Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 713
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
И на мен повечето пъти не иска да изпращам нещата и ми връща парите - вчера имах две неща за връщане и не си поиска нито едното (онзи уред, който тества камъни и един пръстен, който се оказа много малък).

# 376
Телефоните масово се произвеждат в Китай и района му, независимо от марката. Покана го взех февруари-март и на щерката й харесва, има го и във физически магазини в България, но беше 270 лева, а аз го взех за 210 след купон. Не мога да си позволя скъпа техника. От Емаг бях купила  на Черен петък някакъв телевизор на майка, куче марка за под 200 лева, още си работи, за ремонт не е и чувал. Предпочитам да дам пари, което мога да прежаля, особено що се отнася до децата. 1000+ лева за фотоапарат не мога да прежаля, а нямам гаранция че няма да бъде откраднат или изгубен, или изтърван и счупен. Затова търся нещо за първи стъпки, а като започне да си печели парите и видя, че наистина ще й трябва нещо качествено ще помогна финансово. С две думи - търси се нещо за начинаещ любител.

Те много неща се произвеждат в Китай, но утвърдената марка има контрол на качеството и гаранция. За мен 450 лв (дори и да намалиш с купони) ми се вижда много за техника от Тему. След 3 месеца, ако се появи проблем, може да пиеш една студена вода.
Виж някаква опция да вземеш нещо втора ръка. Винаги стоката излезнала от магазина, после се продава по-евтино по презумпция, та дори и неизползвана. Но ти си знаеш, де. Аз не бих дала толкова пари за фотоапарат от Тему. После гаранция-Франция.

# 377
като гледам характеристиките на този от тему дава : Тип мащабиране: Цифрово увеличение - няма оптично. това е по - скоро за видеокамера за запис на клипове отблизо.
купете нещо бюджетно, но да има и оптично приближение

# 378
като гледам характеристиките на този от тему дава : Тип мащабиране: Цифрово увеличение - няма оптично. това е по - скоро за видеокамера за запис на клипове отблизо.
Благодаря за полезния коментар. А нещо да предложите какво да гледам?
VaniaK, преди 2-3 години се отказахме от Нокия точно заради заниженото качество при производството им в Китай, особено по Ковида и след това. Иначе уж стабилна марка и добро качество.

# 379
  • Асеновград
Благодаря за полезния коментар. А нещо да предложите какво да гледам?

https://sjcamhd.bg/product-category/action-cameras/ качествена марка, с гаранция. Цената е поносима, за качеството на снимки и видео които прави. За млад човек е удобство малкия размер.
Фотоапарат за ниска цена не мога да препоръчам.

# 380
Честно казано, не знаех, че Нокиа са още живи 😁 Едно време си бяха стабилни телефони.

# 381
А някакви препоръки за вакуумен масажор?

# 382
  • София
Момичета, кой беше купувал хубава безжична прахосмукачка?

# 383
Здравейте, момичета. Онзи ден си взех първата ми поръчка от Тему. Не съм наясно с много неща. От тук разбрах за връщане на кредити и още бе аъм съвсем наясно с тях. Но не за това искам да питам. Сега си поръчах някакви дреболии плюс едни сандали на платформа. За сандалите гледах размерите ,описани в приложението и ги уцелих точно по мярка. Чак не очаквах.  Но съм си харесала няколко поли, рокли, блузки и малко се колебая с размерите. Бях си взела риза и рокля от Shein с размер М и са ми много добре. Но в Тему като гледам описанията под различнире размери ми се струва,че е по-добре Л. Проблема е,че съм се поналяла в талията и ми е към 80 см, варира от 78-9 до към 82. И ме е страх, че ако поръчам М може да ми е тясно на корема, а не искам да съм като прищипната наденица. Около 165см съм висока и 62-3 кг. Та някой с подобни мерки ако има измежду вас,какъв размер си поръчвате. Предпочитам да ми е по-свободно, не опънато по тялото. Полите,които съм харесала основно са летни шарении с ластик.

# 384
Аз поръчвам един размер по-голям, отколкото ползвам по принцип. Повечето пъти става. Обаче аз обичам широки дрехи - т.е. не искам нещо, което на картинката изглежда свободно, на мен да е точно по мярка или тясно, искам да си е широко.

# 385
  • пустинята Гоби
Момичета, кой беше купувал хубава безжична прахосмукачка?

Аз, ето тази - https://share.temu.com/3i3ftJc6ZRA

Най-добрата ми покупка, ползвах талон и ми намали цената със 75 лева. Прахосмукачката пристигна в хубава брандирана кутия, добре опакована, абе все едно е от магазина. Аз платих 112 лева, че ползвах и върнат кредит. Ползвам си я с кеф.

# 386
Аз съм 165-166 см и 80 кг, обикновено вземам L, но си чета на всеки отделен модел таблицата с размерите.  Някои ги уцелвам, други - не. Мисля, че L даже може да се окаже голям размер за Вас.

# 387
Честно казано, не знаех, че Нокиа са още живи 😁 Едно време си бяха стабилни телефони.
Живи са, но са много далеч от това, което бяха Grin Сега се мъча с един техен смартфон само защото ми е подарък и още не съм събрала пари да си взема някакъв нов. Има един тон бъгове и с удоволствие ще го дам за рециклиране, за нищо не става.

За размерите - по-често съм уцелвала размерите на обувки, отколкото на дрехи, въпреки че гледам винаги таблиците на търговците. Общо взето си е на късмет, но пък не е кой знае какъв проблем с това безплатно връщане.

# 388
Бяха преди да ги изнеса в Китай производството им. За същите пари Моторола и РОСО С75 са добре.

# 389
За толкова тъпи ли ни смятат? Офертата е мин.70% намаление:

Общи условия

Активация на акаунт