Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 758
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Офертите са в приложението, няма значение ОС.

# 196
Т.е от лаптоп или компютър пак я има? Защото си спомням, че преди няколко месеца четох тук, че е само за телефон. Пробвах с профила си от телефона и влязох на лаптоп, но наистина я нямаше 🤔

# 197
Да, има я. Баща ми влиза от лаптопа си и там му даде връщане на кредит.

# 198
  • софия
Т. е. го написах точно на предната страница - #192.
OС Андроид е ОС за телефони, не за компютри.
Оферти, каквито и да било, през профила в сайта нямам. Само в мобилното приложение. Купони, взети от мобилното, мога да ползвам при поръчка, пусната през профила в сайта, но първоначално взимане на самите купони - само през приложението.
Това е профил в сайта (адрес/url) през браузър, независимо от устройството:

През него оферти няма.

Това е приложението:

Вярвам разликата е очевидна.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 13:12 от zvаnchе

# 199
  • Асеновград
Идва съобщение на имейл, можете да го отворите на лаптопа, но няма как да стартирате офертата там. Неведнъж е качван тук скрийнщот как излиза. Дава банер с QR код който трябва да се сканира в  мобилно приложение. Реално само в приложение може да се ползва самата оферта. Следя си Тему на лаптопа, но от него мога само да проверявам има ли корекция цена. Офертите са през приложението , там ги пускам, и от там събирам връщането на кредита в офертата. На компютъра не може да се отвори .

В първи пост, има много подробно описание на офертите, което беше направила потребителка тук.

# 200
  • София
Даде ми купони от хубавите 50%, не ми ги бяха давали от миналата година.
Аз пак забравих с какво се викаха купони, да си проверя и в другия профил Mr. Green

# 201
Как ти ги даде? С яйцата или с кутии? На мен с яйцата само ми излиза и там за от тези на -30%  Сега проверих...пак са от тези.

# 202
Даде ми купони от хубавите 50%, не ми ги бяха давали от миналата година.
Аз пак забравих с какво се викаха купони, да си проверя и в другия профил Mr. Green
rebate100
В единия профил ми предлага да купя 15 артикула и (уж) ще ми даде 50% купони
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 14:48 от alys

# 203
  • София
С два продукта ми ги даде купоните за 50%. Три 50/100, 40/80, 80/160 и другите са с по-малка отстъпка.

# 204
Сега как ми трябват, че съм си харесала някои неща...
Но последно преди два дни правих поръчка за купони и си бяха от 30%.

# 205
Имам пак оферта за кредит. И пак е 50/95. И купони съм взимала 3 пъти и никога не ми дава повече от 30 процента. Не знам как да раздвижа нещата, че и на мен да ми се повиши офертата към по-добра. Не, че се оплаквам, де.😃
ПП: Редактирам, направих си нов профил, но със същия телефон и очевидно двата профила са свързани. Едно, че ми изкара страница с всички неща, които са ми в количката на другия профил (основния), разглеждани на другия профил или вече купени с него, а и няма оферта за кредит.

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 17:19 от FreakOnALeash

# 206
  • София
И още едно интересно откритие, офертите за връщане на кредит ми бяха спрени и на трите профила от 2-3 седмици, днес на вилата си видях телефон, който от три седмици не бях отваряла с него бях регистрирала единия профил, та като отворих тему директно ми предложи  50/88, ако нямате оферта, пробвайте да отворите профила от друго мобилно устройство.

# 207
Има ли начин да не избирам само от тази страница ?Не виждам търсачка в която да изпиша какво търся?

# 208
Не. Само от тази страница.

# 209
Мисля, че приложението само определя от кое може да даде отстъпка. Аз събирам в кошницата различни неща и когото ми даде купон ровя да видя, кое от кошницата ще ми позволи да намаля. После е малко зор да го набутам хем с отстъпка, хем и с кредит. На мен пък винаги ми дава 60 лв от 85.

Общи условия

Активация на акаунт