Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 720
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
На мен не ми е искало да връщам стока. Пише, че не е необходимо да го правя, аз оглеждам да не би нещо да пропусна. Аз утре ще събера последния кредит и ще видя дали ще ми даде оферта.

# 316
Аз вече връщам абсолютно всичко. Както и чакат за проверка на качеството и тогава връщат парите. Преди ми ги възстановяваше до час - два от оставянето в бокса.

# 317
И мен ме кара да ги връщам, но това не ми е проблем
Аз ползвам само кредит, 50 лв е заковано от много време. Трудно съпвтавма с дневни карти, почти  не мога
Предлага ми 14 лв ваучер и 7 дневни карти, но не ми се струва изгодно. Как работи това със 7 дневни карти всъщност

# 318
На единия ми профил в момента събирам кредит и не са ми пуснали нов.На другия е 70/90.И да не е спам.Да похваля тези соларни лампи за градина https://share.temu.com/S0s1HfVdRqA .Взех ги за 26,90 с карта и връщане на кредит.Светят силно и се зареждат бързо.Дано само пласмасата да не изгори от слънцето.

# 319
  • При децата ми
Харесала съм тази рокля. Някой с впечатления?

# 320
Благодаря. ☺️

Да може, поръчах комплект с връщане на кредит, с карта за намаляване не ми е излизало.
Имате ли наблюдения дали детските дрехи марка Dave&Bella могат да се купят с някоя от офертите - карта за намаление, връщане на кредит и т. н.? Сложила съм отдавна в кошницата един артикул от тази марка и никога не ми е предлаган да го закупя с някакво намаление...

# 321
Привет!
Някой купувал ли е апарат за кръвно налягане? Моля за мнения и препоръки  Simple Smile

# 322
  • Пловдив
Момичета за първи път ми е да върна артикул. По стъпките се ръководя и запечатах в плика който получих . Въпросът ми е да махна ли етикета с който  го получих, или само да  залепя отгоре 10 цифрения код?
Благодаря ви!

# 323
  • София
Написано си е, че трябва да се отстранят/скрият всякакви стари адреси/кодове/идентификация.

# 324
Някой може ли да ми помогне - търсила съм тук в скъпи и евтини магазини, но не попадам на нищо подходящо
Скрит текст:
трябва ми сутиен, който да е с голям гръб (примерно 100 - те обикновено не си отговарят, така че по-добре да заложа на сигурно), но малка чашка и да е дискретен като форма и дизайн (с обикновена подплънка, без дантели, самите чашки да не са отворени, притискащи, странни и неудобни - искам възможно най-стандартната форма). Дали има такива?

П.п. търсих - само като напиша 100, ми излизат някакви гигантски с дебели презрамки и чашки, които са като за поддържане (бабешки тип) - аз нямам какво да поддържам, не ми трябва такова нещо.

# 325
  • София
Сортирайте по размер, аз написах bra в търсачката и на size избрах 100в, излязоха много
https://share.temu.com/WpmYvXLxiNA
https://share.temu.com/3WQExcknvzA

# 326
  • Пловдив
Написано си е, че трябва да се отстранят/скрият всякакви стари адреси/кодове/идентификация.
Благодаря!

# 327
  • Бг-мама
Харесала съм тази рокля. Някой с впечатления?

Аз вчера я върнах , че се презастраховах с размера и ми беше голяма. Иначе роклята е красива и пада тежко. С подплата е и не прозира. Плътна е и смятам , че на мен би ми било топло с нея. Иначе е много красива.

# 328
Тези със спряната оферта, пуснаха ли ви я?
При мен не... 😔 надявах се днес, но уви.

# 329
  • На изток от Ада
И аз нямам оферти за връщане на кредит

Общи условия

Активация на акаунт