Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 716
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
И аз нямам.

# 331
Тези със спряната оферта, пуснаха ли ви я?
При мен не... 😔 надявах се днес, но уви.
Аз също нямам .Явно за по- дълъг период са я спрели,а толкова много неща още искам да поръчам 😃

# 332
На този профил след първата поръчка я спряха за 2 или 3 дни, и сега отново. И сега се надявах да е така...

Иначе и аз съм като теб, кошницата е пълна. 😆

# 333
И при мене я няма. Иначе имам оферти за отстъпки.

# 334
И аз нямам... А, ние се надявахме да върнат 80/100 Satisfied

Аз си мисля, че е било маркетингов трик, но нека тези, които купуват от по-отдавна да кажат: преди имало ли е 80/100, след време да я спарт и по-късно отново да я пуснат?

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 14:09 от ellll

# 335
И аз нямам. Имам оферта за 330 лв купони.

# 336
  • Варна
Аз получих преди 10 дни някъде оферта 80/100 и се възползвах веднага. Иначе постоянно ми дава 50 и 60%, което пак ми е добре. Почти два месеца получавах само 27% и не поръчвах. Карти за отстъпки и купони постоянно имам, но си чакам  упорито 80/100.

Редактирам се да похваля този уред - https://share.temu.com/IAy2DxBYmfA всичко меля с него, много съм доволна. Не очаквах. Ножовете са много остри, купата е голяма.

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 15:10 от Mimkish

# 337
Здравейте, искам да си купя увеличително огледало, понеже съм над 50г и не виждам отблизо. Но не знам какво увеличение, защото има от 10 до 50. Какво да взема ( за скубане на вежди).?

# 338
  • Бургас
Аз си взех увеличително огледало x15, но определено не съм доволна и поисках да го върна. Сравнявам го с подобно, което закупих от ДМ с увеличение х10, но се вижда много по-добре, макар, че струваше тройно от китайското.

# 339
  • София
Доволна съм от това -  https://share.temu.com/0qKHXla7dGA
Сложих го върху голямо огледало.

# 340
Два артикула, които получих днес:
1./ Непромокаемо жълто яке за детето. Чудех се между синьо и жълто, като и двата цвята си кротуваха в кошницата почти 1/2 година 🤣. Накрая взех жълтото, мнението на съпруга ми надделя 😉 и не съжалявам. Много е хубаво:
https://share.temu.com/5xT9u9cBA2A
2./ Лятна памучна рокля с къс ръкав + размер. И тя е супер:
https://share.temu.com/pZe2bgM7qQA
И двете неща ги взех с намаление.
Доволна съм от покупката.

# 341
Взех си бижутата с монетки - хубави са, но по-малки от очакваното (мислех, че самата монета ще е поне колкото две стотинки като размер). Струват си, ако човек успее да ги вземе с отстъпки.

Взех този часовник само защото ми го предлагаха много евтино, но изглежда симпатично, беше добре опакован и като цяло надхвърли очакванията ми:

Поръчах и един уред за тестване на камъни (като диаманти), обаче възникна неочакван проблем - сложих му квадратната батерия, която беше предназначена за малкия металотърсач - тя е подходяща, но уредът не тръгна, помислих да не съм я сложила наобратно, обаче когато я извадих батерията се беше нагряла страхотно - опари ме! И това се случи за по-малко от минута - буквално колкото да я вкарам вътре и да натисна копчето. Поисках си парите - те не искат уреда, но мен сега ме е страх, че ще се запали в ръката ми, ако опитам пак да го включа. А и се опасявам да не е повредил батерията, която не е евтина и не се продава навсякъде. Поне се охлади бързо, може би е добър знак.

# 342
Забелязах, че дрехите, които са дадени с размери Asian са доста уголемени. Преди време си купих яке, което ми беше голямо и върнах, а днес ще връщам и шлифер, като поръчах размер Asian М, а по принцип нося L или ХL. Видях, че бяха предупредили в отзивите и затова взех по-малък размер, и пак се оказа огромен. Не мога да им разбера логиката с тези Asian размери, но внимавайте, когато си харесате нещо с такава номерация, има голям риск да се окаже като торба.

И ме е яд, че си изхабих една от последните оферти с връщане на кредит за този шлифер, а той не ми става Grin

# 343
Сега като поръчвате,  за кога ви дава очаквана доставка,  че ще отсъствам и да си направя сметката.

# 344
  • София
Сега като поръчвате,  за кога ви дава очаквана доставка,  че ще отсъствам и да си направя сметката.
От днес:  22 - 28 юни
От вчера: 23 - 27 юни - подложка за под стол 90 см. Понеже е по-дълга и след като четох тук, че пощите връщат дълги пратки си разделих нещата и я пуснах самостоятелно. Сега ще видя как и къде ще е доставката с Express One.

Общи условия

Активация на акаунт