Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 715
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • Асеновград
Тези бели закопчалки за шкаф са много зле. Отлепят се и съответно не вършат работа. Използвала съм само едно от тях и ще се оплача. Взех ги заради детето да не отваря шкафове. Не се е опитвала да ги отлепя, просто си падат.
На мен ми трябват за странно място, да придържа комарника на единия прозорец. От седмици ровя за нещо подходящо което да става и накрая, стигнах до тях. Принципно се отваря веднъж на 2-3 месеца от силно течение, иначе си му държи магнита. Проблема е,че точно там има спусната щора, текстилна и не винаги навреме забелязваме,за да го затворим и да не влизат насекоми. И мен ме притесняваше това,че се лепят, но ще видим. Няма как да сложа нещо с пробиваме на ПВЦ дограма, още повече че и прозореца се затваря през студените сезони. Ще го мисля.

Относно фотоапарат, препоръчвам да не взимате компромисен с ниско качество. Децата снимат с телефони и ако китайския е с ниска резолюция завинаги, ще и убиете желанието за снимки с фотоапарат. Минахме през това  с евтина екшън камера. Само за месец ми извади душата, и купих качествена. Сега вече снима с фотоапарата, за който мрънкаше, че е тежък. Опитах се да му пробутам стария ми. не мина, и в момента аз съм без фотоапарат Laughing За фотоапарат взимам от тук с гаранция. Не бих рискувала с Тему. Даже на на сайтове / чужди/  уж представителни на марката не мога да се доверя, а на черен петък ме заливат с такива реклами.

# 361
  • Pazardjik
Снощи ми даде оферта два подаръка плюс още два при покупка за 50 лв , но трябва да заявявам подаръците всеки ден . Как става изпращането на подаръците с поръчка всеки ден или чакат да се съберат и тогава изпраща цялата поръчка . Дава ми тази оферта за втори път влизайки през реклама от facebook

# 362
И аз съм против да се купува техника от Тему. Да, сигурно има попадения, но трябва да прежалиш тези пари и да си наясно, че може и да отидат на вятъра. Изобщо не се знае в бъдеще каква е гаранцията, може ли някой после да го ремонтира, няма ли да излезе скъпо този ремонт? И още хиляди въпроси. Според мен първо да поснима с по-хубав телефон, да си поиграе с настройките на снимките, обработката и по-нататък хубав фотоапарат. Не съм чувала този Росо 75, но ми се струва, че е китайче. Едва ли е очарована от камерата му. Обаче и по-хубавите телефони не са евтини. И накрая като купиш едно, второ, трето и по-добре да си инвестирал в качествена марка. Може и да уцелиш добър фотоапарат, ама аз за 450 лв не бих рискувала.

Панайоту, така като чета ми се струва, че няма да вършат работа, защото щом магнита не задържа, това съвсем няма да го спре. Освен, ако не ги сложиш през 2 см.

Снощи ми даде оферта два подаръка плюс още два при покупка за 50 лв , но трябва да заявявам подаръците всеки ден . Как става изпращането на подаръците с поръчка всеки ден или чакат да се съберат и тогава изпраща цялата поръчка . Дава ми тази оферта за втори път влизайки през реклама от facebook

По-горе през няколко мнения се писа. Трябва всеки ден да правиш поръчка, за да си вземеш подаръците. Наистина ли е трудно да прочетете 1-2 страници назад?

# 363
Възстановения кредит има ли някаква валидност (определен период, в който трябва да бъде ползван,за да не изгори)?

# 364
  • Асеновград

Панайоту, така като чета ми се струва, че няма да вършат работа, защото щом магнита не задържа, това съвсем няма да го спре. Освен, ако не ги сложиш през 2 см.

Благодаря, за отзива. Заявила съм връщане на двете чантички с бокса, мислех да изляза да ги изпратя, но ще изчакам, ден два да дойдат и тези закопчалки, и ако не ми харесат направо ги добавям и назад. Че с Пощите дойде ли нещо все с тях ми дава само връщане.

# 365
Здравейте! Сега откривам темата. Пазарувам от тему от около година и половина. Може би от началото на годината вече нямам оферти за връщане на кредит. Когато пиша claimcredit и ми излизат само 15%, в редки случаи пуска 30% за няколко часа
Скрит текст:

В промоциите ми пуска само 200 лв купони и -14 лв при поръчка от 25. Най-добрата ми оферта беше -16 лв при поръчка от 25. С тази оферта поръчах това
Скрит текст:
и мисля това да ми е първото връщане, защото не може да се регулира силата на вакуума и ми направи синина веднага. Дали ще има проблем, че  е пробван? Дано ми даде бокса за връщане, с него пристигна (едва ли има значение)

# 366
Възстановения кредит има ли някаква валидност (определен период, в който трябва да бъде ползван,за да не изгори)?

Няма валидност. Ползваш си го като все едно имаш натрупани пари в сметка на тему.

Вчера направих една дребна поръчка, понеже много ми намали с карта две неща - едното от 38 на 23 лв., другото от 25 на 11 лв.

# 367
Опитах пак да направя същата поръчка (след като я канселирах) и този път прие картата нормално, без да ми иска два кода. Не знам какво беше това одеве.

elle.n, няма проблем, че е пробвано - може да се върне.   

# 368
Телефоните масово се произвеждат в Китай и района му, независимо от марката. Покото го взех февруари-март и на щерката й харесва, има го и във физически магазини в България, но беше 270 лева, а аз го взех за 210 след купон. Не мога да си позволя скъпа техника. От Емаг бях купила  на Черен петък някакъв телевизор на майка, куче марка за под 200 лева, още си работи, за ремонт не е и чувал. Предпочитам да дам пари, което мога да прежаля, особено що се отнася до децата. 1000+ лева за фотоапарат не мога да прежаля, а нямам гаранция че няма да бъде откраднат или изгубен, или изтърван и счупен. Затова търся нещо за първи стъпки, а като започне да си печели парите и видя, че наистина ще й трябва нещо качествено ще помогна финансово. С две думи - търси се нещо за начинаещ любител.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 16:43 от Mama Ru

# 369
Трябва да вз ма решение, ако някой е купувал, ще помоля за мнение. Обещала съм за 15 РД на щерката фотоапарат, ама мнооого скъпи. Първи ще й е, до сега снима с нисък клас телефони, последно е с РОСО 75,  предвид и възрастта не съм сигурна колко ще оцелеят интересът й и апаратът, затова не ми се иска за затварям пари за нещо полупрофесионално или професионално.
Разглеждам ето тези:
 https://share.temu.com/U3tbouSVSkA
И един Канон от емаг
https://www.emag.bg/cart/products?ref=cart,
но е доста над бюджета ми. Плюсът е, че мога да го взема на изплащане. Онзи ден беше на 750 лева, като мога да комбинирам с купон от бг мама за 70 лева и имах някаква отстъпка от 12 лева. За Тему ми предлагаше купон за 96 лева, но имам и купони за 90/270 и 75/220

За 600-700 лева можете да вземете направо един телефон които в този диапазон са с много добри камери. Иначе ако наистина я влече фотографията няма как да се усъвършенства без хубав фотоапарат, но може би да порасне още малко.

# 370
Сега исках да направя една малка поръчка, но за първи път ми поиска динамична и статична парола, което ме притесни и не ги въведох (надявам се да ми възстанови купона и кредита след 5 минути, след като плащането не се валидира).
Случвало ли ви се е? Заради какво може да е - обикновено ги иска при по-големи плащания, а става дума за 20-тина лв... Има пари в картата..

Статична и динамична парола ви я иска банката за съответното разплащане, и няма нищо лошо във въвеждането и, тя затова е направена, за по голяма сигурност.

# 371
Досега никога не ми я е искало за Тему. Използвала съм примерно като плащах едни курсове, но не и за поръчка от 20 лв.

# 372
Благодаря pppqqq !
Може би защото връщам за първи път, но ми изписа, че не трябва да го изпращам. Не ми даде опция да избера да го изпратя. Също така ми изписва
Скрит текст:

# 373
  • пустинята Гоби
Телефона не може да замести апарата, ако някой иска такъв. Да купува каквото е решила мама Ру, парите в случая не виждам какво общо имат, както и кой какъв куча марка телевизори не е поправял. Аз на моя син му подарих стария си 15 годишен автоматичен Канон, купен от приятел за 100 лева (демек трета употреба), не защото нямам пари да му купя нов, а защото няма смисъл от друг. Важно е зад апаратното устройство. Имам и скъп апарат и обективи, не е като да не мога да направя разликата.

# 374
"Моля, върнете артикулите на Temu преди 23 юни 2025, 01:01."  - до 23 юни  трябва аз да съм го сложила в кутията на БОКСНАУ или те трябва да са го получили до тази дата?

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 12:57 от ellll

Общи условия

Активация на акаунт