възможно е и тези размери, които ги пише там в сайта на Тему, да не са точни, защото в самата обява пише, че в сгънато положение е 77 см, така че няма как пакета да е 600 мм.

# 91
Ами значи е надвишил допустимия размер и за това са го върнали. Сигурно са си в правото.

# 92
  • Пловдив
Да, затова се надявам сега де не го пратят пак с БГ пощите.

# 93
Моля спешно за препоръка за машинка за подстригване. Когато се е обсъждало тук, не се задълбочих много, понеже нашата си работеше, но днес ММ ме помоли да поръчам, чудя се от Тему дали са надеждни и си спомням, че хвалехте някаква...
За подаръците за гости - не, че е поставен въпрос Laughing ,но да кажа и аз - абсолютни прахосъбирачки са, не си мислете, че някой ще припада от удоволствие да си нареди вкъщи подобен "спомен".
Защо, има и практични неща. На мен на една сватба ми подариха огледалце за чанта и си го ползвах с кеф. Скоро, на кръщене ми подариха ключодържател с портмоненце за карти и си ги ползвам. Иначе, да, повечето неща освен разход, са и прахосъбирачки.

# 94
само чадър ли поръчахте или и други неща? възможно е като са опаковали всичко да е по-голям размера.

# 95
  • Пловдив
Само чадър.

# 96
  • София
Вече и да говоря, те са го върнали. Ще видим сега другия с кой ще го пратят.
Има доста коментари от българи, така че все пак са го получавали хора.
А възможно е и тези размери, които ги пише там в сайта на Тему, да не са точни, защото в самата обява пише, че в сгънато положение е 77 см, така че няма как пакета да е 600 мм.
При мен разделиха пратката, чадъра тръгна веднага с експрес one,  останалите неща уж дни ги събираха, и дойдоха същата вечер с бокса. Последната ми пратка отново е с български пощи, ужас.

# 97
  • София
С Български Пощи, напоследък ми идват за по-малко от седмица с Експрес Оне се бавят много.
Пощата ни работи до 19.00, доволна съм, успявам след работа.

Отзиви ще дам след няколко дни, след 2 седмици отпуска, са ми се натрупали много пратки. Подозирам, че в четвъртък ще ми пуснат и оферта за връщане на кредит, при мен е винаги в четвъртък Mr. Green

# 98
Здравейте, на някой случвало ли му се е пратката да седи на Предаване на товара на превозвача - след митница повече от една седмица. Отчаях вече, че ще дойде. С български пощи е

# 99
  • София
Здравейте, на някой случвало ли му се е пратката да седи на Предаване на товара на превозвача, след митница повече от една седмица. Отчаях вече, че ще дойде. С български пощи е
Първата ми пратка. Ходих два пъти да питам в пощата до нас, и те - чакайте смс. Накрая получих такъв чак в понеделник, и още 1-2 дни стоя, докато отбележат в Тему че съм я взела.
Иначе на мен вече няколко дни в след полунощ получавам офертата с яйце и две безплатни неща, и след това докато избирам останалите покупки до 50 лв или ми изчезва, или заспивам.

# 100
Човек и добре да живее рано или късно му се пада тему пратка с БГ Пощи. Та да споделя от това което видях за една такава пратка:
Изглежда даваните номера са от клас вътрешни пратки:
За е-пакети и вътрешни пратки:
Буквено-цифрова комбинация от тринадесет символа. Номерът започва с букви PS.
Напримeр: PSWAPI101IF45, PS1220GH48ESQ.

На практика няма да ги виждате докато пътуват Китай-България на сайта на БГ пощи, а само на Тему.
Когато ги прехвърлят към БГ пощи тогава ще се следят там.
Международен номер няма или поне не се дава на крайния клиент.

# 101
  • на морето
Да се оплача от този чопър. Всичко си работи и е ок, но гумата отдолу ми оцвети лайсната на плота в синьо. Писах им, върнаха ми част от сумата. Дайте идея с какво да го чистя. Пробвах обезмаслител, спирт, вълшебна гъбичка- не става, като мастило е,

# 102
  • София
Аз съм доволна от Пощите. Вчера си взех обединена пратка с тях, като имам време ще дам отзиви. Следя пратките в Тему, достатъчно ми е.

netman71, като не си доволен от Пощата, пиши отзив/и на Тему. Трябва да знаят.

# 103
  • София
Да се оплача от този чопър. Всичко си работи и е ок, но гумата отдолу ми оцвети лайсната на плота в синьо. Писах им, върнаха ми част от сумата. Дайте идея с какво да го чистя. Пробвах обезмаслител, спирт, вълшебна гъбичка- не става, като мастило е.

За мен Доместос, маха всичко. Пробвайте първо на мъничка част, да не го съсипе съвсем.

# 104
На мен от пощите ми взеха 60ст за това, че вземам пратката на името на сина ми. Навсякъде при други куриери няма такава такса, даваш пин и си готов. Оплаках се на Тему, снимах им и бележката, дано повече да не ми изпращат с тях пратки.

Общи условия

Активация на акаунт